ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #3.121 03-04-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το αίώνιο δίλημμα της γάτας: Μέσα ή έξω; Η Μπασσέτ αδυνατεί να δώσει απάντηση και προτιμά το μεσάεξωΚάθησε εκεί περίπου 15 λεπτά χωρίς να κουνηθεί και, αφού ξεπαγιάσαμε, την έδιωξα και έκλεισα την πόρτα, όπου, μετά από ένα δευτερόλεπτο στήθηκε ξανά για να μπαινοβγεί Click για ανάπτυξη... το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Βαβελόψαρο: #3.122 03-04-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Απ'τα καλύτερα που έχω ακούσει ever!!! Εμάς δεν το πολυκάνουνε αυτό, άντε μια φορά στο τόσο...αλλά ο Μπαμπαγκίτα τσατίζεται τρελά άμα φωνάζει έξω κ αργήσεις να ανοίξεις! Ξεκινά από την πόρτα κ μετά παίρνει σβάρνα ολονών τα παράθυρα!!! Η Σπίθα νιαουρίζει πολύ χαμηλόφωνα κ δεν ακούγεται, οπότε γίνεται χαλκομανία στο παράθυρο του καθιστικού για να τη δούμε...κ η Μπουμπού ανοίγει μόνη της την πόρτα από μέσα, οπότε καμια φορά μας βγάζει κ απ'τον κόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:28 Η Ελένη Άνση: #3.123 03-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Βρε Ιωάννα, είσαι φοβερήΔηλαδή εννοείς, ότι με τις γάτες μας γίνεται αυτό που λένε για το τζάκι (μπρος πύρα κι από πίσω κλαδευτήρα), στο αντίστροφο: "Πίσω πύρα και από μπρος κλαδευτήρα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:46 Η Μυρτω4038: #3.124 03-04-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς είναι!Το έθεσεσες πολύ εύστοχα, Ιωάννα! Και φυσικά η Μυρτούλα αυτό ακριβως κάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:04 Η ιβανα έγραψε: #3.125 04-04-09 00:04 αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #3.126 04-04-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Click για ανάπτυξη... Σαν να έχεις δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:36 Η Zbeebz έγραψε: #3.127 04-04-09 00:36 Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Baxxxy_Beeb.jpg 28 KB · Εμφανίσεις: 35 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η Μυρτω4038: #3.128 04-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το αίώνιο δίλημμα της γάτας: Μέσα ή έξω; Η Μπασσέτ αδυνατεί να δώσει απάντηση και προτιμά το μεσάεξωΚάθησε εκεί περίπου 15 λεπτά χωρίς να κουνηθεί και, αφού ξεπαγιάσαμε, την έδιωξα και έκλεισα την πόρτα, όπου, μετά από ένα δευτερόλεπτο στήθηκε ξανά για να μπαινοβγεί Click για ανάπτυξη... το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Βαβελόψαρο: #3.122 03-04-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Απ'τα καλύτερα που έχω ακούσει ever!!! Εμάς δεν το πολυκάνουνε αυτό, άντε μια φορά στο τόσο...αλλά ο Μπαμπαγκίτα τσατίζεται τρελά άμα φωνάζει έξω κ αργήσεις να ανοίξεις! Ξεκινά από την πόρτα κ μετά παίρνει σβάρνα ολονών τα παράθυρα!!! Η Σπίθα νιαουρίζει πολύ χαμηλόφωνα κ δεν ακούγεται, οπότε γίνεται χαλκομανία στο παράθυρο του καθιστικού για να τη δούμε...κ η Μπουμπού ανοίγει μόνη της την πόρτα από μέσα, οπότε καμια φορά μας βγάζει κ απ'τον κόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:28 Η Ελένη Άνση: #3.123 03-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Βρε Ιωάννα, είσαι φοβερήΔηλαδή εννοείς, ότι με τις γάτες μας γίνεται αυτό που λένε για το τζάκι (μπρος πύρα κι από πίσω κλαδευτήρα), στο αντίστροφο: "Πίσω πύρα και από μπρος κλαδευτήρα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:46 Η Μυρτω4038: #3.124 03-04-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς είναι!Το έθεσεσες πολύ εύστοχα, Ιωάννα! Και φυσικά η Μυρτούλα αυτό ακριβως κάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:04 Η ιβανα έγραψε: #3.125 04-04-09 00:04 αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #3.126 04-04-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Click για ανάπτυξη... Σαν να έχεις δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:36 Η Zbeebz έγραψε: #3.127 04-04-09 00:36 Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Baxxxy_Beeb.jpg 28 KB · Εμφανίσεις: 35 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η Μυρτω4038: #3.128 04-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Απ'τα καλύτερα που έχω ακούσει ever!!! Εμάς δεν το πολυκάνουνε αυτό, άντε μια φορά στο τόσο...αλλά ο Μπαμπαγκίτα τσατίζεται τρελά άμα φωνάζει έξω κ αργήσεις να ανοίξεις! Ξεκινά από την πόρτα κ μετά παίρνει σβάρνα ολονών τα παράθυρα!!! Η Σπίθα νιαουρίζει πολύ χαμηλόφωνα κ δεν ακούγεται, οπότε γίνεται χαλκομανία στο παράθυρο του καθιστικού για να τη δούμε...κ η Μπουμπού ανοίγει μόνη της την πόρτα από μέσα, οπότε καμια φορά μας βγάζει κ απ'τον κόπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:28 Η Ελένη Άνση: #3.123 03-04-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Βρε Ιωάννα, είσαι φοβερήΔηλαδή εννοείς, ότι με τις γάτες μας γίνεται αυτό που λένε για το τζάκι (μπρος πύρα κι από πίσω κλαδευτήρα), στο αντίστροφο: "Πίσω πύρα και από μπρος κλαδευτήρα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:46 Η Μυρτω4038: #3.124 03-04-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς είναι!Το έθεσεσες πολύ εύστοχα, Ιωάννα! Και φυσικά η Μυρτούλα αυτό ακριβως κάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:04 Η ιβανα έγραψε: #3.125 04-04-09 00:04 αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #3.126 04-04-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Click για ανάπτυξη... Σαν να έχεις δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:36 Η Zbeebz έγραψε: #3.127 04-04-09 00:36 Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Baxxxy_Beeb.jpg 28 KB · Εμφανίσεις: 35 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η Μυρτω4038: #3.128 04-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Βρε Ιωάννα, είσαι φοβερήΔηλαδή εννοείς, ότι με τις γάτες μας γίνεται αυτό που λένε για το τζάκι (μπρος πύρα κι από πίσω κλαδευτήρα), στο αντίστροφο: "Πίσω πύρα και από μπρος κλαδευτήρα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:46 Η Μυρτω4038: #3.124 03-04-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς είναι!Το έθεσεσες πολύ εύστοχα, Ιωάννα! Και φυσικά η Μυρτούλα αυτό ακριβως κάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:04 Η ιβανα έγραψε: #3.125 04-04-09 00:04 αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #3.126 04-04-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Click για ανάπτυξη... Σαν να έχεις δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:36 Η Zbeebz έγραψε: #3.127 04-04-09 00:36 Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Baxxxy_Beeb.jpg 28 KB · Εμφανίσεις: 35 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η Μυρτω4038: #3.128 04-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβώς είναι!Το έθεσεσες πολύ εύστοχα, Ιωάννα! Και φυσικά η Μυρτούλα αυτό ακριβως κάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:04 Η ιβανα έγραψε: #3.125 04-04-09 00:04 αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #3.126 04-04-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Click για ανάπτυξη... Σαν να έχεις δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:36 Η Zbeebz έγραψε: #3.127 04-04-09 00:36 Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Baxxxy_Beeb.jpg 28 KB · Εμφανίσεις: 35 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η Μυρτω4038: #3.128 04-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #3.126 04-04-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Click για ανάπτυξη... Σαν να έχεις δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:36 Η Zbeebz έγραψε: #3.127 04-04-09 00:36 Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Baxxxy_Beeb.jpg 28 KB · Εμφανίσεις: 35 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η Μυρτω4038: #3.128 04-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! Click για ανάπτυξη... Σαν να έχεις δίκιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:36 Η Zbeebz έγραψε: #3.127 04-04-09 00:36 Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Baxxxy_Beeb.jpg 28 KB · Εμφανίσεις: 35 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η Μυρτω4038: #3.128 04-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 00:58 Η Μυρτω4038: #3.128 04-04-09 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία! Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγουπώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 16:09 Η Ελένη Άνση: #3.129 05-04-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος! Click για ανάπτυξη... Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 18:40 Η Zbeebz έγραψε: #3.130 05-04-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!! Click για ανάπτυξη... Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:53 Η Ελένη Άνση: #3.131 05-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν! Beeb, το σιγανό ποταμάκι Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... Click για ανάπτυξη... Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει.... Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδιαΕγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσειΜπάχχχχχχχχυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 15:40 Η julia έγραψε: #3.132 12-04-09 15:40 Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!! Μόλις είδα το παρακάτω!!! (Ναι είναι ο Κίκης!!!!) Μία σε περτικαλίιιι!! Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ... Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!! Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!! Καλό Πάσχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 18:30 Η Μυρτω4038: #3.133 12-04-09 18:30 Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:kiss::kiss::kiss: Julia τέλειες φωτογραφίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:31 Η dafni.ps έγραψε: #3.134 13-04-09 16:31 αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ τι παραδεισος ειναι αυτοςεκει θελω να βρεθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η julia έγραψε: #3.135 14-04-09 09:47 Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστούμε... παιδιά. για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή.... Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 21:57 Η Ελένη Άνση: #3.136 15-04-09 21:57 Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 22:12 Η julia έγραψε: #3.137 15-04-09 22:12 Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!! Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!... Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 17:49 Η aramis έγραψε: #3.138 21-04-09 17:49 Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση Πολυ ομορφες φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #3.139 22-04-09 02:41 Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 09:02 Η julia έγραψε: #3.140 22-04-09 09:02 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει??? Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.