Κεραμιδό-maniacs

Το αίώνιο δίλημμα της γάτας: Μέσα ή έξω; Η Μπασσέτ αδυνατεί να δώσει απάντηση και προτιμά το μεσάεξω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Κάθησε εκεί περίπου 15 λεπτά χωρίς να κουνηθεί και, αφού ξεπαγιάσαμε, την έδιωξα και έκλεισα την πόρτα, όπου, μετά από ένα δευτερόλεπτο στήθηκε ξανά για να μπαινοβγεί:lol::lol::lol::lol:

το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Απ'τα καλύτερα που έχω ακούσει ever!!!
Εμάς δεν το πολυκάνουνε αυτό, άντε μια φορά στο τόσο...αλλά ο Μπαμπαγκίτα τσατίζεται τρελά άμα φωνάζει έξω κ αργήσεις να ανοίξεις! Ξεκινά από την πόρτα κ μετά παίρνει σβάρνα ολονών τα παράθυρα!!! Η Σπίθα νιαουρίζει πολύ χαμηλόφωνα κ δεν ακούγεται, οπότε γίνεται χαλκομανία στο παράθυρο του καθιστικού για να τη δούμε...κ η Μπουμπού ανοίγει μόνη της την πόρτα από μέσα, οπότε καμια φορά μας βγάζει κ απ'τον κόπο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Ιωάννα, είσαι φοβερή:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Δηλαδή εννοείς, ότι με τις γάτες μας γίνεται αυτό που λένε για το τζάκι (μπρος πύρα κι από πίσω κλαδευτήρα), στο αντίστροφο: "Πίσω πύρα και από μπρος κλαδευτήρα":lol::lol::lol::up:

Ετσι ακριβώς είναι!;):up:Το έθεσεσες πολύ εύστοχα, Ιωάννα!:up::up::up:
Και φυσικά η Μυρτούλα αυτό ακριβως κάνει!;):cool:

αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! :P

αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω ! :P

Σαν να έχεις δίκιο.;):up::lol::lol::P:P

Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος!

Συνημμένα

• Baxxxy_Beeb.jpg
    Baxxxy_Beeb.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 27

Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία!:blink:;):lol:
Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγου:blink:πώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! :blink::blink::P:P

Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!!:blink::blink:

Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!!:blink::blink:
Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν!
Beeb, το σιγανό ποταμάκι :rolleyes::cool::cool::cool:

Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! :blink: Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... :rolleyes:

Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν!
Beeb, το σιγανό ποταμάκι :rolleyes::cool::cool::cool:

Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας! :blink: Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... :rolleyes:
Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει....:lol::lol::lol:

Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!:happy:Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδια:cool:Εγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσει:inlove::inlove::inlove:Μπάχχχχχχχχυ

Εγώ έκανα Ανάσταση!!!!!!!!

Μόλις είδα το παρακάτω!!!:up::up: (Ναι είναι ο Κίκης!!!!:blink::cool::cool:)
P4120167.jpg

P4120168.jpg

Μία σε περτικαλίιιι!!:rolleyes:
P4070209.jpg

Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ...:/::/:
Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!!:lol::lol: Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!!:P
P4120164.jpg

P4120165.jpg

Καλό Πάσχα!!!:)

P4120167.jpg

:blink::up::up:Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις!:up:
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!:inlove::inlove::kiss::kiss::kiss:
Julia τέλειες φωτογραφίες!:D

αχ τι παραδεισος ειναι αυτος:inlove::inlove::inlove::inlove:εκει θελω να βρεθω:redface::redface:

Ευχαριστούμε... παιδιά.:)

για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή....:redface::hmm: Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει:|... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!!:D

Βαρέθηκε ο Κίκης τα ίδια και τα ίδια, είπε να δοκιμάσει και΄άλλη στάση, την αγκαλιαστή:D:D

Έχει ζωντανά παραδείγματα, και βλέπει πως θα έπρεπε να φέρετε....!!!;):P
Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!...:cool:

Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!!:lol::lol:

Τι τρυφερες στασεις, ειναι σκετη χαλαρωση:):) Πολυ ομορφες φωτογραφιες:up:

Κίκη αγόρι μου είσαι ένας κούκλος!! Αλλα κι όλα τα γατόνια είστε ΘΕΟΙ!!!
:up::up:

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.:redface: Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό....
Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει???:hmm::blink:
Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!!:/::rolleyes::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back