Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπάχχχχυ μου, κάνε κάτι! Θέλω να δω τη φωτό σου! Τώρα έχω πολύ σοβαρή δουλειά που δεν παίρνει αναβολή, πρέπει να τουφάρω για κάνα 2ωρο πάνω στον θερμοσυσσωρευτή γιατί όλο το πρωί χοροπηδούσα σαν το κατσίκι. Όμως όταν ξυπνήσω, κάνε κάτι να έχει μπει η φωτό σου! Μπορείς να ξαναπροσλάβεις έστω για κάνα δεκάλεπτο το δίποδο. Μετά στείλ' το πάλι για επίδομα ανεργίας!Προς κάθε αρμόδιον του my cat!!!
Διαθέτομεν φωτογραφίαν κατάλληλον δια διαφημιστικήν εκστρατείαν, εις την οποίαν απεικονίζεται γαλή τρίχρωμος και πιτσιλωτή ξεβαμμένη (οποιαδήποτε ομοιότης με την Μπασσέτ είναι εντελώς συμπτωματική), εις φόντο ροζ-τριανταφυλλί, και όπου η περί ης ο λόγος γαλή αναβλέπει και θωπεύει περιπαθώς τας κεντημένας επί του υφάσματος του φόντου λέξεις: " I love my cat"
Η ιδιαιτέρα αξία της εν λόγω φωτογραφίας έγκειται, εις το ότι είναι αυθεντική, και αποτέλεσμα ευτυχούς συγκυρίας.
Όποιος ενδιαφερόμενος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την ιδίαν την γαλήν, καθότι απέλυσε την ιδιαιτέραν της γραμματέα, μετά την αποτυχίαν της να της προμηθεύσει φακόν λέιζερ.![]()
Μουσουδόφιλα,
Beeb
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Προς κάθε αρμόδιον του my cat!!!
Διαθέτομεν φωτογραφίαν κατάλληλον δια διαφημιστικήν εκστρατείαν, εις την οποίαν απεικονίζεται γαλή τρίχρωμος και πιτσιλωτή ξεβαμμένη (οποιαδήποτε ομοιότης με την Μπασσέτ είναι εντελώς συμπτωματική), εις φόντο ροζ-τριανταφυλλί, και όπου η περί ης ο λόγος γαλή αναβλέπει και θωπεύει περιπαθώς τας κεντημένας επί του υφάσματος του φόντου λέξεις: " I love my cat"
Η ιδιαιτέρα αξία της εν λόγω φωτογραφίας έγκειται, εις το ότι είναι αυθεντική, και αποτέλεσμα ευτυχούς συγκυρίας.
Όποιος ενδιαφερόμενος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την ιδίαν την γαλήν, καθότι απέλυσε την ιδιαιτέραν της γραμματέα, μετά την αποτυχίαν της να της προμηθεύσει φακόν λέιζερ.![]()
Αναμενομεν μετα μεγαλης ανυπομονησιας, την εν λογω, φωτογραφιαν
της τριχρωμης πιτσιλωτης και ξεβαμμενης γαλης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Στην πρωτη φωτο το διατανογατο μπανιαριστηκε, εβαλε μπριγιαντινι να γυαλιζει το υπεροχο τριχωμα του, και εσυ τον εβγαλες...πλατη!

Στην δευτερη φωτο η Ασπρη φανταζει σαν μια μεγαλη κυρα-αρχοντισσα και διπλα της ο Beebικος σαν ...ενας ασημαντος υπηρετακος της!

Πως στο καλο, καταφερες να βγαλεις μια τετοια φωτο?

stellak
Διάσημο μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω!Πως στο καλο, καταφερες να βγαλεις μια τετοια φωτο?![]()
Τους αιφνιδίασα! 
Μεσιέ κανιμπάλ, λεσέ μουά παρτίρ!Όταν ροδοψηδούν, θα δαγκώσω μπουταρίνες λευκές και μαύρες!![]()
Μεσιέ κανιμπάλ, ζεν βε πα μουρίρ!
Για να φανεί η πλάτη του γύρισε, ο ωραιοπαθής!τι του ΄κανες του παιδιού και σου γυρνάει πλάτη;![]()
Όχι, συμπεθερούλα μου, είναι από τις αγαπημένες του θέσεις αυτή, ειδικά όταν έχει κρύο όπως είχε εκείνη τη μέρα! Το σπάνιο θέαμα εδώ είναι η Άσπρη. Δεν κάθεται και τόσο συχνά εκεί πάνω!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λποιπον το καθιερωμενο σχολιο!
Στην πρωτη φωτο το διατανογατο μπανιαριστηκε, εβαλε μπριγιαντινι να γυαλιζει το υπεροχο τριχωμα του, και εσυ τον εβγαλες...πλατη!
Στην δευτερη φωτο η Ασπρη φανταζει σαν μια μεγαλη κυρα-αρχοντισσα και διπλα της ο Beebικος σαν ...ενας ασημαντος υπηρετακος της!
Πως στο καλο, καταφερες να βγαλεις μια τετοια φωτο?![]()
Καλόοοοο

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ράνια;Καλόοοοο![]()
Δηλαδή, εμ με δουλεύει η Νίκη, εμ σιγοντάρεις κι εσύ, τέκνον Βρούτε;;;;; 

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα πού είναι η φωτό, συμπεθερούλα; Ο γαμπρός σου έχει... μαυρίσει απ' το κακό του! Περιμένει να δει τη Δουλτσινέα του!Διαθέτομεν φωτογραφίαν κατάλληλον δια διαφημιστικήν εκστρατείαν
Δεν πιστεύω να εννοείς την κουνιστή ψιψίνα στην υπογραφή σου. Όμορφη μπορεί να είναι, αλλά δεν είναι η νύφη μου!
ΥΓ Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν! Χεχεχε
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ο Ρούλης και η Ντάλμη

Ντάλμη και Ρουλάκι

Τζίνη βαρελάκια!!!

Μπόμπος και ΠΟΥ είναι η Μπουμπου???? οεο?

Μπουμπού και ΠΟΥ είναι ο Κίκης οεο???

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ράνια;Δηλαδή, εμ με δουλεύει η Νίκη, εμ σιγοντάρεις κι εσύ, τέκνον Βρούτε;;;;;
![]()
![]()
Όποιος αγαπάει παιδεύει Ζωή μου

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
My cat ,αγάπη μου!!!!![]()
Πέσμου ότι το κέντησες εσύ!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αλλα ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΙΚΗ!

Διαμαρτυρομαι εντονως!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπεροχες οι φωτο Julia μου, οπως παντα αλωστε!
Αλλα ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΙΚΗ!
Διαμαρτυρομαι εντονως!![]()
Ευχαριστούμε... ναι, ΛΙΓΟ ... λιγο.. θα τον βάζω!!!

Ορίστε, τις έχω βάλει και σε άλλο θέμα...

ΧΧΧ για τα 11χρονα..... σε τρυφερές περιπτύξεις με τον Μπομπο....

Το πόδι κουτουπιέ παρακαλώ... μην σας ξεφύγει, γιατί τα πλερώνω άλλωστε, τα μαθήματα μπαλέτου του παιδιού????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool