Καινούριο γατάκι, έρωτας και προβληματισμοί...

Να σου ζήσει και απο μένα!!!!!!
Τέλειο γατάκι!!!:up::up:.. και μπραβω σου, που το αποφάσισες!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι μπορεί το site να ζητήσει ποσοστά απ'τον Αίλουρο :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποπο.. τι πανεμορφο ζουζουνι ειναι αυτο:inlove::inlove::inlove: αχχχ πραγματικα ειναι πανεμορφη... πως αντεχεις να μην την εχεις συνεχια στην αγκαλια σου:happy::happy:

Πολύ τυχερες και οι 2 που βρήκατε η μια την άλλη;):up:

Α στην Αγία Παρασκευή μένω με βολεύει! Να σας πω την αλήθεια την πρώτη φορά είχα πάει στην Ν. Μάκρη που είναι ένας πάρα πολύ καλός και έχει εύκολο παρκινγκ κ.τ.λ. και τον ξέρουμε. Απλά είναι λίγο ακριβός και επειδή εκθειάζατε τον αίλουρο σκέφτηκα να πάω εκεί... Η απόσταση είναι ίδια, αλλά η ταλαιπωρία για να φτάσεις εκεί και το πάρκινγκ είναι άλλη ιστορία.. Ειδικά όταν έχεις ένα γατί στο αυτοκίνητο. Επιπλέον να ρωτήσω, με τι να την μεταφέρω? Την πρώτη φορά την είχα βάλει σε ένα κουτί με μαξιλάρια και δεν παραπονέθηκε καθόλου... Αλλά τώρα δεν ξέρω...

Πάρε μια γατοφόρο από pet shop δεν είναι ακριβές. Και στο αμάξι αν είστε 2 άτομα μπορεί ο ένας να κατέβει με τη γάτα και ο άλλος,ή να κάνει βόλτες ή να ψάξει για πάρκινγκ

Σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια!! Η αλήθεια είναι ότι θέλω συνέχεια αγκαλιές και χάδια αλλά η Λουκίτσα μου τις αγκαλιές και τα χάδια τις συνοδεύει με κοφτερές δαγκωματιές, οπότε μου κόβεται η όρεξη!!!!!!:lol:

:lol::lol: Είναι μικρή και ζωηρή ακόμα!! Αν την πας στον γιατρό πες του να της κόψει και τα νυχάκια,να σου δείξει και τον τρόπο για να το κάνεις κι εσύ. Αν τη μάθεις από τώρα δεν θα έχεις τα προβλήματα που έχω τώρα εγώ με τη δικιά μου:confused:

Όταν λες δεν είναι ακριβές.. Περίπου πόσο έχουν γιατί όλα τα έξοδα δυστυχώς τα έχω επωμιστεί εγώ και ήδη πρέπει να της πάρω ξανά άμμο και φαγητό, άρα 15 ευρώ και ένα σωστό δοχείο άμμου (?ευρώ) και την επίσκεψη στον γιατρό (?) και τα φάρμακα αν χρειαστεί το χρυσό μου... Καταλαβαίνεις ότι θέλω να έχει τα καλύτερα αλλά τσούζουν!!!!!:confused:

Δεν είναι κακό όμως για εκείνες να τους κόβεις τα νυχάκια?? Έτσι έχω ακούσει.. Άλλωστε τα νυχάκια της δεν είναι ακόμα πρόβλημα.. Τα δοντάκια της είναι!!!!!!!!!!!!!

:hmm::hmm: Εγώ την δικιά μου την είχα πάρει 5 ευρώ, προσωρινά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο κουτί! Αν έμενα Αθήνα πραγματικά θα στη χάριζα τη δικιά μου,δεν τη χρησιμοιούμε πλέον,αφού δεν χωράει να μπει!! Οι τιμές γενικά παίζονται

Δεν είναι κακό όμως για εκείνες να τους κόβεις τα νυχάκια?? Έτσι έχω ακούσει.. Άλλωστε τα νυχάκια της δεν είναι ακόμα πρόβλημα.. Τα δοντάκια της είναι!!!!!!!!!!!!!

