μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ
ναι γιατί όχι καλή ιδέα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα?Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι
το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως![]()
Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ;

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα?Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι
Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι!
Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη;

boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ;![]()
θα προσπαθησω να ερθω γιατι πεμπτη φευγω για 3 μερες στο Λονδινο και γυριζω κυριακη μεσημερι.θα προλαβω θελω να πιστευω
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι!
Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη;
![]()
Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat

Φανταστείτε μόνο το σκηνικόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycatΦανταστείτε μόνο το σκηνικό
την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή!
Το διάβασα και πέθανα στα γέλια

Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία:
θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα!

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή!
Το διάβασα και πέθανα στα γέλια
Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία:
θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα!![]()
Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!!
Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω...
δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά...

οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις...

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα.Οπότε προς το παρόν είμαστε:
μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι?
Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ.

Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ

Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση!
Άντε θα τα πούμε!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα.Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε!
Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ.![]()
Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima!
Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ
Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση!
Άντε θα τα πούμε!
Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο

μαγισσα
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...!

natalo9
Δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης..
και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!!
Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool