ELENIP
Διάσημο μέλος
παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !!![]()
Τα παιδακια μου στρουμπουλά???
Για δειτε καλα σας παρακαλώ
Επειδη ξεχειλιζουν λιγο οι κοιλιες και οι κω....ι εχουν παρει ανεξελεγκτες διαστάσεις, και κρεμεται λιγο πατσοκοιλο, σημαινει οτι ειναι τσουπωτα, χοντρα, παχουλοκομψά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Κι εγω μια μεριδα Ελβιρα παρακαλω!
Αμα μεινει τιποτα.... Γιατι προβλέπω η Στέλλα να τρωει και την ουρά

ELENIP
Διάσημο μέλος
τρελη ζητηση τα γατουλινια σου ελενη !!ολοι θελουν να μασουλησουν απο λιγο, κατσε μη δε μεινει για σενα στο τελος !!
![]()
Αυτο βλεπω κι εγω.Μονο τα αφτια θα μου αφήσετε!!
ιβανα
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Τι μας λες;;; Τον καλύτερο μεζέ; Τον πιο τραγανό; Ποτέ!

ELENIP
Διάσημο μέλος
.Με γατοκονσέρβα θα τη βγάλω
chryssa
Διάσημο μέλος
Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά?

moukelis
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Σιγά βρε λιχούδες, αφήστε τίποτα και για τους άλλους! Είπαμε να δουλέψουμε λίγο και δεν προλάβαμε ούτε μουστάκι!
Αχ, να σας πω μια βλακεία που με έπιασε τώρα??? Είδα μια τρίχα της Μπουμπούς στο πληκτρολόγιο του pc εδώ στο γραφείο και συγκινήθηκα!!!! Μάλλον την κουβάλησα στα ρούχα μου! Είμαι πολύ χαζομαμά?![]()
Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζω
Για να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή!Στελλα μην εισαι κακια και μαθε επιτελους να μοιραζεσαι!![]()
Εγώ να μοιράζομαι; ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟ ΜΙ;
Μόνο μοιράζομαι! Όχι σαν κάτι μοναχοφαγούδες που γνώρισα κάπου κάποτε... Αλλά όχι, αυτί γατίσιο, αυτό δε μπορώ. Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο!
moukelis
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

Ωραια η Μπάσσυ-σταχτοΜΠΟΥΤΑ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα.

Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζωΓια να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή!
Οκ, με ηρέμησες, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ!

stellak
Διάσημο μέλος
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια.
άαααααλλος διαλεχτός μεζές!

Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω;
ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Άσε, το ίδιο ηλίθιες είμαστε όλες, νομίζωΓια να μη σου το εγγυηθώ δηλαδή!
Και μάλιστα θα δεινοπαθήσει ο Νίνο το απόγευμα, θα του φάω και τα 2 αυτιά για να μη βρει κανένας ποτέ να φάει αυτί Νινίσιο!![]()

.Νινίσιο!!!! Εγραψες πάλι ΣτελλίτσαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
άαααααλλος διαλεχτός μεζές!
Να σας πω, έχω να στείλω κάτι e-mail στην Αμερική, μπορείτε να με αφήσετε να τα στείλω;ΆΝΤΕ! και μου τρέχουν τα σάλια για γατί τώρα (είμαι τυχερή, έχω εδώ απ'έξω
)
Σιγά μη σε αφήσουν! Κορόιδα είναι? Εσύ χαζεύεις άλλα και αυτές απαγάγουν το Νίνο για να του φάνε το αυτί!

Εγώ σας εγκαταλείπω γιατί με καλεί το καθήκον και μετά το σπίτι! Θα σας ξαναδώ αύριο!!! Φιλάκια σε όλα τα μουστάκια!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μόλις έφαγα μια Σταχτομπούτα γάτα και έχω βαρυστομαχιάσει
Τώρα, αρχίζει να με τρώει αυτή. Πρώτα το δεξί χέρι, μετά το αριστερό και ούτω καθ'εξής

Thriller η διάθεσή μου;

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπάχχχχυ μου, να προσέχεις να μην είναι το τζάκι αναμμένο γιατί μετά δεν θα σε λένε ΣταχτοΜΠΟΥΤΑ αλλά ΚΟΨΙΔΙ!Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια όμορφη γατούλα με μια ουρά με δύο αυτιά και δύο μπούτια. Μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κρύωνε λιγάκι, γι'αυτό, χώθηκε στο τζάκι ολόκληρη. Τα ωραία και παχουλά μπούτια της γέμισαν στάχτη. Γι'αυτό, την ονόμασαν Σταχτομπούτα.
ο Beeb σου
Αααααα, κοντά τα χέρια σας μανδάμ! Η κοπελίτσα είναι ρεζερβέ!άαααααλλος διαλεχτός μεζές!![]()
Beeb el toreador
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δείτε αυτές και έπεται συνέχεια...

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool