ιβανα
Επιφανές μέλος

το slumdog millionaire μ'αρεσε πολυ, ειναι και αληθινη ιστορια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σοβαρα;Δε μου γεμισε το ματι...Παιδια ξερει κανεις ποτε κανει πρεμιερα το Χαρι Ποτερ εδω;
Γουστα ειναι αυτα μωρε, αλλος μπορει το χιουμορ του να το βρει χοντροκομμενο, εγω γουσταρα παρα πολυ !

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Το "Βικυ....." δε με τρελανε,το Matchpoint ομως το βρηκα εκπληκτικο,στο τελος ειχα ενα βαρος,λες κι εγω ειχα σκοτωσει την Νολα.
Το Δαμαζοντας τα κυματα ηταν φοβερο,πολυ συγκινητικο,ο Τριερ γενικα μ'αρεσει αλλα οχι σ'ολες του τις ταινιες.
Γενικα ειμαι πολυ φαν του Γουντυ Αλλεν,καθως και του Κουροσαβα-απιστευτος σκηνοθετης με πολυ Θ Ε Ο πρωταγωνιστη-στον Τοσιρο Μιφουνε αναφερομαι φυσικα,εχει καμια αντιρρηση;;;
ιβανα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Απο τα αγαπημενα μου ειναι το Ρασομον,ειχα φαει μεγαλο κολλημα οταν το πρωτοειδα,μετα απ'αυτο πηρα σβαρνα οτι εχει βγει σε dvd,τα εβλεπα το ενα μετα το αλλο.
Δουλευα και σε βιντεοκλαμπ τοτε οποτε εχω δει αααααπειρες ταινιες,με το τσουβαλι.

Μπορω να καταλαβω οτι σε καποιους δεν αρεσει,εχει συγκεκριμενο κοινο νομιζω,ή τον λατρευεις ή τον μισεις.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ο Χάρι Δώρα έπρεπε να έρθει Ιούλιο αλλά τελικά διάβασα ότι μάλλον Αυγουστο θα παιχτεί στην Ελλάδα ο ημίαιμος πρίγκιπας

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αγγελοπουλο εχω δεο αρκετα οταν ημουν μικροτερη αλλα εχω χρονια να ασχοληθω,δεν τις εχω δει ολες.Αυτος ναι,ειναι πιο αργος,πιο βαρυς,μπορεις να πας τουαλετα,να μαγειρεψεις,να κατεβασεις τα μαλλινα κι η ταινια να ειναι ακομα στο ιδιο πλανο.
Οχι οτι μ'εμποδισε ομως ποτε να δω ταινια του.Αυτος που οντως ειναι πιο βαρυς-οχι σ'ολες του τις ταινιες-ειναι ο Ιγκμαρ Μπεργκμαν,τον λ α τ ρ ε υ ω!!!
Αυτος κι ο Κουροαβα ειναι οι αγαπημενοι μου!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αυτος που οντως ειναι πιο βαρυς-οχι σ'ολες του τις ταινιες-ειναι ο Ιγκμαρ Μπεργκμαν,τον λ α τ ρ ε υ ω!!!
Αυτος κι ο Κουροαβα ειναι οι αγαπημενοι μου!
αχ νονικα ταιριαζουμε πολυ ! και εγω λατρευω μπεργκμαν, εχεις δει την εβδομη σφραγιδα ? ΘΕΙΚΟ ?? !

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μονο μια και δυο;;;Το ειχα και σε κασετα παλιοτερα,τωρα θελω να το κατεβασω και να το εχω να το βλεπω μεχρι να το μαθω ολο απ'εξω!
Το τελευταιο που ειδα ειναι αυτο με τη νοσοκομα που συνοδευει μια διασημη γυναικα-με ψυχ.προβληματα-σ'ενα σπιτι σε παραλια,δεν θυμαμαι πως το λενε.

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
!! Η ταινία όμως που είδα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώ ποτε, όχι γιατί δεν μου άρεσε, το αντίθετο μάλιστα!! Απλά ήταν τόσο συγκινητική που έκλαιγα από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας και όλη την υπόλοιπη μέρα με είχε πιάσει κατάθλιψη και δεν μιλιόμουν..
ruko
Διάσημο μέλος
απλά νομίζω ότι στις μέρες μας είναι ξεπερασμένος κ δεν μπορείς να τον δεις εύκολα γιατί είναι της παλιάς σχολής, η αλήθεια ειναι ότι δεν βλέπεται εύκολα πλέων είναι σαν τον δικό μας Αγγελόπουλο.
Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, με έβαλες σε πειρασμό να ξαναδώ Κουροσάβα, για να δω τι γνώμη θα σχηματίσω τώρα που έχουν περάσει κάποια χρόνια. Το Ran το έχω δει δυο φορές και το θεωρώ συγκλονιστική ταινία (μέχρι αποδείξεως το εναντίου).
Ο Θρόνος του αίματος μου άρεσε, αλλά όχι να πέσω και να πεθάνω. Όσο για τις άλλες ταινίες με τους σαμουράι, θεωρώ ότι είναι πολύ καλά δείγματα του είδους τους, αλλά μάλλον είναι περισσότερο για αγόρια.
Όσο για τον Αγγελόπουλο, έχω δει μόνο το Μια αιωνιότητα και μια μέρα και το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρώτη φορά βρέθηκα να γελάω δυο ώρες συνεχόμενα.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ταινία όμως που είδα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώ ποτε, όχι γιατί δεν μου άρεσε, το αντίθετο μάλιστα!! Απλά ήταν τόσο συγκινητική που έκλαιγα από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας και όλη την υπόλοιπη μέρα με είχε πιάσει κατάθλιψη και δεν μιλιόμουν..
ναι αλλα δε μας ειπες ποια ταινια.......

εμενα η μοναδικη ταινια που με ειχε πιασει καταθλιψη κ ηθελα να πεσω να πεθανω (γενικα εχω απιστευτες αντοχες δε με ριχνει τιποτα στο σινεμα) ηταν το χορευοντας στο σκοταδι με την bjork. εχασα 10 χρονια, πολυυυυυυ κλαμα λεμε.

moukelis
Επιφανές μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι αλλα δε μας ειπες ποια ταινια.......
Έχεις ένα δίκιο φιλενάδα!!!
Η ταινία είναι "Η θάλασσα μέσα μου"!!![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

,ηθελες να αυτοκτονησεις,να κοψεις φλεβα,δεν μπορουσα να συνελθω μετα!

ιβανα
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool