Καλυκοϊός...

Για καθαρισμό πήγαμε αλλά καθυστερήσαμε όλα τα ραντεβού 1,5-2 ώρες τουλάχιστον γιατί είχε στρεσαριστεί πολύ και δεν μπορούσε να πάρει νάρκωση. Τώρα είναι ακόμα ζαλισμένος κι εγώ στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού...

Δεν τον έπιανε η νάρκωση η απλά δεν καθόταν για να τον ναρκώσει ο κ. Πάνος? :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχην Κλεοπατρα χαιρομαι που ολα θα πανε καλα. Συμφωνω για τον Κ Πανο και ειναι πολυ σημαντικο να εχει κανεις το κεφαλι του ησυχο για την διαγνωση και την αγωγη. Εγινε η αρχη, τωρα θα πανε καλυτερα ολα!!! Περαστικα γρηγορα ευχομαι
Ασπασια περαστικα και στον Χιονη. Αυριο θα ειναι πολυ καλυτερα. Και θα χαμογελαει με καθαρα δοντακια παρα τη σημερινη ταλαιπωρια
Περιμενουμε καλα νεοτερα και για τους 2!!! :):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κλεοπάτρα, περαστικά στον Ντάρκυ!:)
Αν και ταλαιπωρημένος, ήταν ένας κούκλος χτες! Μην ανησυχείς, με τη σωστή φροντίδα θα ξαναγίνει περδίκι.

(Ως ομοιοπαθής, η Αρήθα του στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης):greycat:

Δεν τον έπιανε η νάρκωση η απλά δεν καθόταν για να τον ναρκώσει ο κ. Πάνος? :confused:
Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ήταν πολύ στρεσαρισμένος (ταχυπαλμία, σάλια, τα'χε κάνει πάνω του) και δεν ήθελε να του δώσει ναρκώσει σε αυτή την κατάσταση.Περίμενε να ηρεμίσει πρώτα. Ο Ντάρκυ πως είναι σήμερα?

Καλησπέρα!! Σήμερα είμαστε πάρα πολύ καλύτερα :up::up: Δεν τρέχουν σάλια από το στόμα του και φαίνεται να κάνει όλα όσα έκανε πριν (φαί, νερό και παιχνίδι) κανονικά. μόνο με το μπάνιο έχει ακόμα πρόβλημα, αλλά μάλλον δεν μπορώ να ζητάω και θαύματα σε μια μέρα.. :redface: έχει ξαναγίνει το αγοράκι μου το γατάκι που ήξερα.. :up: ενώ με την άλλη θεραπεία, έβλεπα έναν γάτο υποτονικό να πονάει, να βασανίζεται και δεν ήμουν και σίγουρη αν θα γίνει καλά.. :(

Τα άλλα νέα μας.. βγήκε η εξέταση αίματος του Ρόμπιν και είμαστε τίγκα στον καλυκοιό.. τελικά ήταν ακριβώς αυτό που έπαθε και το Αρηθάκι.. Αλήθεια Αλίκη, πως πάει το κοριτσάκι μας? είναι καλύτερα?

Πάντως μου αρέσει που πήγα και υποψιασμένη στον γιατρό και του είπα και την γνώμη μου, αλλά το απέκλεισε και τις 2 φορές.. :mad: Θα φταίω τώρα εγώ να πάω και να του δείξω την εξέταση αίματος, την θεραπεία του Αίλουρου και τα αποτελέσματα που είχε??? :hmm::mad:

Χαιρομαι που ειναι καλυτερα :up::up::up:
Αντε και γρηγορα να αναρρωσει πληρως!!!!!
Για το γιατρο δυστυχως θα βρεθουν κι αλλα ζωακια να "φροντισει" :down:
Φοβερο δεν ειναι;;;; Σκεψου να μη του ειχες πει και τιποτα... Θα ελεγε να βγαλετε τις αμυγδαλες :blink::blink:

Μπράβο!! :up: Πολύ καλά νέα για τον Ντάρκυ!:)
Μ'αυτά και μ'αυτά, ο κ. Πάνος μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά, έχουμε κάνει τη διαδρομή Κυψέλη-Φάληρο κάτι σαν σπίτι-περίπτερο!:P
Αλήθεια Αλίκη, πως πάει το κοριτσάκι μας? είναι καλύτερα?
Δυστυχώς, δε δείχνει τόση βελτίωση όση θα θέλαμε...:/: Ευτυχώς η διάθεσή της είναι γενικά καλή, αλλά της έχει κοπεί πολύ η όρεξη και τα σάλια έχουν μειωθεί, αλλά ακόμη δεν έχουν εξαφανιστεί.:( Θα ξαναπάμε στο γιατρό αύριο το απόγευμα να την ξαναδεί από κοντά. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα...

Μπράβο!! :up: Πολύ καλά νέα για τον Ντάρκυ!:)
Μ'αυτά και μ'αυτά, ο κ. Πάνος μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά, έχουμε κάνει τη διαδρομή Κυψέλη-Φάληρο κάτι σαν σπίτι-περίπτερο!:P

Δυστυχώς, δε δείχνει τόση βελτίωση όση θα θέλαμε...:/: Ευτυχώς η διάθεσή της είναι γενικά καλή, αλλά της έχει κοπεί πολύ η όρεξη και τα σάλια έχουν μειωθεί, αλλά ακόμη δεν έχουν εξαφανιστεί.:( Θα ξαναπάμε στο γιατρό αύριο το απόγευμα να την ξαναδεί από κοντά. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα...

Κρίμα το Αρηθάκι.. Μια βδομάδα είναι που κάνετε την θεραπεία?? Εμένα ο Ντάρκυ τρώει, αλλά έχει μια προτίμηση στο να τρώει από το χέρι μου..:confused: μάλλον τον έχω κακομάθει.. :redface::rolleyes: Χτες έπλυνε και τα πατουσάκια-προσωπάκι μόνος του.. :happy:
Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα για τις μαύρες μας αγάπες.. :):)

Χαιρομαι που ειναι καλυτερα :up::up::up:
Αντε και γρηγορα να αναρρωσει πληρως!!!!!
Για το γιατρο δυστυχως θα βρεθουν κι αλλα ζωακια να "φροντισει" :down:
Φοβερο δεν ειναι;;;; Σκεψου να μη του ειχες πει και τιποτα... Θα ελεγε να βγαλετε τις αμυγδαλες :blink::blink:

Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι κατάληξη θα είχε η ιστορία αυτή αν μέναμε στον ίδιο γιατρό.. :hmm::/: Με εξέπληξε τρομερά η επιμονή του ότι δεν είναι καλυκοιός από τον μικρό.. :blink::down: τι κι αν του έλεγα να ελέγξει τον Ρόμπιν για αντισώματα, αυτός έλεγε πως δεν σχετίζεται καν η περίπτωση του Ντάρκυ με την άφιξη του μικρού.. και για να πάρει αίμα στον Ντάρκυ ήθελε να του ξυρίσει ολόκληρο τον λαιμό :blink::mad:, ενώ ο κ. Πάνος πήρε από το πατουσάκι στον Ρόμπιν..
Σκέφτομαι και μια κοπέλα που είχε πάει στον γιατρό τον γάτο της με κόψιμο στο πατουσάκι.. του το καθάρισε και έφυγε.. Την επόμενη φορά που είχα πάει τον Ντάρκυ να τον δει, έφευγε η κοπέλα και τον άκουσα να της λέει πως δεν σχετίζεται κάτι που παρουσίασε με την πληγή και πως είναι σύμπτωση.. :confused: ό,τι είχε πει και σε μένα για τον Ντάρκυ.. σύμπτωση που άρρωστησε.. αλλά σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύτηκαν?? :hmm::hmm::confused: Μακάρι να μπορούσα να την ειδοποιήσω κάπως.. :/:

Ευτυχώς για τον Νταρκούλη! Πάντως μην το αφήσεις έτσι με τον άλλο το βλάκα το γιατρό:mad:

Κριμα να υπαρχουν τετοιοι.... αλλα μηπως δεν υπαρχουν και τετοιοι ανευθυνοι γιατροι για ανθρωπους;;; :down::down:
Ευτυχως υπαρχει και το ποσοστο των ενημερωμενων και συνειδητοποιημενων.......
Ευχομαι γρηγορα περαστικα και στα 2 γατακια!!!!!

Κριμα να υπαρχουν τετοιοι.... αλλα μηπως δεν υπαρχουν και τετοιοι ανευθυνοι γιατροι για ανθρωπους;;; :down::down:
Ευτυχως υπαρχει και το ποσοστο των ενημερωμενων και συνειδητοποιημενων.......
Ευχομαι γρηγορα περαστικα και στα 2 γατακια!!!!!

Το δύσκολο Χριστίνα μου είναι να πάω και να του ζητήσω εξηγήσεις.. Τελικά σε κάποιες στιγμές χρειάζεται και ο τσαμπουκάς, αλλά εγώ διαθέτω ελάχιστο.. δυστυχώς γι'αυτήν την περίπτωση.. :redface::redface::/:

Κι εγω δεν ξερω αν θα πηγαινα :hmm::hmm::hmm: Σε αναλογες περιπτωσεις στη Κορινθο, δεν ειπα τιποτα, απλα δεν ξαναπατησα.... Μα κι εγω να του ελεγα κατι, σιγα μη παραδεχοταν το λαθος. Το σημντικο ειναι να βρει κανεις καποιον να εμπιστευεται τελικα :)
Παιδια, πρεπει να αλλαξει περιοχη ο Κ. Πανος, καπου πιο κοντα στο κεντρο :lol::lol::lol:

Το Σάββατο πήγαμε κι εμείς στον κ. Πάνο και διέγνωσε καλυκοιό και σε εμάς. Της έχει προκαλέσει ουλίτιδα και ευθύνεται και για τις διάρροιες που κάνει μερικές φορές. Τώρα της κάνω αποπαρασίτωση και της δίνω και φεριτίνη και ευτυχώς είναι ήδη πολύ καλύτερα το στοματάκι της. Της πήρα και ειδική τροφή της Royal Canin αλλά δεν της αρέσει και ιδιαίτερα οπότε της την ανακατεύω πάλι με κονσέρβα για να την ξεγελάω. Καταστεναχωρήθηκα μόλις μου το είπε γιατί την είχα παραμελήσει με τις ετοιμασίες του γάμου και αισθάνθηκα πως είμαι κακή μαμά. Μου είπε πως θα είναι φορέας του ιού ακόμη και μετά την θεραπεία. Εσείς από την εμπειρία σας λέτε πως μπορεί να ξανανοσήσει στο μέλλον ή υπάρχουν μικρές πιθανότητες?

