Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Και φυσικά κοιμουνται αγκαλιτσα...
DSC00536mycat.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο χαδιαρης πατουσίνος μου...
DSC00578mycat.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω,καλε αυτα μεγαλωσαν πολυ!:D

Πω πωωω, το αγοράκι είναι ίδιο με τη Μανταρίνα:) μόνο λίγο περισσότερο λευκό έχει στη μουσούδα, κατά τα άλλα, ίδια κοψιά στη μούρη, ίδιο βλέμμα, αχ!
Κατερίνα, να τα αγαπάς πολύ! θυμάσαι από τι καλή μανούλα γεννήθηκαν:happy:

Πω πωωω, το αγοράκι είναι ίδιο με τη Μανταρίνα:)
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις τον είδα!! Ολόιδιος η μαμά του!! Και η Ήλια της μοιάζει, στο βλέμμα...:inlove:
Να τα χαίρεσαι Κατερίνα, είναι κουκλάκια!

μα είναι κουκλια

Πω πωωω, το αγοράκι είναι ίδιο με τη Μανταρίνα:) μόνο λίγο περισσότερο λευκό έχει στη μουσούδα, κατά τα άλλα, ίδια κοψιά στη μούρη, ίδιο βλέμμα, αχ!
Κατερίνα, να τα αγαπάς πολύ! θυμάσαι από τι καλή μανούλα γεννήθηκαν:happy:

ΚΑλε τα λατρεύω και εγώ και η νονά τους πολύ..Ναι είναι ίδια η μανταρίνα!:)Και σε χαρακτήρα ακόμη καλύτερα!!!!:D

Πω πω,καλε αυτα μεγαλωσαν πολυ!:D

Ναι τώρα πια όταν τα παίρνουμε αγκαλιά το καταλαβαίνουμε για τα καλά:lol::lol:ΚΑι δεν χωράνε και τα δύο κι ας παραπονιούνται!!!:P

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις τον είδα!! Ολόιδιος η μαμά του!! Και η Ήλια της μοιάζει, στο βλέμμα...:inlove:
Να τα χαίρεσαι Κατερίνα, είναι κουκλάκια!

Ευχαριστώ Αλίκη μμου...Είναι τα μαναράκια μου..ΕΙΝΑΙ!!!!:D

μα είναι κουκλια

Είναι έτσι..έχω ένα λιονταράκι και ένα τιγράκι στο σπίτι μου εξημερωμένα!!!!!:DΤΑ δικά σου τι λένε το διαλύσανε το σπίτι ή έχει μείνει τίποτα ορθιο που τους έχει ξεφύγει???:P:lol:

τέλεια τα μωρά σου Κατερινάκι μου!!
Πανέμορφα... Ζηλεύω που ξαπλώνουν αγκαλίτσα!!

ΤΑ δικά σου τι λένε το διαλύσανε το σπίτι ή έχει μείνει τίποτα ορθιο που τους έχει ξεφύγει???:P:lol:

το παλεύουν. κάθε μέρα βάζουν και ένα λιθαράκι...μιλάμε ότι ώρες ώρες ακούς γκαααααααααααπ γκούυυυυυυυυυυυυυπ εκεί που κυνηγιώνται....

τέλεια τα μωρά σου Κατερινάκι μου!!
Πανέμορφα... Ζηλεύω που ξαπλώνουν αγκαλίτσα!!

Αχ τώρα το είδα...:)Γιούλη μου τα δικά μου ανηψάκια δεν ξαπλώνουν αγκαλίτσα δηλαδή???:hmm:

το παλεύουν. κάθε μέρα βάζουν και ένα λιθαράκι...μιλάμε ότι ώρες ώρες ακούς γκαααααααααααπ γκούυυυυυυυυυυυυυπ εκεί που κυνηγιώνται....
Αλλά όλα καλα ε????Εννοώ κυνηγιούνται για παιχνίδι ε???:hmm:

αναλόγος... άλλες φορές για παιχνίδι (όταν η ρέινα τσιγκλάει τον πρίνς) άλλες φορές συγχίζεται ο πρίνς και την κυνηγάεινα την δαγκώσει. και άλλες στιγμές (όπως προχθές) μπορεί να έιναι ένα εδώ ένα εκεί και ξαφνικά να ξεκινάει γατοκαυγάς

αναλόγος... άλλες φορές για παιχνίδι (όταν η ρέινα τσιγκλάει τον πρίνς) άλλες φορές συγχίζεται ο πρίνς και την κυνηγάεινα την δαγκώσει. και άλλες στιγμές (όπως προχθές) μπορεί να έιναι ένα εδώ ένα εκεί και ξαφνικά να ξεκινάει γατοκαυγάς
Είναι λίγο ανεξήγητα τα περσάκια πάντως...Αλλά αφού παίζουν κι όλας όλα καλά πάνε..που θα παει..θα συνηθίσουν!!!:DΠάντως καλά έκανες και του πήρες παρέα κατά τη γνώμη μου...Το καλύτερο είναι αυτό!!!:up:

