Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Είναι ΙΔΙΟΙ!Να σου ζήσουν τα μωράκια
Κι εγώ την Κυριακή τα πήρα.. κι έχουμε κι οι δύο πορτοκαλόγατα!
Ο δικός μου πάντως γουργουρίζει με το που τον πιάνω..!
Ο άλλος μου είναι ακόμα απόμακρος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Είχα την εντύπωση ότι σας είχα εξηγήσει για ποιο λόγο τα ονόματα..
Ήλια: Η αδερφή μου και ο αδερφός μου πήραν τα ονόματα των παππούδων και γιαγιάδων μου εκτός του ενός παππού του Ηλία..Έπρεπε το τρίτο παιδί να ονομαστεί Ηλίας...Αλλά βγήκα κοριτσάκι..και το ταξα όταν τον έχασα, ακόμα και το πρώτο μου παιδί θα λέγεται Μαρήλια, δες γιατί στον Μάπα..
Μάπας:Πριν ένα χρόνο σε ένα περιστατικό (πολύ ατυχές και δυστυχές) αν θυμάστε στον Λούσιο, έχασα μια από τις αγαπημένες μου ξαδέρφες και τότε το έταξα ότι θα δώσω το όνομα της στο ένα μου παιδί..και στο ζωάκι μου..ΜΑρία ΠΑρνασσά..και βγήκε το Μάπας...
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως..να σαι καλά!!!![]()
Δεν το είχα διαβάσει. Λυπάμαι για τον παππού σου και την ξαδέρφη σου. Είναι πολύ γλυκό που έδωσες τα ονόματά τους στα γατάκια σου. Τώρα είναι ακόμη πιο ξεχωριστά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος

να σου ζησουν κατερίνα..πολυ συγκινηθηκα με την ιστορια με τα ονοματα..
καλημερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα με το που είδα τον Μάπα νόμιζα ότι πετάχτηκε ο Ωρίωνας μέχρι εκεί για φωτογραφία και γύρισε!!Είναι ΙΔΙΟΙ!
Να σου ζήσουν τα μωράκιαΚι εγώ την Κυριακή τα πήρα.. κι έχουμε κι οι δύο πορτοκαλόγατα!
Ο δικός μου πάντως γουργουρίζει με το που τον πιάνω..!
Ο άλλος μου είναι ακόμα απόμακρος...
Λοιπόν, διδυμάκια..

Μήπως μπερδέψαμε τα μωρά ρε κάπως..Ο μαυρούλης(ο Ορφέας αν δεν κάνω λάθος)μοιάζει απίστευτα με την Ήλια!!!!Κατι στο μαιευτήριο πρέπει να παίχτηκε...

Εμένα και τα δυο γουργουριάρικα ειναι απλά ο Μάπας είναι πολύ ντροπαλός και η άλλη πολύ εκδηλωτική..Πόσο είναι τα μωρα σου βρε?
katerina10
Περιβόητο μέλος
Πάντα θα έχουν ξεχωριστή θέση για εμένα τα ατομα που έχασα αλλά το κάνω σαν τιμή γι αυτούς που έχασα κ δεν μπορώ να ξεχάσω.Τα γατάκια μου ,πάλι, έχουν ήδη κερδίσει μια άλλη ξεχωριστή θέση στην καρδια μου...!!!!Δεν το είχα διαβάσει. Λυπάμαι για τον παππού σου και την ξαδέρφη σου. Είναι πολύ γλυκό που έδωσες τα ονόματά τους στα γατάκια σου. Τώρα είναι ακόμη πιο ξεχωριστά.![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Και τα δυο ειναι κουκλακια ζωγραφιστα..τα μαναρια μου!!
να σου ζησουν κατερίνα..πολυ συγκινηθηκα με την ιστορια με τα ονοματα..
καλημερα!
Ευχαριστουμε πολύ..Ανταποδίδουμε αν είστε η κυρια της φωτο.!

