Κινηματογράφος

ειδα το vicky christina barcelona και δε μ'αρεσε ρε παιδια...πολυς ντορος για το τιποτα. το matchpoint σκαλες ανωτερο :rolleyes::rolleyes:

το slumdog millionaire μ'αρεσε πολυ, ειναι και αληθινη ιστορια :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειδα το hangover χτες βραδυ, Α Π Α Ι Χ Τ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συστηνω να το δειτε, πολυ γελιο. :up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοβαρα;Δε μου γεμισε το ματι...Παιδια ξερει κανεις ποτε κανει πρεμιερα το Χαρι Ποτερ εδω;

Σοβαρα;Δε μου γεμισε το ματι...Παιδια ξερει κανεις ποτε κανει πρεμιερα το Χαρι Ποτερ εδω;

Γουστα ειναι αυτα μωρε, αλλος μπορει το χιουμορ του να το βρει χοντροκομμενο, εγω γουσταρα παρα πολυ !:lol:

Θελω να το κατεβασω αυτο,θα τσεκαρω αν υπαρχει στο gamato.

Το "Βικυ....." δε με τρελανε,το Matchpoint ομως το βρηκα εκπληκτικο,στο τελος ειχα ενα βαρος,λες κι εγω ειχα σκοτωσει την Νολα.
Το Δαμαζοντας τα κυματα ηταν φοβερο,πολυ συγκινητικο,ο Τριερ γενικα μ'αρεσει αλλα οχι σ'ολες του τις ταινιες.

Γενικα ειμαι πολυ φαν του Γουντυ Αλλεν,καθως και του Κουροσαβα-απιστευτος σκηνοθετης με πολυ Θ Ε Ο πρωταγωνιστη-στον Τοσιρο Μιφουνε αναφερομαι φυσικα,εχει καμια αντιρρηση;;;

και εμενα μ'αρεσει ο κουροσαβα. θεωρω το ραν απο τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων...μπορω να το συγκρινω χαλαρα με αρχαιοελληνικη τραγωδια στην ενταση κ το παθος...:hmm:

Ναι,εγω τον μισω κυριολεκτικα τον Κουροσαβα.Μπορει να φταιει που τον εφαγα με το κουταλι στη σχολη και δεν τον μπορω αλλο.Ισως να ειναι και θεμα κουλτουρας,γενικα δεν ειμαι εξοικειωμενη με την ασιατικη και με ξενιζει καπως.Ειδικα αν εχεις δει πολλες αποδοσεις εργων του Σεξπηρ,π.χ. σου φαινεται κουφο να το βλεπεις στην ασιατικη του εκδοχη.

To Ran ειναι ενα απο τα καλυτερα του,αδιαμφισβητητα.:up:
Απο τα αγαπημενα μου ειναι το Ρασομον,ειχα φαει μεγαλο κολλημα οταν το πρωτοειδα,μετα απ'αυτο πηρα σβαρνα οτι εχει βγει σε dvd,τα εβλεπα το ενα μετα το αλλο.
Δουλευα και σε βιντεοκλαμπ τοτε οποτε εχω δει αααααπειρες ταινιες,με το τσουβαλι.:happy:
Μπορω να καταλαβω οτι σε καποιους δεν αρεσει,εχει συγκεκριμενο κοινο νομιζω,ή τον λατρευεις ή τον μισεις.:rolleyes:

Ο Κουροσάβα είναι λίγο βαρύς σαν σκηνοθέτης όμως νομίζω ότι υπήρξε από τους μεγαλύτερους στο χώρο του γι αυτό κ τον έχουν κατακλέψει η Αμερικάνοι ταινίες όπως ο καλός ο κακός κ ο άσχημος, για μια χούφτα δολάρια κ πολλά σπαγγέτι γουέστερν είναι κλεμμένα από τις ταινίες του Κουροσάβα απλά νομίζω ότι στις μέρες μας είναι ξεπερασμένος κ δεν μπορείς να τον δεις εύκολα γιατί είναι της παλιάς σχολής, η αλήθεια ειναι ότι δεν βλέπεται εύκολα πλέων είναι σαν τον δικό μας Αγγελόπουλο.
Ο Χάρι Δώρα έπρεπε να έρθει Ιούλιο αλλά τελικά διάβασα ότι μάλλον Αυγουστο θα παιχτεί στην Ελλάδα ο ημίαιμος πρίγκιπας:hmm:

Νομιζω οτι ειναι πολυ ευκολο να δει καποιος Κουροσαβα αν ξεπερασει το ζητημα της ασπρομαυρης εικονας και της ασιατικης κουλτουρας,πιστευω οτι θεωρειται βαρυς λανθασμενα κι οτι οι περισσοτεροι αποθαρρυνονται μονο και μονο απο τους λογους που προανεφερα χωρις καν να δοκιμασουν να δουν μια ταινια του.
Αγγελοπουλο εχω δεο αρκετα οταν ημουν μικροτερη αλλα εχω χρονια να ασχοληθω,δεν τις εχω δει ολες.Αυτος ναι,ειναι πιο αργος,πιο βαρυς,μπορεις να πας τουαλετα,να μαγειρεψεις,να κατεβασεις τα μαλλινα κι η ταινια να ειναι ακομα στο ιδιο πλανο.:rolleyes:Οχι οτι μ'εμποδισε ομως ποτε να δω ταινια του.
Αυτος που οντως ειναι πιο βαρυς-οχι σ'ολες του τις ταινιες-ειναι ο Ιγκμαρ Μπεργκμαν,τον λ α τ ρ ε υ ω!!!
Αυτος κι ο Κουροαβα ειναι οι αγαπημενοι μου!

Αυτος που οντως ειναι πιο βαρυς-οχι σ'ολες του τις ταινιες-ειναι ο Ιγκμαρ Μπεργκμαν,τον λ α τ ρ ε υ ω!!!
Αυτος κι ο Κουροαβα ειναι οι αγαπημενοι μου!

αχ νονικα ταιριαζουμε πολυ ! και εγω λατρευω μπεργκμαν, εχεις δει την εβδομη σφραγιδα ? ΘΕΙΚΟ ?? !:D:up:

Εννοειται!!!:up:Μονο μια και δυο;;;Το ειχα και σε κασετα παλιοτερα,τωρα θελω να το κατεβασω και να το εχω να το βλεπω μεχρι να το μαθω ολο απ'εξω!:lol:

Το τελευταιο που ειδα ειναι αυτο με τη νοσοκομα που συνοδευει μια διασημη γυναικα-με ψυχ.προβληματα-σ'ενα σπιτι σε παραλια,δεν θυμαμαι πως το λενε.:hmm::hmm::hmm:

Σήμερα είδα το θεματάκι και πραγματικά ενθουσιάστηκα! Κυρίως με το γεγονός ότι και εγώ είμαι κυρίως φαν του ασιατικού κινηματογράφου αλλά και γενικότερα των πιό διαφορετικών ταινιών!! Πολύ συγκινήθηκα γιατί γενικότερα η παρέα μου και το στεφάνι μου, μου έχουν απαγορεύσει να νοικιάζω εγώ dvd όταν είναι να δούμε όλοι μαζί κάποια ταινία, ούτε φυσικά με συνοδεύουν στον κινηματογράφο... :(!!
Η ταινία όμως που είδα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώ ποτε, όχι γιατί δεν μου άρεσε, το αντίθετο μάλιστα!! Απλά ήταν τόσο συγκινητική που έκλαιγα από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας και όλη την υπόλοιπη μέρα με είχε πιάσει κατάθλιψη και δεν μιλιόμουν..

απλά νομίζω ότι στις μέρες μας είναι ξεπερασμένος κ δεν μπορείς να τον δεις εύκολα γιατί είναι της παλιάς σχολής, η αλήθεια ειναι ότι δεν βλέπεται εύκολα πλέων είναι σαν τον δικό μας Αγγελόπουλο.

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, με έβαλες σε πειρασμό να ξαναδώ Κουροσάβα, για να δω τι γνώμη θα σχηματίσω τώρα που έχουν περάσει κάποια χρόνια. Το Ran το έχω δει δυο φορές και το θεωρώ συγκλονιστική ταινία (μέχρι αποδείξεως το εναντίου).:P Ο Θρόνος του αίματος μου άρεσε, αλλά όχι να πέσω και να πεθάνω. Όσο για τις άλλες ταινίες με τους σαμουράι, θεωρώ ότι είναι πολύ καλά δείγματα του είδους τους, αλλά μάλλον είναι περισσότερο για αγόρια.:cool:

Όσο για τον Αγγελόπουλο, έχω δει μόνο το Μια αιωνιότητα και μια μέρα και το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρώτη φορά βρέθηκα να γελάω δυο ώρες συνεχόμενα.:D

Η ταινία όμως που είδα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώ ποτε, όχι γιατί δεν μου άρεσε, το αντίθετο μάλιστα!! Απλά ήταν τόσο συγκινητική που έκλαιγα από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας και όλη την υπόλοιπη μέρα με είχε πιάσει κατάθλιψη και δεν μιλιόμουν..

ναι αλλα δε μας ειπες ποια ταινια.......:hmm::hmm:

εμενα η μοναδικη ταινια που με ειχε πιασει καταθλιψη κ ηθελα να πεσω να πεθανω (γενικα εχω απιστευτες αντοχες δε με ριχνει τιποτα στο σινεμα) ηταν το χορευοντας στο σκοταδι με την bjork. εχασα 10 χρονια, πολυυυυυυ κλαμα λεμε.:P

Μα Ρουλα παιδι μου,δυο ωρες;Εμας μας τον εβαζαν στο τμημα των 8 το πρωι τον Αγγελοπουλο,με κλειστα τα φωτα,και μετα ο καθηγητης απορουσε που σχολιαζαμε μονο ενα-δυο ατομα.

ναι αλλα δε μας ειπες ποια ταινια.......:hmm::hmm:

Έχεις ένα δίκιο φιλενάδα!!!
Η ταινία είναι "Η θάλασσα μέσα μου"!!;)

Πωωωωωπωωωω,τι ειπες τωρα,η απολυτα καταθλιπτικη ταινια:(:(:(,ηθελες να αυτοκτονησεις,να κοψεις φλεβα,δεν μπορουσα να συνελθω μετα!:/::rolleyes:

και εγω το ιδιο, φοβερη ταινια αλλα ψυχοπλακωμα. και το ειχα δει κ σε θερινο...:P

Το American crime το ειδατε;Ειναι απο τις λιγες ταινιες που μας εκανε οικογενειακως να χοροπηδαμε απο τα νευρα μας και να βριζουμε την πρωταγωνιστρια-οσες το ειδατε ξερετε ποια-λες και βλεπαμε ποδοσφαιρο.Εκτος απο το ψυχοπλακωμα και το κλαμμα ειχαμε απιστευτα νευρα για την @#$%^& που εκανε τα βασανιστηρια στην μικρη.Ασε που ηταν κι αληθινη ιστορια,αυτος ηταν ο λογος που τρελαθηκαμε τελειως!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back