ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #501 15-09-08 09:25 Τώρα χάρηκα. Ανυπομονώ να σας δω όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:50 Η aretha έγραψε: #502 15-09-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ μαζί θα τον πιούμε τον καφέ....26 ή 27 του μήνα έρχομαι και γω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #503 15-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! Click για ανάπτυξη... Εννοείται μέσα εγώ αρκεί να είναι Σάββατο απογευματάκι ή Κυριακή πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η aretha έγραψε: #504 15-09-08 10:16 Πάμε να τα πούμε εδώ καλύτερα, τα του καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #505 15-09-08 13:35 Να παραθεσω και εγω τα προσοντα του Αρουλη μου.Η πρωτη φωτο τιτλοφορειτε "φατε ματια ψαρια" και ειναι αφιερωμενη σ'ολες τις κουκλες του φορουν.Δυστυχως τα προσοντα μας ειναι μονο "εικονικα" Στις αλλες δυο, βρισκομαι επιτελους στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι χθες το βραδυ καταφερα να τα αποθανατισω σε ενα ,εστω μακρινο, καδρο. Μπορει ο ενας να κοιταει την Δυση και η αλλη την Ανατολη αλλα εγω αισιοδοξω ακομα, για κατι καλυτερο. Υ.Γ Επειδη δεν μπορουμε να παραβρεθουμε ολες στο καφεδακι σας, σας στελνουμε το Ραισακι μας να σας γνωρισει απο κοντα και να μας φερει πληρες φωτορεπορταζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 033 Α.jpg 84,3 KB · Εμφανίσεις: 49 Σεπτεμβριος 2008 041 Α.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 47 Σεπτεμβριος 2008 042 Α.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #506 15-09-08 13:41 Αχ παιδιά να μπορούσε κάποιος να φτιάξει το κολάζ θα είχε πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η elvenstar: #507 15-09-08 18:25 Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #508 15-09-08 18:32 Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα χάρηκα. Ανυπομονώ να σας δω όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:50 Η aretha έγραψε: #502 15-09-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ μαζί θα τον πιούμε τον καφέ....26 ή 27 του μήνα έρχομαι και γω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #503 15-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! Click για ανάπτυξη... Εννοείται μέσα εγώ αρκεί να είναι Σάββατο απογευματάκι ή Κυριακή πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η aretha έγραψε: #504 15-09-08 10:16 Πάμε να τα πούμε εδώ καλύτερα, τα του καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #505 15-09-08 13:35 Να παραθεσω και εγω τα προσοντα του Αρουλη μου.Η πρωτη φωτο τιτλοφορειτε "φατε ματια ψαρια" και ειναι αφιερωμενη σ'ολες τις κουκλες του φορουν.Δυστυχως τα προσοντα μας ειναι μονο "εικονικα" Στις αλλες δυο, βρισκομαι επιτελους στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι χθες το βραδυ καταφερα να τα αποθανατισω σε ενα ,εστω μακρινο, καδρο. Μπορει ο ενας να κοιταει την Δυση και η αλλη την Ανατολη αλλα εγω αισιοδοξω ακομα, για κατι καλυτερο. Υ.Γ Επειδη δεν μπορουμε να παραβρεθουμε ολες στο καφεδακι σας, σας στελνουμε το Ραισακι μας να σας γνωρισει απο κοντα και να μας φερει πληρες φωτορεπορταζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 033 Α.jpg 84,3 KB · Εμφανίσεις: 49 Σεπτεμβριος 2008 041 Α.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 47 Σεπτεμβριος 2008 042 Α.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #506 15-09-08 13:41 Αχ παιδιά να μπορούσε κάποιος να φτιάξει το κολάζ θα είχε πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η elvenstar: #507 15-09-08 18:25 Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #508 15-09-08 18:32 Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ μαζί θα τον πιούμε τον καφέ....26 ή 27 του μήνα έρχομαι και γω Αθήνα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #503 15-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! Click για ανάπτυξη... Εννοείται μέσα εγώ αρκεί να είναι Σάββατο απογευματάκι ή Κυριακή πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η aretha έγραψε: #504 15-09-08 10:16 Πάμε να τα πούμε εδώ καλύτερα, τα του καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #505 15-09-08 13:35 Να παραθεσω και εγω τα προσοντα του Αρουλη μου.Η πρωτη φωτο τιτλοφορειτε "φατε ματια ψαρια" και ειναι αφιερωμενη σ'ολες τις κουκλες του φορουν.Δυστυχως τα προσοντα μας ειναι μονο "εικονικα" Στις αλλες δυο, βρισκομαι επιτελους στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι χθες το βραδυ καταφερα να τα αποθανατισω σε ενα ,εστω μακρινο, καδρο. Μπορει ο ενας να κοιταει την Δυση και η αλλη την Ανατολη αλλα εγω αισιοδοξω ακομα, για κατι καλυτερο. Υ.