Επίσης χάρηκα πολύ που γνώρισα την Ασπασία και την Κική (Kitsoula). Ασπασία ο Χιόνης είναι ένας λευκός άγγελος, αν και τον είδα πεταχτά και κοιμησμένο.. :inlove::inlove: Κική τα μωρά σου είναι πανέμορφα.. Ο Ντάρκυ και ο Ρόμπιν ( ο μικρός) σας ευχαριστούν για τα χαδάκια σας :redface::D

ευχαριστούμε πολύ:redface:, εύχομαι περαστικά στον κούκλο σου! και τα φιλιά ου στον μικρούλη!!

Παιδια, πρεπει να αλλαξει περιοχη ο Κ. Πανος, καπου πιο κοντα στο κεντρο :lol::lol::lol:
Όοοοοοχιιιιι! Ασ'τον εκεί που είναι! Έχω προβλημα με τον Χιόνη στα 5-10 λεπτά που είναι η διαδρομή τα κάνει πάνω του από το φόβο του. Αν πάει πιο μακρυά καταστράφηκα...:(:(:(
Εσείς από την εμπειρία σας λέτε πως μπορεί να ξανανοσήσει στο μέλλον ή υπάρχουν μικρές πιθανότητες?
Εμένα ήταν αρρωστούλης όταν τον βρήκαμε και τώρα είναι φορέας. Αν θα ξανανοσήσει δεν ξέρω, αλλά του έχει δημιουργήσει πρόβλημα στα δοντάκια δηλ.ουλίτιδα, πέτρα, τεριδόνα κλπ.:/:

Εσείς από την εμπειρία σας λέτε πως μπορεί να ξανανοσήσει στο μέλλον ή υπάρχουν μικρές πιθανότητες?
Συνήθως τα γατιά που είναι φορείς ενός ιού εκδηλώνουν συμπτώματα σε περιπτώσεις σωματικού ή ψυχικού στρες, οπότε και πέφτουν οι άμυνες του οργανισμού τους.
Μην ανησυχείς όμως, αφού το ξέρεις ότι είναι φορέας του ιού θα έχεις το νου σου και αν ποτέ εκδηλωθούν τα συμπτώματα θα ξεκινήσεις θεραπεία αμέσως, ώστε να το αντιμετωπίσεις.:)

Καλά Ασπασία, αν είναι για το Χιόνη, να μείνει εκεί που είναι :lol::lol::lol::lol:
Περαστικά εύχομαι σε όλα τα γατάκια!!!!
Πρέπει κι εγω να δω με τον Πίου Μίου, που μου είπε ο Κ πάνος πως έχει περάσει καλυκοϊό μικρός, τι γίνεται. Αλλά προς το παρόν μια χαρά δείχνει και δεν έχει παρουσιάσει καμιά ουλίτιδα.... :hmm::hmm: Φτου, φτού, μακρυά.....

Ο Ντάρκυ πάει πολύ καλύτερα.. βέβαια έχουμε μια μάχη για να του δώσω την αντιβίωση και την ιντερφερόνη, αλλά καλά τα πάμε γενικά.. το μόνο κακό είναι πως αυτά τα κόκκινα που βλέπαμε και νομίζαμε πως είναι αντίδραση στην πρώτη αντιβίωση, πρέπει να είναι μύκητες... :( έχουν γεμίσει τα αυτάκια του και εσωτερικά και εξωτερικά.. Και δυστυχώς νομίζω πως κόλλησα κι εγώ.. :( επειδή έλεγα πως είναι αλλεργία, τον άφηνα να κοιμάται στο κρεβάτι μου και μαζί μου το βράδυ.. το αποτέλεσμα ήταν πως χτες σηκώθηκα το απόγευμα με 5-6 κόκκινα σημάδια στα χέρια και στο στέρνο μπροστά, αλλά θεώρησα πως με πείραξε η σοκολάτα που έφαγα.. είμαι χαζή το ξέρω.. ώσπου τώρα είδα 2 και στο πρόσωπο μου!!! :eek::/: και είναι ακριβώς ίδια με του Ντάρκυ και με τρώνε γμτ.. :(

Παντως πρεπει να το δεις.... Μαζι με τον γατουλη πρεπει κι εσυ να ακολουθησεις καποια αγωγη (μαλλον οχι την ιδια, μην παρασυρθεις :lol:)
Αληθεια κοιταξε το, να μην επεκταθει
Περαστικα και στους 2.... Χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο Νταρκυ :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back