ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η ELENIP έγραψε: #2.341 13-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Click για ανάπτυξη... Τα παιδακια μου στρουμπουλά??? Για δειτε καλα σας παρακαλώΕπειδη ξεχειλιζουν λιγο οι κοιλιες και οι κω....ι εχουν παρει ανεξελεγκτες διαστάσεις, και κρεμεται λιγο πατσοκοιλο, σημαινει οτι ειναι τσουπωτα, χοντρα, παχουλοκομψά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #2.342 13-01-09 14:42 τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !! ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ELENIP έγραψε: #2.343 13-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Αμα μεινει τιποτα.... Γιατι προβλέπω η Στέλλα να τρωει και την ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ELENIP έγραψε: #2.344 13-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !! ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !! Click για ανάπτυξη... Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ιβανα έγραψε: #2.345 13-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η stellak έγραψε: #2.346 13-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Τι μας λες;;; Τον καλύτερο μεζέ; Τον πιο τραγανό; Ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ELENIP έγραψε: #2.347 13-01-09 14:54 Καταλαβα.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η chryssa έγραψε: #2.348 13-01-09 14:58 Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !! Click για ανάπτυξη... Τα παιδακια μου στρουμπουλά??? Για δειτε καλα σας παρακαλώΕπειδη ξεχειλιζουν λιγο οι κοιλιες και οι κω....ι εχουν παρει ανεξελεγκτες διαστάσεις, και κρεμεται λιγο πατσοκοιλο, σημαινει οτι ειναι τσουπωτα, χοντρα, παχουλοκομψά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #2.342 13-01-09 14:42 τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !! ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ELENIP έγραψε: #2.343 13-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Αμα μεινει τιποτα.... Γιατι προβλέπω η Στέλλα να τρωει και την ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ELENIP έγραψε: #2.344 13-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !! ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !! Click για ανάπτυξη... Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ιβανα έγραψε: #2.345 13-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η stellak έγραψε: #2.346 13-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Τι μας λες;;; Τον καλύτερο μεζέ; Τον πιο τραγανό; Ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ELENIP έγραψε: #2.347 13-01-09 14:54 Καταλαβα.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η chryssa έγραψε: #2.348 13-01-09 14:58 Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !! ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:44 Η ELENIP έγραψε: #2.343 13-01-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Αμα μεινει τιποτα.... Γιατι προβλέπω η Στέλλα να τρωει και την ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ELENIP έγραψε: #2.344 13-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !! ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !! Click για ανάπτυξη... Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ιβανα έγραψε: #2.345 13-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η stellak έγραψε: #2.346 13-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Τι μας λες;;; Τον καλύτερο μεζέ; Τον πιο τραγανό; Ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ELENIP έγραψε: #2.347 13-01-09 14:54 Καταλαβα.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η chryssa έγραψε: #2.348 13-01-09 14:58 Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Αμα μεινει τιποτα.... Γιατι προβλέπω η Στέλλα να τρωει και την ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η ELENIP έγραψε: #2.344 13-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !! ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !! Click για ανάπτυξη... Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ιβανα έγραψε: #2.345 13-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η stellak έγραψε: #2.346 13-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Τι μας λες;;; Τον καλύτερο μεζέ; Τον πιο τραγανό; Ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ELENIP έγραψε: #2.347 13-01-09 14:54 Καταλαβα.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η chryssa έγραψε: #2.348 13-01-09 14:58 Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !! ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !! Click για ανάπτυξη... Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ιβανα έγραψε: #2.345 13-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η stellak έγραψε: #2.346 13-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Τι μας λες;;; Τον καλύτερο μεζέ; Τον πιο τραγανό; Ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ELENIP έγραψε: #2.347 13-01-09 14:54 Καταλαβα.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η chryssa έγραψε: #2.348 13-01-09 14:58 Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:52 Η stellak έγραψε: #2.346 13-01-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Τι μας λες;;; Τον καλύτερο μεζέ; Τον πιο τραγανό; Ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ELENIP έγραψε: #2.347 13-01-09 14:54 Καταλαβα.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η chryssa έγραψε: #2.348 13-01-09 14:58 Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!! Click για ανάπτυξη... Τι μας λες;;; Τον καλύτερο μεζέ; Τον πιο τραγανό; Ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η ELENIP έγραψε: #2.347 13-01-09 14:54 Καταλαβα.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η chryssa έγραψε: #2.348 13-01-09 14:58 Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταλαβα.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η chryssa έγραψε: #2.348 13-01-09 14:58 Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:58 Η moukelis έγραψε: #2.349 13-01-09 14:58 Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η Ελένη Άνση: #2.350 13-01-09 15:19 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2997.jpg 266,7 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #2.351 13-01-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι! Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά? Click για ανάπτυξη... Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι! Click για ανάπτυξη... Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ; Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η moukelis έγραψε: #2.352 13-01-09 15:21 Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα,σαν τι μονοφαγουδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:21 Η ELENIP έγραψε: #2.353 13-01-09 15:21 Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η chryssa έγραψε: #2.354 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η stellak έγραψε: #2.355 13-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Click για ανάπτυξη... άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η ELENIP έγραψε: #2.356 13-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή! Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο! Click για ανάπτυξη... .Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:26 Η chryssa έγραψε: #2.357 13-01-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω; ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί! Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η Ελένη Άνση: #2.358 13-01-09 15:39 Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τί αυτιά και κοιλούμπες και μπούτια ακούω;Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσειΤώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής Thriller η διάθεσή μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:25 Η Zbeebz έγραψε: #2.359 13-01-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα. Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ! ο Beeb σου Αρχική Δημοσίευση από stellak: άαααααλλος διαλεχτός μεζές! Click για ανάπτυξη... Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ! Beeb el toreador Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Zbeebz έγραψε: #2.360 13-01-09 22:27 Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 090113_2203.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 36 090113_2204a.jpg 165,5 KB · Εμφανίσεις: 32 090113_2204b.jpg 170 KB · Εμφανίσεις: 32
Και τώρα... οφθαλμόλουτρο! Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.