μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η μαγισσα έγραψε: #641 18-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι καλή ιδέα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Ο boy_gr έγραψε: #642 18-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Click για ανάπτυξη... το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η μαγισσα έγραψε: #643 18-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως Click για ανάπτυξη... Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η Marmanga έγραψε: #644 18-02-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Ο boy_gr έγραψε: #645 18-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω να ερθω γιατι πεμπτη φευγω για 3 μερες στο Λονδινο και γυριζω κυριακη μεσημερι.θα προλαβω θελω να πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Mia_m έγραψε: #646 18-02-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Click για ανάπτυξη... Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Ο boy_gr έγραψε: #647 18-02-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Click για ανάπτυξη... την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Η yasmin1gr: #648 18-02-08 15:19 Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Click για ανάπτυξη... ναι γιατί όχι καλή ιδέα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:32 Ο boy_gr έγραψε: #642 18-02-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Click για ανάπτυξη... το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η μαγισσα έγραψε: #643 18-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως Click για ανάπτυξη... Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η Marmanga έγραψε: #644 18-02-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Ο boy_gr έγραψε: #645 18-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω να ερθω γιατι πεμπτη φευγω για 3 μερες στο Λονδινο και γυριζω κυριακη μεσημερι.θα προλαβω θελω να πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Mia_m έγραψε: #646 18-02-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Click για ανάπτυξη... Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Ο boy_gr έγραψε: #647 18-02-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Click για ανάπτυξη... την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Η yasmin1gr: #648 18-02-08 15:19 Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Click για ανάπτυξη... το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:43 Η μαγισσα έγραψε: #643 18-02-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως Click για ανάπτυξη... Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η Marmanga έγραψε: #644 18-02-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Ο boy_gr έγραψε: #645 18-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω να ερθω γιατι πεμπτη φευγω για 3 μερες στο Λονδινο και γυριζω κυριακη μεσημερι.θα προλαβω θελω να πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Mia_m έγραψε: #646 18-02-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Click για ανάπτυξη... Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Ο boy_gr έγραψε: #647 18-02-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Click για ανάπτυξη... την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Η yasmin1gr: #648 18-02-08 15:19 Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: το πρωι ειχε -6 οπότε πράξε αναλόγως Click για ανάπτυξη... Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:44 Η Marmanga έγραψε: #644 18-02-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Ο boy_gr έγραψε: #645 18-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω να ερθω γιατι πεμπτη φευγω για 3 μερες στο Λονδινο και γυριζω κυριακη μεσημερι.θα προλαβω θελω να πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Mia_m έγραψε: #646 18-02-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Click για ανάπτυξη... Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Ο boy_gr έγραψε: #647 18-02-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Click για ανάπτυξη... την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Η yasmin1gr: #648 18-02-08 15:19 Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Click για ανάπτυξη... Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:11 Ο boy_gr έγραψε: #645 18-02-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω να ερθω γιατι πεμπτη φευγω για 3 μερες στο Λονδινο και γυριζω κυριακη μεσημερι.θα προλαβω θελω να πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Mia_m έγραψε: #646 18-02-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Click για ανάπτυξη... Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Ο boy_gr έγραψε: #647 18-02-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Click για ανάπτυξη... την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Η yasmin1gr: #648 18-02-08 15:19 Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τελικά θα έρθεις στην συνάντηση εσύ; Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω να ερθω γιατι πεμπτη φευγω για 3 μερες στο Λονδινο και γυριζω κυριακη μεσημερι.θα προλαβω θελω να πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Mia_m έγραψε: #646 18-02-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Click για ανάπτυξη... Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Ο boy_gr έγραψε: #647 18-02-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Click για ανάπτυξη... την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Η yasmin1gr: #648 18-02-08 15:19 Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Εκείνο το κοντομάνικο με τα λουλουδάκια μια χαρά θα είναι! Μαρή Μαρία, τρελάθηκες εντελώς;!!!!! Τι λες να κάνει; Ψόφο στη μία άκρη της πόλης και καύσωνα στην άλλη; Click για ανάπτυξη... Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Ο boy_gr έγραψε: #647 18-02-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Click για ανάπτυξη... την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Η yasmin1gr: #648 18-02-08 15:19 Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν πάω, έκανα να βγω έξω και πάγωσα. Ήρθε και ο τεχνικός για το καλοριφέρ, μπας και ζεσταθούμε λιγάκι!!! Πρέπει να με πέρασε για τρελή ο άνθρωπος, πέρασε απ'το δωμάτιο μου για να βγει στο μπαλκόνι και βλέπει εμένα με τη γάτα αγκαλιά και να χαζεύω στο mycat Φανταστείτε μόνο το σκηνικό Click για ανάπτυξη... την καλυτερη δουλεια εκανες που εμεινες μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:19 Η yasmin1gr: #648 18-02-08 15:19 Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε βασίλη δες τι παιζει απο γατοπαχνιδακια εκει και αλλα τινα και πες μας οταν ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η Julian έγραψε: #649 18-02-08 20:51 Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:58 Η Marmanga έγραψε: #650 18-02-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Julian: Mia_m στην ίδια στάση που έχω εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω δηλαδή! Το διάβασα και πέθανα στα γέλια Βασικά, η κατάλληλη λύση όταν υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ είναι μία: θερμο-γάτα, κατά το θερμοφόρα! Click για ανάπτυξη... Διαφανώ απολύτως, καθέτως και οριζοντίως!!! Αυτή είναι η κατάλληλη στάση είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλοριφέρ, είτε όχι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:26 Η Mia_m έγραψε: #651 19-02-08 00:26 Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειδικά οι μέρες με τα γυναικολογικά η θερμογάτα είναι ότι καλύτερο, τη βάζω στα πόδια μου και τρελένομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:53 Η Desdemona: #652 19-02-08 08:53 Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η δική μου θερμογάτα πάντως δεν εκτελεί τα καθήκοντά της σωστά κατά τας γυναικολογικώς δεινάς ημέρας. Κοινώς προτιμά τα πόδια μου από οποιαδήποτε κονσέρβα, ειδικά εκείνες τις αποφράδες μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:25 Η Raisa έγραψε: #653 19-02-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Click για ανάπτυξη... δυστυχώς ακόμα φυσάει τρελά... οπότε Mia_m, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:39 Η Anima έγραψε: #654 20-02-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:46 Η Julian έγραψε: #655 20-02-08 21:46 Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:56 Η μαγισσα έγραψε: #656 20-02-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Μόλις επέστρεψα από Λονδίνο, όπου σας θυμόμουνα. Στος δρόμους ούτε μια γατούλα δεν είδα, μόνο σκιουράκια. Στο Βρετανικό μουσείο είδα τρία βιβλία για γάτες και αγόρασα τα δύο. Διαβάζοντάς τα έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα επίσης και πολλά χαριτωμένα αντικείμενα με γάτες. Μου ήρθαν ιδέες που θα τις συζητήσουμε! Και βέβαια θα έρθω αφού όπως είπα θα είμαι εδώ. Click για ανάπτυξη... Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:15 Η Mia_m έγραψε: #657 21-02-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Julian: Καλώς ήρθες πατρίδα, Anima! Σε ζηλεύω, δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία και το θέλω πολύυυυυυ Φέρε κανένα από τα βιβλία που πήρες και στη συνάντηση! Άντε θα τα πούμε! Click για ανάπτυξη... Άντε σε καμιά δυετία που υπολογίζω να φύγω κατα Λονδίνο μεριά να σε φιλοξενίσω.Αν με το καλό καταφέρω να μαζέψω τις μονάδες που μου ζητάει το Αγγλικό πανεπιστήμιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:52 Η μαγισσα έγραψε: #658 21-02-08 10:52 Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η μέρα πλησιάζει και έχω να σας πω παρουσιαστείτε κυρίες και κύριοι ακούω που έχουμε φτάσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί παρεβρισκόμενοι!!!!! δώστε το παρόν για να πω στον υπέυθυνο του καταστήματος τραπέζι για πόσους πρεπει να μας κρατήσει .......άντε 2 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Η NiaR έγραψε: #659 21-02-08 11:33 Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ ειπα ειμαι μεσα, εκτος απροοπτου (ξες εσυ) Θα μου χεις κανει κ μαλλι αυριο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η natalo9 έγραψε: #660 21-02-08 11:36 Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.