Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:19 Η Selina Kyle: #901 03-07-12 09:19 Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:41 Η Gianduia7: #902 03-07-12 09:41 Καλημέρα Ριάνα!!Και εμείς σ'αγαπάμε πολύ!!Μιλάω και εκ μέρους των άλλων,δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν σ'αγαπάει η' έστω συμπαθεί!! Να το φτιάξεις να το φτιάξεις και να εφαρμόσεις και τα tips που ανέφερα ! Επειδή όπως είπα το γλυκό εξαφανίστηκε χτες και ο Πέτρος δεν ζει χωρίς να υπάρχει γλυκό στο σπίτι μάλλον το απόγευμα μετά τη δουλειά θα φτιάξω παγωτό με την καραμέλα γάλακτος που έβαλα στον κρορμό και κομμάτια brownies και μπορεί και καρύδια..θα το σκεφτώ Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:43 Η Gianduia7: #903 03-07-12 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις Αθήνα μάλλον θα το φτιάξω και θα το δοκιμάσεις κιόλας πριν το φτιάξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:55 Η Γίδι έγραψε: #904 03-07-12 09:55 Άμα δω και gianduja πάει, θα λυσάξω! Θα με βρείς μια μέρα μες στο σαλόνι σου, Ευτυχία, με τη gianduja σου αγκαλιά, άδειο το βάζο, εγώ πασαλειμμένη παντού να ρεύομαι με ηδονή, και ο Έλβις να με κοιτάει απορημένος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:00 Η Gianduia7: #905 03-07-12 10:00 ευχαριστώ για την εικόνα!!χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα!!!!!Με πέθανες!! Τώρα ξέρεις τι κάνω?αναζητώ ένα δυνατό μίξερ να πάρω για να φτιάχνω καλύτερα τα πάντα..ακόμα και gianduia η' gianduja και τα δυο είναι σωστά,επίσημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:06 Η Selina Kyle: #906 03-07-12 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να το κάνεις εσύ που έχεις και κάποιες συνταγές να προτείνεις...και μετά εννοετίται θα προσθέσουμε και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Η Γίδι έγραψε: #907 03-07-12 10:08 Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:09 Η Gianduia7: #908 03-07-12 10:09 οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:41 Η Gianduia7: #902 03-07-12 09:41 Καλημέρα Ριάνα!!Και εμείς σ'αγαπάμε πολύ!!Μιλάω και εκ μέρους των άλλων,δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν σ'αγαπάει η' έστω συμπαθεί!! Να το φτιάξεις να το φτιάξεις και να εφαρμόσεις και τα tips που ανέφερα ! Επειδή όπως είπα το γλυκό εξαφανίστηκε χτες και ο Πέτρος δεν ζει χωρίς να υπάρχει γλυκό στο σπίτι μάλλον το απόγευμα μετά τη δουλειά θα φτιάξω παγωτό με την καραμέλα γάλακτος που έβαλα στον κρορμό και κομμάτια brownies και μπορεί και καρύδια..θα το σκεφτώ Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:43 Η Gianduia7: #903 03-07-12 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις Αθήνα μάλλον θα το φτιάξω και θα το δοκιμάσεις κιόλας πριν το φτιάξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:55 Η Γίδι έγραψε: #904 03-07-12 09:55 Άμα δω και gianduja πάει, θα λυσάξω! Θα με βρείς μια μέρα μες στο σαλόνι σου, Ευτυχία, με τη gianduja σου αγκαλιά, άδειο το βάζο, εγώ πασαλειμμένη παντού να ρεύομαι με ηδονή, και ο Έλβις να με κοιτάει απορημένος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:00 Η Gianduia7: #905 03-07-12 10:00 ευχαριστώ για την εικόνα!!χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα!!!!!Με πέθανες!! Τώρα ξέρεις τι κάνω?αναζητώ ένα δυνατό μίξερ να πάρω για να φτιάχνω καλύτερα τα πάντα..ακόμα και gianduia η' gianduja και τα δυο είναι σωστά,επίσημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:06 Η Selina Kyle: #906 03-07-12 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να το κάνεις εσύ που έχεις και κάποιες συνταγές να προτείνεις...και μετά εννοετίται θα προσθέσουμε και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Η Γίδι έγραψε: #907 03-07-12 10:08 Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:09 Η Gianduia7: #908 03-07-12 10:09 οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Ριάνα!!Και εμείς σ'αγαπάμε πολύ!!Μιλάω και εκ μέρους των άλλων,δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν σ'αγαπάει η' έστω συμπαθεί!! Να το φτιάξεις να το φτιάξεις και να εφαρμόσεις και τα tips που ανέφερα ! Επειδή όπως είπα το γλυκό εξαφανίστηκε χτες και ο Πέτρος δεν ζει χωρίς να υπάρχει γλυκό στο σπίτι μάλλον το απόγευμα μετά τη δουλειά θα φτιάξω παγωτό με την καραμέλα γάλακτος που έβαλα στον κρορμό και κομμάτια brownies και μπορεί και καρύδια..θα το σκεφτώ Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:43 Η Gianduia7: #903 03-07-12 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις Αθήνα μάλλον θα το φτιάξω και θα το δοκιμάσεις κιόλας πριν το φτιάξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:55 Η Γίδι έγραψε: #904 03-07-12 09:55 Άμα δω και gianduja πάει, θα λυσάξω! Θα με βρείς μια μέρα μες στο σαλόνι σου, Ευτυχία, με τη gianduja σου αγκαλιά, άδειο το βάζο, εγώ πασαλειμμένη παντού να ρεύομαι με ηδονή, και ο Έλβις να με κοιτάει απορημένος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:00 Η Gianduia7: #905 03-07-12 10:00 ευχαριστώ για την εικόνα!!χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα!!!!!Με πέθανες!! Τώρα ξέρεις τι κάνω?αναζητώ ένα δυνατό μίξερ να πάρω για να φτιάχνω καλύτερα τα πάντα..ακόμα και gianduia η' gianduja και τα δυο είναι σωστά,επίσημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:06 Η Selina Kyle: #906 03-07-12 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να το κάνεις εσύ που έχεις και κάποιες συνταγές να προτείνεις...και μετά εννοετίται θα προσθέσουμε και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Η Γίδι έγραψε: #907 03-07-12 10:08 Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:09 Η Gianduia7: #908 03-07-12 10:09 οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις Αθήνα μάλλον θα το φτιάξω και θα το δοκιμάσεις κιόλας πριν το φτιάξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:55 Η Γίδι έγραψε: #904 03-07-12 09:55 Άμα δω και gianduja πάει, θα λυσάξω! Θα με βρείς μια μέρα μες στο σαλόνι σου, Ευτυχία, με τη gianduja σου αγκαλιά, άδειο το βάζο, εγώ πασαλειμμένη παντού να ρεύομαι με ηδονή, και ο Έλβις να με κοιτάει απορημένος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:00 Η Gianduia7: #905 03-07-12 10:00 ευχαριστώ για την εικόνα!!χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα!!!!!Με πέθανες!! Τώρα ξέρεις τι κάνω?αναζητώ ένα δυνατό μίξερ να πάρω για να φτιάχνω καλύτερα τα πάντα..ακόμα και gianduia η' gianduja και τα δυο είναι σωστά,επίσημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:06 Η Selina Kyle: #906 03-07-12 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να το κάνεις εσύ που έχεις και κάποιες συνταγές να προτείνεις...και μετά εννοετίται θα προσθέσουμε και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Η Γίδι έγραψε: #907 03-07-12 10:08 Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:09 Η Gianduia7: #908 03-07-12 10:09 οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα δω και gianduja πάει, θα λυσάξω! Θα με βρείς μια μέρα μες στο σαλόνι σου, Ευτυχία, με τη gianduja σου αγκαλιά, άδειο το βάζο, εγώ πασαλειμμένη παντού να ρεύομαι με ηδονή, και ο Έλβις να με κοιτάει απορημένος...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:00 Η Gianduia7: #905 03-07-12 10:00 ευχαριστώ για την εικόνα!!χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα!!!!!Με πέθανες!! Τώρα ξέρεις τι κάνω?αναζητώ ένα δυνατό μίξερ να πάρω για να φτιάχνω καλύτερα τα πάντα..ακόμα και gianduia η' gianduja και τα δυο είναι σωστά,επίσημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:06 Η Selina Kyle: #906 03-07-12 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να το κάνεις εσύ που έχεις και κάποιες συνταγές να προτείνεις...και μετά εννοετίται θα προσθέσουμε και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Η Γίδι έγραψε: #907 03-07-12 10:08 Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:09 Η Gianduia7: #908 03-07-12 10:09 οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ για την εικόνα!!χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα!!!!!Με πέθανες!! Τώρα ξέρεις τι κάνω?αναζητώ ένα δυνατό μίξερ να πάρω για να φτιάχνω καλύτερα τα πάντα..ακόμα και gianduia η' gianduja και τα δυο είναι σωστά,επίσημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:06 Η Selina Kyle: #906 03-07-12 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να το κάνεις εσύ που έχεις και κάποιες συνταγές να προτείνεις...και μετά εννοετίται θα προσθέσουμε και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Η Γίδι έγραψε: #907 03-07-12 10:08 Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:09 Η Gianduia7: #908 03-07-12 10:09 οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ? Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε! Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να το κάνεις εσύ που έχεις και κάποιες συνταγές να προτείνεις...και μετά εννοετίται θα προσθέσουμε και εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Η Γίδι έγραψε: #907 03-07-12 10:08 Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:09 Η Gianduia7: #908 03-07-12 10:09 οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:09 Η Gianduia7: #908 03-07-12 10:09 οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:15 Η Gianduia7: #909 03-07-12 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι; Click για ανάπτυξη... Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 10:16 Η Selina Kyle: #910 03-07-12 10:16 Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 11:32 Η Γίδι έγραψε: #911 03-07-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2012 Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!! Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου! Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα! Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:18 Η Kalliastar: #912 03-07-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου. Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27. Click για ανάπτυξη... ... και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:39 Η Gianduia7: #913 03-07-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:50 Η Γίδι έγραψε: #914 03-07-12 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ....εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ Click για ανάπτυξη... Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 18:54 Η Gianduia7: #915 03-07-12 18:54 Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:53 Η Γίδι έγραψε: #916 03-07-12 20:53 Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 20:58 Η Gianduia7: #917 03-07-12 20:58 Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι! Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο Lord Kratos: #918 03-07-12 21:15 Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:17 Η Gianduia7: #919 03-07-12 21:17 ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 21:18 Ο Lord Kratos: #920 03-07-12 21:18 Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. Εργένης είμαι οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.