Γ Επειδη δεν μπορουμε να παραβρεθουμε ολες στο καφεδακι σας, σας στελνουμε το Ραισακι μας να σας γνωρισει απο κοντα και να μας φερει πληρες φωτορεπορταζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 033 Α.jpg 84,3 KB · Εμφανίσεις: 49 Σεπτεμβριος 2008 041 Α.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 47 Σεπτεμβριος 2008 042 Α.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #506 15-09-08 13:41 Αχ παιδιά να μπορούσε κάποιος να φτιάξει το κολάζ θα είχε πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η elvenstar: #507 15-09-08 18:25 Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #508 15-09-08 18:32 Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λοιπόν... Για ν' αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές!! Click για ανάπτυξη... Εννοείται μέσα εγώ αρκεί να είναι Σάββατο απογευματάκι ή Κυριακή πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η aretha έγραψε: #504 15-09-08 10:16 Πάμε να τα πούμε εδώ καλύτερα, τα του καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #505 15-09-08 13:35 Να παραθεσω και εγω τα προσοντα του Αρουλη μου.Η πρωτη φωτο τιτλοφορειτε "φατε ματια ψαρια" και ειναι αφιερωμενη σ'ολες τις κουκλες του φορουν.Δυστυχως τα προσοντα μας ειναι μονο "εικονικα" Στις αλλες δυο, βρισκομαι επιτελους στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι χθες το βραδυ καταφερα να τα αποθανατισω σε ενα ,εστω μακρινο, καδρο. Μπορει ο ενας να κοιταει την Δυση και η αλλη την Ανατολη αλλα εγω αισιοδοξω ακομα, για κατι καλυτερο. Υ.Γ Επειδη δεν μπορουμε να παραβρεθουμε ολες στο καφεδακι σας, σας στελνουμε το Ραισακι μας να σας γνωρισει απο κοντα και να μας φερει πληρες φωτορεπορταζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 033 Α.jpg 84,3 KB · Εμφανίσεις: 49 Σεπτεμβριος 2008 041 Α.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 47 Σεπτεμβριος 2008 042 Α.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #506 15-09-08 13:41 Αχ παιδιά να μπορούσε κάποιος να φτιάξει το κολάζ θα είχε πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η elvenstar: #507 15-09-08 18:25 Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #508 15-09-08 18:32 Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάμε να τα πούμε εδώ καλύτερα, τα του καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #505 15-09-08 13:35 Να παραθεσω και εγω τα προσοντα του Αρουλη μου.Η πρωτη φωτο τιτλοφορειτε "φατε ματια ψαρια" και ειναι αφιερωμενη σ'ολες τις κουκλες του φορουν.Δυστυχως τα προσοντα μας ειναι μονο "εικονικα" Στις αλλες δυο, βρισκομαι επιτελους στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι χθες το βραδυ καταφερα να τα αποθανατισω σε ενα ,εστω μακρινο, καδρο. Μπορει ο ενας να κοιταει την Δυση και η αλλη την Ανατολη αλλα εγω αισιοδοξω ακομα, για κατι καλυτερο. Υ.Γ Επειδη δεν μπορουμε να παραβρεθουμε ολες στο καφεδακι σας, σας στελνουμε το Ραισακι μας να σας γνωρισει απο κοντα και να μας φερει πληρες φωτορεπορταζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Σεπτεμβριος 2008 033 Α.jpg 84,3 KB · Εμφανίσεις: 49 Σεπτεμβριος 2008 041 Α.jpg 43,2 KB · Εμφανίσεις: 47 Σεπτεμβριος 2008 042 Α.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 42 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #506 15-09-08 13:41 Αχ παιδιά να μπορούσε κάποιος να φτιάξει το κολάζ θα είχε πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η elvenstar: #507 15-09-08 18:25 Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #508 15-09-08 18:32 Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να παραθεσω και εγω τα προσοντα του Αρουλη μου.Η πρωτη φωτο τιτλοφορειτε "φατε ματια ψαρια" και ειναι αφιερωμενη σ'ολες τις κουκλες του φορουν.Δυστυχως τα προσοντα μας ειναι μονο "εικονικα" Στις αλλες δυο, βρισκομαι επιτελους στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι χθες το βραδυ καταφερα να τα αποθανατισω σε ενα ,εστω μακρινο, καδρο. Μπορει ο ενας να κοιταει την Δυση και η αλλη την Ανατολη αλλα εγω αισιοδοξω ακομα, για κατι καλυτερο. Υ.Γ Επειδη δεν μπορουμε να παραβρεθουμε ολες στο καφεδακι σας, σας στελνουμε το Ραισακι μας να σας γνωρισει απο κοντα και να μας φερει πληρες φωτορεπορταζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #506 15-09-08 13:41 Αχ παιδιά να μπορούσε κάποιος να φτιάξει το κολάζ θα είχε πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η elvenstar: #507 15-09-08 18:25 Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #508 15-09-08 18:32 Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ παιδιά να μπορούσε κάποιος να φτιάξει το κολάζ θα είχε πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:25 Η elvenstar: #507 15-09-08 18:25 Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #508 15-09-08 18:32 Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να και εμείς που μεγαλώσαμε κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #508 15-09-08 18:32 Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η elvenstar: #509 15-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φατσούλα!!!Ειναι το αρρωστουλικο;Πως τα παει τωρα; Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει πρόβλημα μόνο στο ένα το ματάκι, έχει μία μεμβράνη που του καλύπτει την ίριδα. Κατα τα άλλα δεν ειναι καθόλου αρρωστούλικο, τρέχει και κυνηγάει παντού τον Μπατ και τον δαγκώνει, του κάνει χαλάουα (γιατί του τραβάει τις μεγάλες του τρίχες) μαζεύει ένα σωρο σφαλιάρες από την Κάντυ και γρατσουνάει εμένα κ όποιον έρχεται σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #510 15-09-08 18:42 Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:50 Η elvenstar: #511 15-09-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο γιατρος τι λεει;Η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει μια (σχετικα απιθανη) περιπτωση να υπαρχει μεμβρανη ακομα κι αν δεν ειναι αρρωστο το γατακι,αν εχει παθει βλαβη το συστημα που τραβαει πισω το βλεφαρο. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό δεν το ξέρω αύριο επειδή τελειώνει η καινούρια αγωγή πρέπει να την ξαναπάω να την δει οπότε θα μας πει μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση, ή μπορεί να έχει πειραχτεί το ματάκι του κ να μην δει από αυτό το μάτι Αν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πρώτα ήταν εντελως τυφλή ενώ τώρα το ένα ματάκι είναι καλά, αλλά κ από το άλλο πρέπει να βλέπει λίγο. Θα δούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Desdemona: #512 15-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πρώτα ήταν εντελως τυφλή Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η stellak έγραψε: #513 15-09-08 19:51 Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα us.jpg 5,7 KB · Εμφανίσεις: 45 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #514 15-09-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Συνήθως κάνει διαολιές και δεν τον πετυχαίνω ακίνητο, οπότε όταν κοιμάται βγάζω το άχτι μου στα φιλιά και τις φωτό! Click για ανάπτυξη... Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:25 Η stellak έγραψε: #515 15-09-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προσκυνούμε τον γαλήνιο Νινόντζελο! Zbeebz, Άσπρη και Beeb Click για ανάπτυξη... Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:30 Η Zbeebz έγραψε: #516 15-09-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άσπρη και Beeb, γρήγορα αγκαλιά στη μαμά για χούφτι χούφτι... Είδατε το Νίνο με το μισάνοιχτο στόμα από τη νιρβάνα; Έτσι πρέπει να κάνουν οι γατούλες, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει! Click για ανάπτυξη... Η Ασπρη ηδη επωφελειται!!! Γι αυτο γραφω ατονααααα ΧΟΥΦΤΙ ΧΟΥΦΤΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η aretha έγραψε: #517 15-09-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μια τρυφερή στιγμή του παιδιού μου αγκαλιά στη μανούλα Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει άνθρωπος και γάτα σε πλήρη αρμονία και απόλυτο συντονισμό! Έχετε ολόιδια έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Η elvenstar: #518 15-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κοριτσάκι είναι; Πορτοκαλόγατο και κοριτσάκι; Click για ανάπτυξη... Ναι κοριτσάκι και η μαμά της πορτοκαλάκι ήταν, και λέω ήταν γιατί δεν την ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:49 Η maroula έγραψε: #519 15-09-08 20:49 Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 15092008231.jpg 172,9 KB · Εμφανίσεις: 47 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Περαστικά silberin στο γλυκο σου πορτοκαλάκι ευχομαι ολοψυχα να πάνε ολα καλα με το κοριτσάκι σου..εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η stellak έγραψε: #520 15-09-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από maroula: εβγαλα μια φωτο και στον δικο μου ειναι αγουροξυπνημένος.. Click για ανάπτυξη... Αχ, τι καλός που είναι Πράγματι έχει φάτσα μαχμουρλίδικη, για πολλά φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.