Λοιπόν, μολις πληροφορηθηκα ότι εφόσον λείπω εγώ...τα έχουν κάνει γυαλιά καρφιά στο σπίτι..Βρήκανε την σακούλα του φαγητού και την λεηλατησαν με τον χειρότερο τρόπο 2 φορές παρακαλώ...Τα λαιμαργα μου πρέπει να φάγανε του σκασμού!Όταν γυρίσω σπίτι σε κανα 3ήμερο θα τους κάνω ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ δίαιτα και έχω ήδη προμηθευτεί τάπερ που να χωράει 4 κιλα τροφή και να ασφαλίζει..Για να δούμε τι θα καταφέρουν τα χαμένα μου!Ουφ!Με συγχισαν!:mad:Α!Έχουμε αποκτήσει και έναν περίεργο θαμώνα στο μπαλκόνι μας ο οποίος δεν ξεκολλάει..Άσπρη γκρι γατούλα γεματούλα που προφανώς δεν είναι στειρωμένη..Εγώ λέω ότι είναι γάτος αλλά δεν την κοίταξα και πολύ καλά!Καλά που τα στείρωσα!!!!!!!!

Πω πω τα λιχουδικα...Αντε να γυρισεις να βαλεις μια ταξη!

Να μαι κι εγω Κατερινακι!! Ειναι τελεια κουκλακια και με ενεργεια!!
Εμενα απο τα τρια γατια που εχω η πιο παιχνιδιαρα μας βγηκε η Σισσυ(τιγρε) που ειναι και η πιο μεγαλη!! Λυσσαει κανονικα.Ειναι 2 χρονων και κατι.
Τσακωνονται τα δικα σου ειδα, εεε???
Καλα επαθα πλακα!! Μα ιδιος η Μανταρινα στο βλεμμα???
Θα τρελλαθω.Εισαι πολυ τυχερη.:)

Να μαι κι εγω Κατερινακι!! Ειναι τελεια κουκλακια και με ενεργεια!!
Εμενα απο τα τρια γατια που εχω η πιο παιχνιδιαρα μας βγηκε η Σισσυ(τιγρε) που ειναι και η πιο μεγαλη!! Λυσσαει κανονικα.Ειναι 2 χρονων και κατι.
Τσακωνονται τα δικα σου ειδα, εεε???
Καλα επαθα πλακα!! Μα ιδιος η Μανταρινα στο βλεμμα???
Θα τρελλαθω.Εισαι πολυ τυχερη.:)
Καλημέρα Ελενάκι μου..Είπα να μην χαλούσαμε το θέμα εκεί!!!Ρε είναι ολόιδιος αλλά το είχα δει από την αρχή εγώ..Ο μάπας εξωτερικά και ίσως και στην αναγκη του για χάδια και η Ήλια ΙΔΙΑ η μαμά της στον χαρακτήρα αν γινόταν μανούλα θα ήταν μια ΤΕΛΕΙΑ μανταρινούλα!!!Είμαι σίγουρη..Η σίσσυ είναι μια κούκλα και είναι πολύ καλό που βγήκε παιγνιδιαρα ρε!!!Η ελβίρα σου τι κάνει..Δεν ανανεώνεις και καθόλου με φωτος βρε παιδί μου..Και σε έχω χάσει!!!Έλα βάλε και από τα 3!!!:D

ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Επαθα ένα τραγικό σοκ..Μολις γύρισα σπίτι!!!Είδα εναν διπλάσιο Μάπα και μια τετραπλασια Ηλια...Χριστέ μου πως κατάφεραν να πάρουν τόσα κιλά σε 3 μερες??????Πωωωωωωωωω έχω παθει σοκ...Τώρα είναι ΘΗΡΙΑ!!!!!!!!!:confused:

ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Επαθα ένα τραγικό σοκ..Μολις γύρισα σπίτι!!!Είδα εναν διπλάσιο Μάπα και μια τετραπλασια Ηλια...Χριστέ μου πως κατάφεραν να πάρουν τόσα κιλά σε 3 μερες??????Πωωωωωωωωω έχω παθει σοκ...Τώρα είναι ΘΗΡΙΑ!!!!!!!!!:confused:

Είπαμε ε....φωτό!! Αλλιώς δεν σε πιστευουμε :P:lol:

Λοιπόν εγώ τις φωτός τις έβγαλα ...ΑΛΛΑ δεν φαίνεται κάτι..Πρέπει να τις δεις για να καταλαβεις..Δεν είναι ότι είναι παχιά είναι οτι μεγάλωσαν...Η μουρίτσα τους είναι πιο ενήλικη...Το σώμα τους ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟ!!!Η Ήλια μου φαίνεται πιο μεγαλη από τον Μάπα πάντως!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back