Κεραμιδό-maniacs

Προς κάθε αρμόδιον του my cat!!!

Διαθέτομεν φωτογραφίαν κατάλληλον δια διαφημιστικήν εκστρατείαν, εις την οποίαν απεικονίζεται γαλή τρίχρωμος και πιτσιλωτή ξεβαμμένη (οποιαδήποτε ομοιότης με την Μπασσέτ είναι εντελώς συμπτωματική), εις φόντο ροζ-τριανταφυλλί, και όπου η περί ης ο λόγος γαλή αναβλέπει και θωπεύει περιπαθώς τας κεντημένας επί του υφάσματος του φόντου λέξεις: " I love my cat"
Η ιδιαιτέρα αξία της εν λόγω φωτογραφίας έγκειται, εις το ότι είναι αυθεντική, και αποτέλεσμα ευτυχούς συγκυρίας.:up::up::up:
Όποιος ενδιαφερόμενος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την ιδίαν την γαλήν, καθότι απέλυσε την ιδιαιτέραν της γραμματέα, μετά την αποτυχίαν της να της προμηθεύσει φακόν λέιζερ.:redface:
Μπάχχχχυ μου, κάνε κάτι! Θέλω να δω τη φωτό σου! Τώρα έχω πολύ σοβαρή δουλειά που δεν παίρνει αναβολή, πρέπει να τουφάρω για κάνα 2ωρο πάνω στον θερμοσυσσωρευτή γιατί όλο το πρωί χοροπηδούσα σαν το κατσίκι. Όμως όταν ξυπνήσω, κάνε κάτι να έχει μπει η φωτό σου! Μπορείς να ξαναπροσλάβεις έστω για κάνα δεκάλεπτο το δίποδο. Μετά στείλ' το πάλι για επίδομα ανεργίας!
Μουσουδόφιλα,
Beeb

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προς κάθε αρμόδιον του my cat!!!

Διαθέτομεν φωτογραφίαν κατάλληλον δια διαφημιστικήν εκστρατείαν, εις την οποίαν απεικονίζεται γαλή τρίχρωμος και πιτσιλωτή ξεβαμμένη (οποιαδήποτε ομοιότης με την Μπασσέτ είναι εντελώς συμπτωματική), εις φόντο ροζ-τριανταφυλλί, και όπου η περί ης ο λόγος γαλή αναβλέπει και θωπεύει περιπαθώς τας κεντημένας επί του υφάσματος του φόντου λέξεις: " I love my cat"
Η ιδιαιτέρα αξία της εν λόγω φωτογραφίας έγκειται, εις το ότι είναι αυθεντική, και αποτέλεσμα ευτυχούς συγκυρίας.:up::up::up:
Όποιος ενδιαφερόμενος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την ιδίαν την γαλήν, καθότι απέλυσε την ιδιαιτέραν της γραμματέα, μετά την αποτυχίαν της να της προμηθεύσει φακόν λέιζερ.:redface:

Αναμενομεν μετα μεγαλης ανυπομονησιας, την εν λογω, φωτογραφιαν
της τριχρωμης πιτσιλωτης και ξεβαμμενης γαλης! :blink::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο μεταξύ, επειδή έχετε καιρό να μας δείτε και τους δύο μαζί, ορίστε:

Λποιπον το καθιερωμενο σχολιο!:blink:
Στην πρωτη φωτο το διατανογατο μπανιαριστηκε, εβαλε μπριγιαντινι να γυαλιζει το υπεροχο τριχωμα του, και εσυ τον εβγαλες...πλατη!:blink:;):lol::lol::lol::P
Στην δευτερη φωτο η Ασπρη φανταζει σαν μια μεγαλη κυρα-αρχοντισσα και διπλα της ο Beebικος σαν ...ενας ασημαντος υπηρετακος της!:blink:
Πως στο καλο, καταφερες να βγαλεις μια τετοια φωτο? ;):lol::lol:

Όταν ροδοψηδούν, θα δαγκώσω μπουταρίνες λευκές και μαύρες!:)

τι του ΄κανες του παιδιού και σου γυρνάει πλάτη;:lol:

Αχ, άτιμη κενωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα:lol::lol::lol::lol:

Δεν ξέρω! :hmm: Τους αιφνιδίασα! :D

Όταν ροδοψηδούν, θα δαγκώσω μπουταρίνες λευκές και μαύρες!:)
Μεσιέ κανιμπάλ, λεσέ μουά παρτίρ!
Μεσιέ κανιμπάλ, ζεν βε πα μουρίρ!

τι του ΄κανες του παιδιού και σου γυρνάει πλάτη;:lol:
Για να φανεί η πλάτη του γύρισε, ο ωραιοπαθής!

Αχ, άτιμη κενωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα:lol::lol::lol::lol:
Όχι, συμπεθερούλα μου, είναι από τις αγαπημένες του θέσεις αυτή, ειδικά όταν έχει κρύο όπως είχε εκείνη τη μέρα! Το σπάνιο θέαμα εδώ είναι η Άσπρη. Δεν κάθεται και τόσο συχνά εκεί πάνω!

Λποιπον το καθιερωμενο σχολιο!:blink:
Στην πρωτη φωτο το διατανογατο μπανιαριστηκε, εβαλε μπριγιαντινι να γυαλιζει το υπεροχο τριχωμα του, και εσυ τον εβγαλες...πλατη!:blink:;):lol::lol::lol::P
Στην δευτερη φωτο η Ασπρη φανταζει σαν μια μεγαλη κυρα-αρχοντισσα και διπλα της ο Beebικος σαν ...ενας ασημαντος υπηρετακος της!:blink:

Καλόοοοο:lol::lol::lol:

Αγάπη!!!

My cat ,αγάπη μου!!!!:inlove::inlove:

Συνημμένα

• Αντίγραφο από DSCF3073.JPG
    Αντίγραφο από DSCF3073.JPG
    84 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Αντίγραφο (2) από DSCF3074.jpg
    Αντίγραφο (2) από DSCF3074.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 28
Διαθέτομεν φωτογραφίαν κατάλληλον δια διαφημιστικήν εκστρατείαν
Μα πού είναι η φωτό, συμπεθερούλα; Ο γαμπρός σου έχει... μαυρίσει απ' το κακό του! Περιμένει να δει τη Δουλτσινέα του!
Δεν πιστεύω να εννοείς την κουνιστή ψιψίνα στην υπογραφή σου. Όμορφη μπορεί να είναι, αλλά δεν είναι η νύφη μου!

ΥΓ Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν! Χεχεχε

Χαιρετίσματα και φιλάκια πολλά και απο μάς!!!!:)

Ο Ρούλης και η Ντάλμη:)
P1120011.jpg

Ντάλμη και Ρουλάκι:happy:
P1080006.jpg

Τζίνη βαρελάκια!!!:P
P1080004.jpg

Μπόμπος και ΠΟΥ είναι η Μπουμπου???? οεο?:blink:
P1160004.jpg

Μπουμπού και ΠΟΥ είναι ο Κίκης οεο???:rolleyes:
P1140015.jpg

Ράνια; :blink: Δηλαδή, εμ με δουλεύει η Νίκη, εμ σιγοντάρεις κι εσύ, τέκνον Βρούτε;;;;; :blink::blink::blink::blink: :lol::lol::lol::lol::lol:

Όποιος αγαπάει παιδεύει Ζωή μου;)

Υπεροχες οι φωτο Julia μου, οπως παντα αλωστε!;):up:
Αλλα ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΙΚΗ!:blink::mad::mad:
Διαμαρτυρομαι εντονως!:blink::lol::lol::lol:

Όποτε μπαίνει η Julia, πλακώνει θεραπευτική γατοθύελλα! :lol::lol::lol:

Υπεροχες οι φωτο Julia μου, οπως παντα αλωστε!;):up:
Αλλα ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΙΚΗ!:blink::mad::mad:
Διαμαρτυρομαι εντονως!:blink::lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε... ναι, ΛΙΓΟ ... λιγο.. θα τον βάζω!!!:P:P

Ορίστε, τις έχω βάλει και σε άλλο θέμα...:redface:
P1090009.jpg

ΧΧΧ για τα 11χρονα..... σε τρυφερές περιπτύξεις με τον Μπομπο....:redface::lol:
P1090010.jpg

Το πόδι κουτουπιέ παρακαλώ... μην σας ξεφύγει, γιατί τα πλερώνω άλλωστε, τα μαθήματα μπαλέτου του παιδιού????:rolleyes:

Εγω δε μιλαω...:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back