ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!!Καλέ μαζί θα τον πιούμε τον καφέ....26 ή 27 του μήνα έρχομαι και γω Αθήνα
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!!![]()
Εννοείται μέσα εγώ αρκεί να είναι Σάββατο απογευματάκι ή Κυριακή πρωϊ

aretha
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Στις αλλες δυο, βρισκομαι επιτελους στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι χθες το βραδυ καταφερα να τα αποθανατισω σε ενα ,εστω μακρινο,
καδρο.
Μπορει ο ενας να κοιταει την Δυση και η αλλη την Ανατολη αλλα εγω αισιοδοξω ακομα, για κατι καλυτερο.

Υ.Γ Επειδη δεν μπορουμε να παραβρεθουμε ολες στο καφεδακι σας

Συνημμένα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτιΦατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα;

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτιΟ γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο.
Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι;πρώτα ήταν εντελως τυφλή

stellak
Διάσημο μέλος
Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό!

Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο!Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα![]()
Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό!![]()
Zbeebz, Άσπρη και Beeb
stellak
Διάσημο μέλος
Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο!
Zbeebz, Άσπρη και Beeb
Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατοναααααΆσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει!
ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση...Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμεΚοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι;![]()

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος..![]()
Αχ, τι καλός που είναι
Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
...26 ή 27 του μήνα έρχομαι και γω Αθήνα