Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. :wall:
Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! :hug::hug::hug::hug::hug::hug:
Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου.
Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Ριάνα!!Και εμείς σ'αγαπάμε πολύ!!Μιλάω και εκ μέρους των άλλων,δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν σ'αγαπάει η' έστω συμπαθεί!!:kissing::kissing::kissing::kissing:

Να το φτιάξεις να το φτιάξεις και να εφαρμόσεις και τα tips που ανέφερα :)!

Επειδή όπως είπα το γλυκό εξαφανίστηκε χτες και ο Πέτρος δεν ζει χωρίς να υπάρχει γλυκό στο σπίτι μάλλον το απόγευμα μετά τη δουλειά θα φτιάξω παγωτό με την καραμέλα γάλακτος που έβαλα στον κρορμό και κομμάτια brownies και μπορεί και καρύδια..θα το σκεφτώ :hmm:

Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ?
Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχία ο κορμός φαίνεται άκρως λαχταριστός, ευχαριστώ που ανέβασες και τη συνταγή, σκέφτομαι να τον κάνω για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου στις 27.

Όταν έρθεις Αθήνα μάλλον θα το φτιάξω και θα το δοκιμάσεις κιόλας πριν το φτιάξεις!;)

Άμα δω και gianduja πάει, θα λυσάξω! Θα με βρείς μια μέρα μες στο σαλόνι σου, Ευτυχία, με τη gianduja σου αγκαλιά, άδειο το βάζο, εγώ πασαλειμμένη παντού να ρεύομαι με ηδονή, και ο Έλβις να με κοιτάει απορημένος...!

ευχαριστώ για την εικόνα!!χαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχα!!!!!Με πέθανες!!:alljumpy:

Τώρα ξέρεις τι κάνω?αναζητώ ένα δυνατό μίξερ να πάρω για να φτιάχνω καλύτερα τα πάντα..ακόμα και gianduia η' gianduja και τα δυο είναι σωστά,επίσημα!

Ριάνα θα το ανοίξεις το θέμα με τις συνταγές και τις φωτογραφίες η' θες να το κάνω εγώ?
Άντε να σας μάθω τι είναι gianduia αν δεν ξέρετε και να σας πω,πως φτιάχνετε!:D

Προτιμώ να το κάνεις εσύ που έχεις και κάποιες συνταγές να προτείνεις...και μετά εννοετίται θα προσθέσουμε και εμείς

Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; :hmm:
Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι;

οκ,όταν βρω ευκαιρία θα το κάνω,πάω να ετοιμαστώ για δουλειά,καλημέρα σε όλους και τα λέμε το βράδυ!!:D

Χμ, δεν κάνει το μίξερ σου; :hmm:
Αλλά λογικά κάνει ένα κανονικό, όχι;

Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!!:P
Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου!

Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα!

Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!!:)

Βασικά νομίζω ότι εννοεί ένα δυνατό μίξερ Γϊδι μου :)
Όμορφα να περάσεις την μέρα σου στη δουλειά Ευτυχία μου!!

Το μίξερ μου το έκαψα προχτες που έφτιαχνα τον κορμό γιατί έκανα το λάθος να μην θρυμματισω πρώτα τα φουντούκια και από τη προσπάθεια που έκανε να ανακατέψει και να θρυμματισει συχγρόνως τα'παιξε!!Ετσι και αλλιώς ήταν της πλάκας τώρα εντόπισα ένα καλό εργαλείο και οικονομικο..ελπίζω να που το πάρει ο Πέτρος!!:P
Για την ώρα έχω ένα μικρότερο για να κάνω πρόχειρα τη δουλειά μου!

Για να κάνεις gianduia πρέπει να έχει πολύ καλό μηχάνημα γιατί το μυστικο είναι στο χτύπημα!

Στο Τορίνο ώπου φτιάχνετε παραδοσιακά ανακατεύουν και χτυπάνε τη σοκολάτα με τα φουντούκια για 4 ώρες σχεδόν για να βγουν τα έλαια από τους ξηρούς καρπούς και για να γίνει αφρός το μείγμα!!:)

Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino;

Μετά απ'όλες αυτές τις θερμίδες:

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπόν μ' αρέσει όταν ανακαλύπτω ότι το προηγούμενο βράδυ τα..πίνατε παρέα κι εγώ έλειπα.. :wall:
Πήγα σινεμά ψες, είδαμε το Prometheus 3D. Ξύπνησα από ένα περίεργο όνειρο.. είδα λέει πως το My Cat δεν τον έβρισκα πουθενά πια κι ήθελα να σας πω όλους πόσο πολύ σας αγαπώ. Φυσικά με το που ξύπνησα μπήκα για να σας το πω... ermm... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! :hug::hug::hug::hug::hug::hug:
Βασίλη μου περαστικά στο αγόρι σου, όπως έγραψε και η Έφη είναι νιάνιαρο και θα συνέλθει πολύ γρήγορα. Φίλα μου Τζιμάκο μου.

... :( και εγώ έλειπα από το χθεσινοβραδυνό πάρτυ γμτο :(

Βασίλη ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σας ευχομαι ολόψυχα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Ελπίζω πέρασες από του Guido Gobino;

Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ..:redface:..εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ :redface:

Δεν έχω πάει Ιταλία καρδιά μου δυστυχώς και σε καμία άλλη χώρα ..:redface:..εκτος Ελλάδας δεν έχω ταξιδέψει ποτέ :redface:

Εντάξει λοιπόν, θα σε βάλω κι εσένα στη βαλίτσα μου! Έφη κάνε χώρο!! :clapup:

Εγώ χαρά μου δεν χωράω σε βαλίτσα αλλά σε μπαούλο!!Είμαι ψηλό παιδί και γεροδεμένο πως να το κάνουμε!!:P

Σε λίγο θα μου πεις ότι χρειάζεσαι και κοντέινερ, μαρή! :P Μια χαρά θα χωρέσετε, μιλιά!

Πριν λίγο έφτιαξα τουρτα παγωτό σοκολάτα με brownies και καραμέλα γάλακτος και τώρα έφτιαξα τη ζυμη για τα πιροσκι και περιμένω να περάσει λίγη ώρα να "ξεκουραστεί" η ζύμη για να τα φτιάξω ,όταν τελειώσω και θα έχω βγάλει φωτό θα ανοίξω το θέμα με τις συνταγές απόψε η' αύριο για να έχει παγώσει και η τούρτα για να βγάλω το τσέρκι!:P

Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω!:whistle::whistle:

Σας έχω τρελάνει ε?Εχω τέτοια τρέλα που με το που ήρθα από τη δουλειά ξεκινησα να μαγειρέυω!:whistle::whistle:

Εγώ πάλι βαριέμαι ελεεινά να μαγειρέψω... :hehe:

ε,δεν ξέρω και πολλους άντρες που κουνάνε το δαχτυλάκι τους για οτιδήποτε..:P

Εγώ πρέπει να μαγειρεύω γιατί διαφορετικά θα φάω τις γατοτροφές. :laugh:
Εργένης είμαι οπότε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back