Κεραμιδό-maniacs

Τώρα χάρηκα. Ανυπομονώ να σας δω όλες:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ μαζί θα τον πιούμε τον καφέ.:D...26 ή 27 του μήνα έρχομαι και γω Αθήνα;):up:
Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! :)

Εννοείται μέσα εγώ αρκεί να είναι Σάββατο απογευματάκι ή Κυριακή πρωϊ:)

Πάμε να τα πούμε εδώ καλύτερα, τα του καφέ! ;)

Να παραθεσω και εγω τα προσοντα του Αρουλη μου.Η πρωτη φωτο τιτλοφορειτε "φατε ματια ψαρια" και ειναι αφιερωμενη σ'ολες τις κουκλες του φορουν.Δυστυχως τα προσοντα μας ειναι μονο "εικονικα":blink::lol:
Στις αλλες δυο, βρισκομαι επιτελους στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι χθες το βραδυ καταφερα να τα αποθανατισω σε ενα ,εστω μακρινο,
καδρο.:up: Μπορει ο ενας να κοιταει την Δυση και η αλλη την Ανατολη αλλα εγω αισιοδοξω ακομα, για κατι καλυτερο.;):lol:

Υ.Γ Επειδη δεν μπορουμε να παραβρεθουμε ολες στο καφεδακι σας:down:, σας στελνουμε το Ραισακι μας να σας γνωρισει απο κοντα και να μας φερει πληρες φωτορεπορταζ! :blink::lol:

Συνημμένα

• Σεπτεμβριος 2008 033 Α.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 033 Α.jpg
    84,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Σεπτεμβριος 2008 041 Α.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 041 Α.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Σεπτεμβριος 2008 042 Α.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 042 Α.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 34
Αχ παιδιά να μπορούσε κάποιος να φτιάξει το κολάζ θα είχε πλάκα:)

Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως:up:
15-09-08_1508.jpg

Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα;

Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα;
Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι:lol:

Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο.

Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο.
Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι:( Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο

Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα:inlove:

Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό!:)

Συνημμένα

• us.jpg
    us.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 36

Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό!:)
Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο!

Zbeebz, Άσπρη και Beeb

Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο!

Zbeebz, Άσπρη και Beeb

Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει!

Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει!
Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα
ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ

Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... :happy::inlove:

Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; :confused:
Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε:(

Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος..:hello::hello::hello:

Συνημμένα

• 15092008231.jpg
    15092008231.jpg
    172,9 KB · Εμφανίσεις: 39
εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος..:hello::hello::hello:

Αχ, τι καλός που είναι:inlove: Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back