aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:44 Η aretha έγραψε: #401 12-09-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Για να καταλάβω, η αδαής συμφορουμίτισσα: ο Πορδίτσος έχει α) μπλε και πορτοκαλί χρωματισμό, β) κόκκινο λοφίο, γ) πολλούς Πορδίτσους Click για ανάπτυξη... Τσκ τσκ τσκ... Σας παραπέμπω στη Στέλλα, αγαπητή, που κατάλαβε μια χαρά Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άλλη ομοιότητα δεν μπορώ να εντοπίσω, σχωράτε με Click για ανάπτυξη... Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:49 Η Desdemona: #402 12-09-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες; Click για ανάπτυξη... Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00171-1.jpg 88,8 KB · Εμφανίσεις: 38 Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Ni@ έγραψε: #403 12-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής: Click για ανάπτυξη... Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #404 12-09-08 13:58 Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η Desdemona: #405 12-09-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Click για ανάπτυξη... ANEKTIMHTH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η Raisa έγραψε: #406 12-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Click για ανάπτυξη... εγώ να δεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ELENIP έγραψε: #407 12-09-08 14:03 Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Ni@ έγραψε: #408 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Για να καταλάβω, η αδαής συμφορουμίτισσα: ο Πορδίτσος έχει α) μπλε και πορτοκαλί χρωματισμό, β) κόκκινο λοφίο, γ) πολλούς Πορδίτσους Click για ανάπτυξη... Τσκ τσκ τσκ... Σας παραπέμπω στη Στέλλα, αγαπητή, που κατάλαβε μια χαρά Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άλλη ομοιότητα δεν μπορώ να εντοπίσω, σχωράτε με Click για ανάπτυξη... Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:49 Η Desdemona: #402 12-09-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες; Click για ανάπτυξη... Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00171-1.jpg 88,8 KB · Εμφανίσεις: 38 Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Ni@ έγραψε: #403 12-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής: Click για ανάπτυξη... Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #404 12-09-08 13:58 Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η Desdemona: #405 12-09-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Click για ανάπτυξη... ANEKTIMHTH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η Raisa έγραψε: #406 12-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Click για ανάπτυξη... εγώ να δεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ELENIP έγραψε: #407 12-09-08 14:03 Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Ni@ έγραψε: #408 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες; Click για ανάπτυξη... Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η Ni@ έγραψε: #403 12-09-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής: Click για ανάπτυξη... Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #404 12-09-08 13:58 Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η Desdemona: #405 12-09-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Click για ανάπτυξη... ANEKTIMHTH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η Raisa έγραψε: #406 12-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Click για ανάπτυξη... εγώ να δεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ELENIP έγραψε: #407 12-09-08 14:03 Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Ni@ έγραψε: #408 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής: Click για ανάπτυξη... Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #404 12-09-08 13:58 Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η Desdemona: #405 12-09-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Click για ανάπτυξη... ANEKTIMHTH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η Raisa έγραψε: #406 12-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Click για ανάπτυξη... εγώ να δεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ELENIP έγραψε: #407 12-09-08 14:03 Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Ni@ έγραψε: #408 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η Desdemona: #405 12-09-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Click για ανάπτυξη... ANEKTIMHTH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η Raisa έγραψε: #406 12-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Click για ανάπτυξη... εγώ να δεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ELENIP έγραψε: #407 12-09-08 14:03 Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Ni@ έγραψε: #408 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι??? Click για ανάπτυξη... ANEKTIMHTH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:02 Η Raisa έγραψε: #406 12-09-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Click για ανάπτυξη... εγώ να δεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ELENIP έγραψε: #407 12-09-08 14:03 Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Ni@ έγραψε: #408 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι Click για ανάπτυξη... εγώ να δεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ELENIP έγραψε: #407 12-09-08 14:03 Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Ni@ έγραψε: #408 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Ni@ έγραψε: #408 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: ANEKTIMHTH. Click για ανάπτυξη... Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:06 Η Desdemona: #409 12-09-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #410 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Desdemona: #411 12-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ni@: Φαίνεται. Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο. Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις. Ενώ με τις ράτσες... Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Desdemona: #412 12-09-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω... Εεε; Εεε;;; Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #413 12-09-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έτσι ακριβώς. Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας. Click για ανάπτυξη... (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Desdemona: #414 12-09-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε) Click για ανάπτυξη... Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #415 12-09-08 14:11 Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mα φυσικα Αλικη μου! Αυτο εννουσα. (Μπορω να κανω κι αλλιως??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ELENIP έγραψε: #416 12-09-08 14:13 desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
desdemona μου δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως.Υπεκυψα.Ειναι moderator και θα ειμαι παρελθον απο αυτο το σαιτ αν δεν συμορφωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:14 Η aretha έγραψε: #417 12-09-08 14:14 Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να πω πια... (Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #418 12-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι Click για ανάπτυξη... Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Desdemona: #419 12-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ειναι moderator Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η ELENIP έγραψε: #420 12-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.