elvenstar
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Όλα καλά..Η μαμά μας βγάζει συνεχεια βίντεο και φωτογραφίες αλλά δεν μας τις δείχνει γιατι θέλει να βγούμε τέλειοι πρώτα!!!Α!Ναι βρε Σλίθερινακια..Το μάθαμε για τη μαμά μας..Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρει και αυτή σπιτάκι!!!Αν είναι και τόσο ζεστό και άνετο όπως το δικό μας...ΤΕΛΕΙΑ!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμας πάλι τους μαλλιάδες δεν μας αρέσει καθόλου το χτένισμα κ όλο δαγκώνουμε τη χτένα κ όλο την αγριεύουμε αλλά προκοπή δεν βλέπουμε. Καλά θα την μαλωσουμε τη μαμά σας τι αρκουδόφρικα σας βάζει κ ακούτε παιδιά πράγματα;Γεια σας μαλλιαρόπαιδα...Πολύ μαλλί βρε φίλε μου...εμείς με το ζόρι καταφέρνουμε να συντηρούμε τη γουνίτσα μας...βοηθάει και η μαμά με χαλαρωτικό βούρτσισμα..Αχχχ τώρα έχουμε καθίσει στα πόδια της μαμάς Κατερίνας και διαβάζουμε κι εμείς το φοόρουμ..Γουργουριασαμε παλι στο ζεστό τζιν της..και ακούμε και μουσική..ΚΟΡΝ!!!Θα γίνουμε τρελοί ροκάδες(ή μάλλον harcoreάδες)!!!!Χαχαχαχα!!!
Όλα καλά..Η μαμά μας βγάζει συνεχεια βίντεο και φωτογραφίες αλλά δεν μας τις δείχνει γιατι θέλει να βγούμε τέλειοι πρώτα!!!Α!Ναι βρε Σλίθερινακια..Το μάθαμε για τη μαμά μας..Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρει και αυτή σπιτάκι!!!Αν είναι και τόσο ζεστό και άνετο όπως το δικό μας...ΤΕΛΕΙΑ!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμας πάλι τους μαλλιάδες δεν μας αρέσει καθόλου το χτένισμα κ όλο δαγκώνουμε τη χτένα κ όλο την αγριεύουμε αλλά προκοπή δεν βλέπουμε. Καλά θα την μαλωσουμε τη μαμά σας τι αρκουδόφρικα σας βάζει κ ακούτε παιδιά πράγματα;
Μας αρέσει βρε Σλιθερινάκια..Φανταστείτε..Μας πήρε ο ύπνος μόλις...χρρρρρρρρρρ ψψψψψψψψψψψψψ χρρρρρρρ ψψψψψψψψ με νιρβάνα παρακαλώ!

Αχ εμείς γουργουρίζουμε με την βουρτσίτσα !!!Επίσης έχω να προτείνω και μουσική για μαλλιάδες..κάτι σε dark gothic???;H metal μουσικούλα???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
και μενα η μαμα οποτε ερχεται..με κατσιαζει στο χτενισμα ! στην αρχη δεν ηθελα καθολου, αλλα μετα τα θετικα σχολια για το γυαλιστερο τριχωμα μου, το πηρα αποφαση..

Τωρα που ειμαι με τη γιαγια..περναω καλα αλλα δεν την εχω εκπαιδευσει ακομη ! που θα παει όμως ?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Aααχχ..και εσεις γουργουριζετε με το βουρτσακι, ε?
και μενα η μαμα οποτε ερχεται..με κατσιαζει στο χτενισμα ! στην αρχη δεν ηθελα καθολου, αλλα μετα τα θετικα σχολια για το γυαλιστερο τριχωμα μου, το πηρα αποφαση..
Τωρα που ειμαι με τη γιαγια..περναω καλα αλλα δεν την εχω εκπαιδευσει ακομη ! που θα παει όμως ?![]()
Μαθαίνουν εύκολα τα δίποδα πάντως!

Ακόμα και τα μεγαλύτερα στην ηλικία!Ουφ και εμείς χτενιζόμαστε και ασ μην είμαστε καθόλου μαλλιάδες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμας η τρελή μαμά μας ακούει Rave ίσως γι αυτό αγριευόμαστε κ δεν θέλουμε ούτε χτένισμα ούτε τίποταΜας αρέσει βρε Σλιθερινάκια..Φανταστείτε..Μας πήρε ο ύπνος μόλις...χρρρρρρρρρρ ψψψψψψψψψψψψψ χρρρρρρρ ψψψψψψψψ με νιρβάνα παρακαλώ!Αχ εμείς γουργουρίζουμε με την βουρτσίτσα !!!Επίσης έχω να προτείνω και μουσική για μαλλιάδες..κάτι σε dark gothic???;H metal μουσικούλα???
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμας η τρελή μαμά μας ακούει Rave ίσως γι αυτό αγριευόμαστε κ δεν θέλουμε ούτε χτένισμα ούτε τίποτα
Αυτήν την μουσική δεν την πολυξέρουμε..Ακούμε βέβαια prodigy αλλά μέχρι εκεί!Ιδιαίτεροι μαλλιάδες λοιπόν είστε εσεις!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α τότε να σας αφιερώσουμε το αγαπημένο μας από Prodigy https://www.youtube.com/watch?v=2bKL1ptf71MΑυτήν την μουσική δεν την πολυξέρουμε..Ακούμε βέβαια prodigy αλλά μέχρι εκεί!Ιδιαίτεροι μαλλιάδες λοιπόν είστε εσεις!
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν, διδυμάκια..Μήπως μπερδέψαμε τα μωρά ρε κάπως..Ο μαυρούλης(ο Ορφέας αν δεν κάνω λάθος)μοιάζει απίστευτα με την Ήλια!!!!Κατι στο μαιευτήριο πρέπει να παίχτηκε...
Εμένα και τα δυο γουργουριάρικα ειναι απλά ο Μάπας είναι πολύ ντροπαλός και η άλλη πολύ εκδηλωτική..Πόσο είναι τα μωρα σου βρε?
Τα μωρά μου σήμερα είναι 1 μήνα και 20 ημερών. Αλλά νομίζω πως είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένα για την ηλικία τους..!

Ανακάλυψα τελικά πως και ο Ορφέας γουργουρίζει αλλά δεν είναι κομπρεσέρ σαν τον Ωρίωνα! Παίζουν συνέχεια, είναι απίστευτα ενεργητικά και δραστήρια και φαγανά! Αλλά είναι επίσης και γλύκες..!

Να σου ζήσουν τα δικά σου, να σε χαίρονται και να έχετε υπέροχες γουργουροαγκαλίτσες

katerina10
Περιβόητο μέλος

Με πολύ χρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ και πατουσάκια στις μυτούλες μας είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια (που συνεχώς αυξανόμαστε!!!
)..Έρχονται σύντομα και νέες φωτός..!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τα μωρά μου σήμερα είναι 1 μήνα και 20 ημερών. Αλλά νομίζω πως είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένα για την ηλικία τους..!
Ανακάλυψα τελικά πως και ο Ορφέας γουργουρίζει αλλά δεν είναι κομπρεσέρ σαν τον Ωρίωνα! Παίζουν συνέχεια, είναι απίστευτα ενεργητικά και δραστήρια και φαγανά! Αλλά είναι επίσης και γλύκες..!
Να σου ζήσουν τα δικά σου, να σε χαίρονται και να έχετε υπέροχες γουργουροαγκαλίτσες![]()
Καλέ φτου φτου φτου στα μωρά..Πολύ ανεπτυγμένα είναι πράγματι!!Μπράβο καλή μητέρα που τα φροντίζεις τόσο..Τα διδυμάκια μας είναι αξιολάτρευτα..Θα γίνουν και τα δύο τρακτερακια και μάλιστα ασταμάτητα..Εμένα αρχίζουν όταν καταλαβαίνουν ότι τα κοιτάω..ή όταν τα χαιδεύω και νιώθουν ότι τα προσέχω..
Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές καλή μου!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool