julia
Διακεκριμένο μέλος
Τέλειο γατάκι!!!

.. και μπραβω σου, που το αποφάσισες!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι μπορεί το site να ζητήσει ποσοστά απ'τον Αίλουρο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αχχχ πραγματικα ειναι πανεμορφη... πως αντεχεις να μην την εχεις συνεχια στην αγκαλια σου

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι μικρή και ζωηρή ακόμα!! Αν την πας στον γιατρό πες του να της κόψει και τα νυχάκια,να σου δείξει και τον τρόπο για να το κάνεις κι εσύ. Αν τη μάθεις από τώρα δεν θα έχεις τα προβλήματα που έχω τώρα εγώ με τη δικιά μου
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ την δικιά μου την είχα πάρει 5 ευρώ, προσωρινά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο κουτί! Αν έμενα Αθήνα πραγματικά θα στη χάριζα τη δικιά μου,δεν τη χρησιμοιούμε πλέον,αφού δεν χωράει να μπει!! Οι τιμές γενικά παίζονταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι κακό όμως για εκείνες να τους κόβεις τα νυχάκια?? Έτσι έχω ακούσει.. Άλλωστε τα νυχάκια της δεν είναι ακόμα πρόβλημα.. Τα δοντάκια της είναι!!!!!!!!!!!!!
Άμα της κόβεις μόνο τα μπροστά δεν πειράζει, μόνο τα πίσω πρέπει να αφήνεις,γιατί δεν θα μπορεί να στηριχθεί αν πάει να πηδήξει από κάπου.
Τα δοντάκια της θα μεγαλώσουν και δεν θα έχεις πρόβλημα αργότερα
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν αντεχεις οικονομικά σου προτεινω το σκληρο πλαστικο κλουβάκι γιατι οταν βαρύνει η Λουκια ίσως δεν σε βολευει και χρειαστει να αλλάξεις
Πάρε της παιχνιδια και ενα κουκλάκι να μην σε δαγκώνει τοσο πολύ. Ειναι πολύ φυσικό, της λειπουν τα αδελφάκια της και σε χρειάζεται να παίξετε. Ενα λουτρινο μεγάλο κουκλάκι που να μην μαδάει πολύ, ισως πετσετέ είναι η καλύτερη λύση να της το χώνεις στο στόμα οποτε έχει κεφια
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ απο κει τα έχω πάρει αλλά πρεπει να εχουν γύρω στα 15 ευρώ με 20. Στα πετ σοπ είναι σίγουρα ακριβότερα. Εγώ στη θεση σου θα επαιρνα μερικά τηλ για να βρώ μια καλή τιμή απο το τηλέφωνο και να μην τρεχω άδικα
Επίσης δεν θυμάμαι αν σου ειπαμε αλλά αξίζει να πάρεις και κλειστή/σκεπαστή τουαλέτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool