Κατουρομπελάδες...

Μπραβο πολυ χαιρομαι:up:...Και εγω χτυπα ξυλο εχω να δω κακακια και ουρα εχτος αμμολεκανης εδω και ενα μηνα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχα την εντυπωση οτι ειχε σταματησει να το κανει..:hmm::hmm: οχι?:confused::confused:

Και γω αυτή την εντύπωση είχα:(
Δεν το κάνει συνέχεια πιά, αλλά φαίνεται ότι όταν δεν του κάνουν οι άλλοι τα χατήρια, αυτός τους εκδικείται με το να τους κατουράει το νερό:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πλενεται στο πληντυριο,ειναι πουπουλενιο..:(

μπορεις να το βαλεις στο πλυντηριο (αν χωραει) και να το πλενεις. Τα δυσκολα ειναι μετα το πλυσιμο. Οταν πλυθει (χρησιμοποιησε καλο καθαριστικο, πχ oxy-clean) τα πουπουλα θα σχηματισουν σβωλους και θα πρεπει να τους χαλασεις με τα χερια σου εναν εναν για να στεγνωσει το παπλωμα. Το παπλωμα πρεπει να το αφησεις απλωμενο καλα για αρκετες ωρες μεχρι να στεγνωσουν εντελως τα πουπουλα γιατι αν μεινει εστω και λιγη υγρασια μπορει να σχηματιστει μουχλα. Αν μπορεις να το απλωσεις οριζοντια ακομα καλυτερα. Εναλλακτικη λυση ειναι να το βαλεις στο στεγνωτηριο με 3-4 μπαλακια του τεννις για να διαλυθουν οι σβωλοι.

Κατουρομπελαδες μια παρεα τρελη
αχ! ελα κι εσυ, θα σ'αρεσει πολυ!
Κι αμα δεν σ'αρεσει φιλε και αδιαφορείς
να φυγεις μπορεις, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!:D:D

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

μπορεις να το βαλεις στο πλυντηριο (αν χωραει) και να το πλενεις. Τα δυσκολα ειναι μετα το πλυσιμο. Οταν πλυθει (χρησιμοποιησε καλο καθαριστικο, πχ oxy-clean) τα πουπουλα θα σχηματισουν σβωλους και θα πρεπει να τους χαλασεις με τα χερια σου εναν εναν για να στεγνωσει το παπλωμα. Το παπλωμα πρεπει να το αφησεις απλωμενο καλα για αρκετες ωρες μεχρι να στεγνωσουν εντελως τα πουπουλα γιατι αν μεινει εστω και λιγη υγρασια μπορει να σχηματιστει μουχλα. Αν μπορεις να το απλωσεις οριζοντια ακομα καλυτερα. Εναλλακτικη λυση ειναι να το βαλεις στο στεγνωτηριο με 3-4 μπαλακια του τεννις για να διαλυθουν οι σβωλοι.

οταν μου κατουραγε και εμενα τα κρεβατια βαλαμε το παπλωμα μου που ειναι πουπουλενιο στο πλυντηριο..σκετη αποτυχια..το πεταξαμε..:down:καλυτερα να δωσεις 15 ευρω παρα να χαλασει εντελως

Οχι παιδια δεν παιζει να βαλω το πουπουλο στο πληντυριο!:down: Για αρχη το εχω πλυνει τοπικα και οταν βρω λεφτα θα το παω καθαριστηριο!

η καραμελα ξαναχτυπησε:(:( βρηκα χεσμενη την μπανιερα:(:(

Ποιον μου θυμιιιιιζει ποιον μου θυμιιιιιιιιιζει...Νονικαααααααααααααααααα την πειρα σου!:lol:

Νονικαααα την πειρα σουυυυυυ... τι να κανω να σταματησει???????:(:(:(

Νονικαααα την πειρα σουυυυυυ... τι να κανω να σταματησει???????:(:(:(
Samis αν βρεις κάτι να το σταματήσει, πες το και σε εμένα!!!!:):):):)

καταλαβα......:(:lol::lol::lol::lol:

θα συνεχιζω να εχω λιγο νερο στην μπανιερα, εχτες μια φορα δεν εβαλα και μπεικε μεσα...

καταλαβα......:(:lol::lol::lol::lol:

θα συνεχιζω να εχω λιγο νερο στην μπανιερα, εχτες μια φορα δεν εβαλα και μπεικε μεσα...
Πάλι καλά που πιάνει εσένα με το νερό.:happy::happy:Εγώ και νερό που έβαζα, έμπαινε μέσα κανονικά..:P:P:P

πλακα κανεις και τα εκανε μεσα στο νερο:blink::blink::blink::lol::lol::lol:
εμενα να πω την αληθεια οσο ειχα το νερο δεν ετυχε να μπει μεσα για να τρομαξη, ετσι νομιζο δηλ:blink::/::lol::lol::lol:

πλακα κανεις και τα εκανε μεσα στο νερο:blink::blink::blink::lol::lol::lol:
εμενα να πω την αληθεια οσο ειχα το νερο δεν ετυχε να μπει μεσα για να τρομαξη, ετσι νομιζο δηλ:blink::/::lol::lol::lol:
Έκανε τσίσα.;);)Είναι τόσο πεισματάρα, που αν θέλει να κάνει κάτι, δεν την σταματά κανένας!!!:happy::happy::happy:

βλεπω το κατουρημενο τοπικ μια χαρα κρατει:D:D:D
:(είμαστε η κατουροπονεμένες!:P:P:(:P:D

βλεπω μια χαρα ξερετε τις τιμες του καθαρηστηριου :P

εγω σημερα βρηκα κατω απ το καναπε ενα κομματακι σαν φετα πατημενο απ τα κακακια της:blink:
Αυτό μάλλον έγινε καταλάθος. Μερικές φορές κολάνε στις τρίχες τους του επίμαχου σημείου τους :P. Αυτές όμως επειδή καθαρίζονται κάποια στιγμή που ήταν κάτω από τον καναπέ βούρτσισε το τρίχωμα της και το έβγαλε.
Μην ανησυχείς δεν είπε να το πάει βόλτα:lol::lol::lol:. Κατάλαθος θα το μετέφερε.Εμένα η μεγάλη η μακρύτριχη η δικιά μου όλη την ώρα την κυνηγάω και τις φωνάζω ότι πάλι κάτι κουβαλα. Αφού τώρα τελευταία σκέφτομαι μηπως να τις κοψω τις τρίχες στο επίμαχο σήμείο?
Αλλά μετά μήπως θα μπάζει ο π...ως της ?:P:lol::lol::lol:

Αλλά μετά μήπως θα μπάζει ο π...ως της ?:P:lol::lol::lol:

xaxxaxaxaaxxa θα ειναι ποιο ευάερος ευήλιος :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μπορεις να το βαλεις στο πλυντηριο (αν χωραει) και να το πλενεις. Τα δυσκολα ειναι μετα το πλυσιμο. Οταν πλυθει (χρησιμοποιησε καλο καθαριστικο, πχ oxy-clean) τα πουπουλα θα σχηματισουν σβωλους και θα πρεπει να τους χαλασεις με τα χερια σου εναν εναν για να στεγνωσει το παπλωμα. Το παπλωμα πρεπει να το αφησεις απλωμενο καλα για αρκετες ωρες μεχρι να στεγνωσουν εντελως τα πουπουλα γιατι αν μεινει εστω και λιγη υγρασια μπορει να σχηματιστει μουχλα. Αν μπορεις να το απλωσεις οριζοντια ακομα καλυτερα. Εναλλακτικη λυση ειναι να το βαλεις στο στεγνωτηριο με 3-4 μπαλακια του τεννις για να διαλυθουν οι σβωλοι.[/quote]
Dear Sakura :)
Here the tumble dryers isn’t very usual because Greece still has gardens but also has very high temperatures. So this is something infrequent for Greek houses.
Αλλά πολύ καλή ιδέα αυτό με τα μπαλάκια θα το σημειώσω να το θυμάμαι.;);):up::up:

Νασαι και ευχαριστημένος . ;)
Εσένα τουλάχιστον δεν τα κάνει κάτω από το κρεβάτι την ώρα που πάει να σε πάρει ο Μορφέας και ξαφνικά να μετατρέπεται το υπνοδωμάτιο σε θάλαμο αερίων.:lol::lol:
:lol::lol::lol:
(ο Μορφέας είπα :mad:μην βάλετε στο νου σας τίποτε άλλο :P:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back