ιβανα
Επιφανές μέλος
Το αίώνιο δίλημμα της γάτας: Μέσα ή έξω; Η Μπασσέτ αδυνατεί να δώσει απάντηση και προτιμά το μεσάεξωΚάθησε εκεί περίπου 15 λεπτά χωρίς να κουνηθεί και, αφού ξεπαγιάσαμε, την έδιωξα και έκλεισα την πόρτα, όπου, μετά από ένα δευτερόλεπτο στήθηκε ξανά για να μπαινοβγεί
![]()
το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της![]()

Απ'τα καλύτερα που έχω ακούσει ever!!!
Εμάς δεν το πολυκάνουνε αυτό, άντε μια φορά στο τόσο...αλλά ο Μπαμπαγκίτα τσατίζεται τρελά άμα φωνάζει έξω κ αργήσεις να ανοίξεις! Ξεκινά από την πόρτα κ μετά παίρνει σβάρνα ολονών τα παράθυρα!!! Η Σπίθα νιαουρίζει πολύ χαμηλόφωνα κ δεν ακούγεται, οπότε γίνεται χαλκομανία στο παράθυρο του καθιστικού για να τη δούμε...κ η Μπουμπού ανοίγει μόνη της την πόρτα από μέσα, οπότε καμια φορά μας βγάζει κ απ'τον κόπο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Ιωάννα, είσαι φοβερήτο κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της![]()

Δηλαδή εννοείς, ότι με τις γάτες μας γίνεται αυτό που λένε για το τζάκι (μπρος πύρα κι από πίσω κλαδευτήρα), στο αντίστροφο: "Πίσω πύρα και από μπρος κλαδευτήρα"

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
το κανει και μενα αυτο...μαλλον θελει να παιρνει δροσια η μουρη της, αλλα να μην παγωνει ο κωλος της![]()
Ετσι ακριβώς είναι!

Το έθεσεσες πολύ εύστοχα, Ιωάννα!

Και φυσικά η Μυρτούλα αυτό ακριβως κάνει!

ιβανα
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αρα ειναι γυναικειο χαρακτηριστικο το να μη θες να εισαι...κρυοκωλη ! το ιδιο κανουν οι μπασσετ πασχαλια και μυρτω !![]()
Σαν να έχεις δίκιο.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος!
Θέλουμε και την πίσω πλευρά, για να τσεκάρουμε στοιχεία!

Ονομα, επώνυμο... όνομα συζύγου
πώς αλλιώς θα πιστέψουμε οτι τα γατοπαιδιά...παντρεύτηκαν! 

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!!Βγάλαμε τις ταυτότητες για το ταξίδι του μέλιτος!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν!Τώρα εσείς, πότε τα είπατε πότε τα κανονίσατε, δεν μπορώ να καταλάβω!!![]()
Beeb, το σιγανό ποταμάκι

Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας!
Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε... 
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Άει στο καλό σου συμπεθέρα!!!Μπάχχχχυ μου, μην πειχ' τίποτα! Χιαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρόχ', τύφλα να 'χουν οι πεθερέχ' εκατέρωθεν!
Beeb, το σιγανό ποταμάκι
Εδώ δίποδο. Συμπεθερούλα μου, έχω βάσιμες υποψίες πως αυτοί οι δύο συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη μας!Να μας το πουν τουλάχιστον εγκαίρως, να προλάβουμε να ραφτούμε...
![]()

Γι αυτό σήμερα η Μπάχχχχχχυ ήταν ιδιαίτερα προκλητική με το Σείριο, στην προσπάθειά της να του τα ξαναφτιάξει με τη Χιονάτη, είχε σιγουράρει....

Εδώ Μπασσέτ:Καλά να πάθετε πεθερούλα, που έχετε ξουριάσει (εξορίσει) τον μνηστήρα μου!!
Τί να κάνει κι αυτός; Απελπίστηκε και κάνει υποχθόνια σχέδια
Εγώ πάντως, θα τον ακολουθώ σε ό,τι σχεδιάσει

ΜπάχχχχχχχχυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μόλις είδα το παρακάτω!!!

(Ναι είναι ο Κίκης!!!!

)
Μία σε περτικαλίιιι!!

Και 2 σε μίξ!! Άντε να χωρέσω και εγώ...

Η Γουρούνα είναι γουρούνα...δεν έχει kinder έκπληξη!!!

Αν και ο πατέρας μου δεν με πιστεύει, και όλο με ρωτάει ΠΟΤΕ θα γεννήσει!!!
Καλό Πάσχα!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κίκη αγόρι μου, ποτέ δεν παύεις να μας εκπλήσεις!
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!

:kiss::kiss::kiss:Julia τέλειες φωτογραφίες!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

εκει θελω να βρεθω

julia
Διακεκριμένο μέλος

για την μετάλλαξη του Κίκη.. υποψιάζομαι την τροφή....

Βέβαια μεγάλωσε πλέον... και λίγο, τις εξάρσεις του, της έχει
... αλλά βλέπω μια βελτίωση!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός, μια είναι η μάνα, και ποιος θα πρωτοκάτσει αγκαλιά!!!...

Και με τον σκύλο... είναι πιο ψύχραιμος, αν τους πιάσω αγκαλιά, ε, τότε.. πάει θα με χάσετε!!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολυ ομορφες φωτογραφιες
staman2
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Σήμερα το αγόρι σας, έκανε επίθεση στο κυρίαρχο ξένο αρσενικό.... Μήπως με τον καθαρό αέρα, την φύση κλπ... αρχίζουν απο πίσω πάλι κάτι να φυτρώνει???

Δεν μας βλέπω καλά.... πολύ θάρρος έχει πάρει.... εντάξει να κυνηγάει πεταλούδες, μύγες, σπουργίτια, οκ... αλλά είπαμε.. μήν το παραμπιπ κιόλας!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool