aretha
Περιβόητο μέλος
Τσκ τσκ τσκ... Σας παραπέμπω στη Στέλλα, αγαπητή, που κατάλαβε μια χαράΓια να καταλάβω, η αδαής συμφορουμίτισσα: ο Πορδίτσος έχει α) μπλε και πορτοκαλί χρωματισμό, β) κόκκινο λοφίο, γ) πολλούς Πορδίτσους

Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες;Άλλη ομοιότητα δεν μπορώ να εντοπίσω, σχωράτε με![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής:Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, τα παραπάνω τα εντόπισες;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διυλίζοντας τον κώνωπα (που είναι και το καλύτερό σας, άλλωστε) δεν θα διαφύγετε της δριμείας κριτικής μου για την έκδηλη ανομοιομορφία του μονακρίβου σας υιού! Ενώ εμείς... κοιτάξτε συμμετρία, κοιτάξτε αρίστη απόδοση ποιότητας-τιμής:
Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
ANEKTIMHTH.Η ποιότητα του δηλ εξαρτάται της τιμής...Η οποία είναι???
Raisa
Περιβόητο μέλος
εγώ να δεις!!!!Τρελαίνομαι που σφάζεστε με το γάντι![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαίνεται.ANEKTIMHTH.

Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο.
Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις.
Ενώ με τις ράτσες...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω...ο περιεργος με το μισο μουσι![]()
Εεε; Εεε;;;
Desdemona
Διάσημο μέλος
Έτσι ακριβώς.Φαίνεται.Τέλεια μορφολογία κ ομοιόμορφο χρώμα. Απλά άλλο ένα υπέροχο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κεραμιδόγατο.
Φανταστική ποιότητα. Ξέρεις τί παίρνεις.
Ενώ με τις ράτσες...
Πολλά λόγια, κ τλκ σ βγαίνει το γατί σκάρτο!
![]()

Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κατάλαβες, Ελένη, αυτό το "ελπίζω" με τι χροιά το λέει η μπλε κοπελιά... με τη χροιά της ΜΠΛΕ κοπελιάς, βέβαια! Αλλά όχι!!! Βία στη βία της εξουσίας, μην υποκύψεις στις απειλές του κεφαλαίου!Ελένη, ΕΛΠΙΖΩ ο χαρακτηρισμός να αναφέρεται στην περιέργεια με την οποία κοιτάζει προς τη βεράντα των από πάνω...
Εεε; Εεε;;;
stellak
Διάσημο μέλος
Έτσι ακριβώς.
Παρακαλώ όπως περάσατε εκ του ταμείου διά υπόθεσίν σας.
(εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Και βέβαια έχετε. ΝΑ μια υπόθεση (με το συμπάθιο πάντα). Κι εσείς παρακαλείσθε όπως περάσατε εκ του ταμείου, μη σας πω ότι έχετε και μπόνους(εγώ δεν έχω υπόθεση; ψιθυρίζω για να φυλαγόμαστε)

ELENIP
Διάσημο μέλος
.(Μπορω να κανω κι αλλιως??)

ELENIP
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

(Σταματήστε και βάλτε καμιά φωτογραφία κεραμιδόγατου, μη σας βγάλω όλες off topic
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κουκλακια ειναι και τα 2 μωρε. Και ο μυτογκας και ο περιεργος με το μισο μουσι
![]()
Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα

Desdemona
Διάσημο μέλος
Είναι ΣΟΥΠΕΡ...Ειναι moderator
ELENIP
Διάσημο μέλος
Βρε Ελένη και το δικό σου κάτι σε μισό μου κάνει στο πρόσωπο. Βρε η ρουφιάνα τους έχω βάλει σε διαδικασία σήμερα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool