Κεραμιδό-maniacs

Για να καταλάβω, η αδαής συμφορουμίτισσα: ο Πορδίτσος έχει α) μπλε και πορτοκαλί χρωματισμό, β) κόκκινο λοφίο, γ) πολλούς Πορδίτσους
Τσκ τσκ τσκ... Σας παραπέμπω στη Στέλλα, αγαπητή, που κατάλαβε μια χαρά :P
Άλλη ομοιότητα δεν μπορώ να εντοπίσω, σχωράτε με :bleh:
Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες; :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες; :lol:
Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00171-1.jpg
    DSC00171-1.jpg
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής:
:hmm:Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι???

Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι:lol:

:hmm:Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι???
ANEKTIMHTH.

Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε:inlove:. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι:D:D:D:D:P

Φαίνεται.:up::up: Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο.:D Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις.:up: Ενώ με τις ράτσες...:down: Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο!:D

Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε:inlove:. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι:D:D:D:D:P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο περιεργος με το μισο μουσι:D:D:D:D:P
Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω...
Εεε; Εεε;;;

Φαίνεται.:up::up: Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο.:D Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις.:up: Ενώ με τις ράτσες...:down: Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο!:D
Έτσι ακριβώς. :up:
Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας.

Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω...
Εεε; Εεε;;;
Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου!

Έτσι ακριβώς. :up:
Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας.

(εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε:P)

(εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε:P)
Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους ;)

Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα:|.

(Μπορω να κανω κι αλλιως??):P

desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω:P:D

Τι να πω πια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic :bleh:)

Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα:lol:

Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back