Άμα της κόβεις μόνο τα μπροστά δεν πειράζει, μόνο τα πίσω πρέπει να αφήνεις,γιατί δεν θα μπορεί να στηριχθεί αν πάει να πηδήξει από κάπου.
Τα δοντάκια της θα μεγαλώσουν και δεν θα έχεις πρόβλημα αργότερα

Α μόνο? Εγώ νόμιζα πιο πολλά.. Αυτά τα pet-shop είναι λίγο ακριβούτσικα γενικά... Αλλά δεν θέλω να της παίρνω φαγητό από το super market ας πουμε γιατί ξέρω τα χειρότερα.... Τώρα έχει αφηνιάσει πάλι η καλή μου!! Τρέχει πέρα δώθε χωρίς λόγο!! Ουφ! Να μπορούσα να την ηρεμήσω με κάποιον τρόπο!!!!! χε χε;)

Τώρα που είναι παιδάκι ακόμα θα τα έχετε αυτά,τα πάντα είναι παιχνίδι γι αυτήν!! Αργότερα θα κοιμάτε,θα τρώει και θα χέ....Θα ρίχνει και κανα παιχνίδι που και που

Mπορεις να πας στον Μαδεμοχωρήτη. Ειναι αποθήκη κτηνιατρικών και εχει απο ολες τις τροφες και φωλιες και κλουβάκια, τα πάντα που εχει ενα πετ σοτ αλλα λίγο πιο φτηνά.Δεν ειναι οι πιο συμπαθητικοι τύποι αλλά σε βολευει, ειναι στην Αγια Παρασκευή διπλα στο Ντομινος πιτσα στο στενάκι απεναντι βλέπει την πλατεια. Θα το βρεις ευκολα;) Αν αντεχεις οικονομικά σου προτεινω το σκληρο πλαστικο κλουβάκι γιατι οταν βαρύνει η Λουκια ίσως δεν σε βολευει και χρειαστει να αλλάξεις :/: Πάρε της παιχνιδια και ενα κουκλάκι να μην σε δαγκώνει τοσο πολύ. Ειναι πολύ φυσικό, της λειπουν τα αδελφάκια της και σε χρειάζεται να παίξετε. Ενα λουτρινο μεγάλο κουκλάκι που να μην μαδάει πολύ, ισως πετσετέ είναι η καλύτερη λύση να της το χώνεις στο στόμα οποτε έχει κεφια:D

Α νομίζω ξέρω που λες.. είναι και ένας κτηνίατρος που πηγαίναμε παλιά εκεί.. Μπορεί αν πάω εκεί να δω τι έχει.. εντάξει άμμο και τροφή θα παίρνω κανονικά από το πετσοπ, αλλά για παιχνίδια και γατοφόρο...Της έχω ήδη πάρει δύο παιχνίδια και της έχω και κάλτσες και πον πον που της αρέσει να κυνηγάει.. αλλά το ανθρώπινο κρέας και τα παπούτσια είναι πιο λαχταριστα!!!:lol:

Αν λες για τον Μαδεμοχωρήτη δεν ειναι κτηνιατρος.Ουτε θυμάμαι να είχε εκει ποτε. Ολα τα πραγματα θα τα βρεις πιο φθηνά απο πετ σοπ νομιζω. Εκτος αν λες για τη Μπελτεκου που γράφω πιο πάνω.

Συγνώμη έπρεπε να φύγω βιαστικά.. Πηγαίναμε το σκυλάκι του φίλου μου σε έναν κτηνίατρο, άντρα εκεί.. κοντά σε αυτό το μαγαζί που λες... Τελικά αποφάσισα ότι θα την πάω μάλλον στον κτηνίατρο στην Ν. Μάκρη που ξέρω και που είναι,να μην ταλαιπωρηθούμε καμία από τις δύο.. Ας ελπίσουμε να μην είναι αρρωστούλα τελικά... Αλλά θα πάω σε αυτό το μαγαζί για την γατοφόρο...Ευχαριστώ πολύ για το tip!!:happy:

Νασαι καλα:rolleyes: Κι εγώ απο κει τα έχω πάρει αλλά πρεπει να εχουν γύρω στα 15 ευρώ με 20. Στα πετ σοπ είναι σίγουρα ακριβότερα. Εγώ στη θεση σου θα επαιρνα μερικά τηλ για να βρώ μια καλή τιμή απο το τηλέφωνο και να μην τρεχω άδικα;) Επίσης δεν θυμάμαι αν σου ειπαμε αλλά αξίζει να πάρεις και κλειστή/σκεπαστή τουαλέτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back