aalyah
Διάσημο μέλος
Είδες! Σε πήγα κ διακοπές, μπορεί να ξοδεύτηκα αλλά άξιζε τον κόπο
Παιδιά νομίζω ότι άλλη η Μεγάλη Αικατερίνη που ήταν η τσαρίνα της ρωσίας, κ άλλη η Αγία Αικατερίνη που καταγόταν από την Αλεξάνδρεια
Και εγώ έτσι ξέρω. Αλλά την τσαρίνα γιατί να την γιορτάζουμε?

Εγώ Αγία Αικατερίνη ξέρω. Ετσι μ'εμαθε η μαμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η χριστιανική γιορτή δεν αφορά την τσαρίνα (εκτός πια κ αν είσαι οπαδός της τσαρικής ΡωσίαςΚαι εγώ έτσι ξέρω. Αλλά την τσαρίνα γιατί να την γιορτάζουμε?
Εγώ Αγία Αικατερίνη ξέρω. Ετσι μ'εμαθε η μαμα![]()
) Αλλά την Αγία Αικατερίνη από την Αλεξάνδρεια. Η Αγία Αικατερίνη έζησε τον 4ο αιώνα ενώ η Αικατερίνη η Β' ή Μ. Αικατερίνη γεννήθηκε το 1729Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Η χριστιανική γιορτή δεν αφορά την τσαρίνα (εκτός πια κ αν είσαι οπαδός της τσαρικής Ρωσίας) Αλλά την Αγία Αικατερίνη από την Αλεξάνδρεια. Η Αγία Αικατερίνη έζησε τον 4ο αιώνα ενώ η Αικατερίνη η Β' ή Μ. Αικατερίνη γεννήθηκε το 1729
Ωραία αλλά τελικά τότε σήμερα ποια γιορτάζει? Η Κατερίνα λεει οτι γιορτάζουμε την Μεγάλη Αικατερίνη. Εγώ ήξερα οτι μόνο την Αγία Αικατερίνη γιορτάζουμε. Βασικά δεν είχα ακούσει ποτέ οτι γιορτάζουμε την μεγάλη αικατερίνη. Ιστορικά την ξέρω αλλά να την γιορταζουμε....πρωτη φορά τ'ακούω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Προσφατα ειχαν παει οι δικοι μου στο μοναστηρι της Αγιας Αικατερινης στην Αιγυπτο και μου ειπαν οτι ειναι εκπληκτικο!!!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

:kiss:Μπασσέτ
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αααα συγνώμη...παραπληροφόρησης.
Μου τα μάθανε λάθος Κατερίνα μου δεν φταίω εγω. Μια ζωή "αγία" άκουγα εγώ.
Να περάσετε καλά λοιπόν σήμερα σπιτάκι σας και να το γιορτάσετε το πράγμα γιατί δεν είναι και κάθε μέρα η γιορτη μας ε!![]()
Τι να πω?????Εγώ στο ημερολόγιο Μ.Αικατερίνη βλέπω..
Πάντως απο ιστορία μην μου λέτε δεν εχω ΙΔΕΑ!!
9 στα 20 είχα πάντα!!
Είδες! Σε πήγα κ διακοπές, μπορεί να ξοδεύτηκα αλλά άξιζε τον κόπο![]()
Ναι έκανα και ταξιδάκι τι καλα...!!!
Ευχαριστώ σταυρούλα μου και επειδη δεν πρόλαβα...Χρόια πολλά στον πρινσάκο μας!!!Κατερίνα μας Χρόνια σου Πολλά... να σε χαίρονται οι γάτες σου και όλοι σου οι φίλοι![]()
Χρονια πολλα και απο εμας!!!Να χαιρεσαι οσους αγαπας και να σε χαιρονται κι αυτοι!!!
Προσφατα ειχαν παει οι δικοι μου στο μοναστηρι της Αγιας Αικατερινης στην Αιγυπτο και μου ειπαν οτι ειναι εκπληκτικο!!!!!
Πάλι Αγία??????
Δεν ξέρω βρε παιδιά..Τα ημερολόγια τα λένε!!!Ευχαρριστώ Τζουτζου!!!
Κυρία Κατερίνα, μαμά του Μάπα και της Ήλιας, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ με ΥΓΕΙΑ και ΓΑΤΕΣ:kiss:
Μπασσέτ
Σας ευχαριστώ πολύ μαμά της Μασσετούλας!!Φιλάκια και από τα παιδιά μου!

kyka
Δραστήριο μέλος
Τι γατόνια είναι αυτά!Αγκαλιαστά!
Είναι παιδια της Μανταρίνας?
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ τώρα είδα τις φωτογραφίες σας κι έχω πάθει Π Λ Α Κ Α !!!![]()
Τι γατόνια είναι αυτά!Αγκαλιαστά!
Είναι παιδια της Μανταρίνας?

Ναι ναι ναι !!!Είμαστε είμαστε!!!!
kyka
Δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααα...έτσι εξηγείται...![]()
Καλά εγώ λέω ότι παίζει ρόλο και η φυσική τους μαμά αλλά και αυτή που υιοθέτησαν μια που δεν κάνει τίποτα αλλο απο το να τα έχει αγκαλιά ακόμα και όταν κοιμάται..

Ειδικά η Ήλια μου έχει τρελή αδυναμία..
Ο Μάπας τρίβεται σε όλους αλλά σε εμένα κάνει πάντα τα παραπονα τύπου"ασε με να μπω στο δωμάτιο, εμένα γιατι δεν με παιρνεις αγκαλια, που είναι το φαι μου κτλ"

Αλλαξε η ζωή μου από τοτε που ήρθαν σπίτι μου!
Αντε μελό το έκανα!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι ειναι Κατερινάκι!! κι η δική τους ζωή έγινε όμορφη μαζι σου!!Καλά εγώ λέω ότι παίζει ρόλο και η φυσική τους μαμά αλλά και αυτή που υιοθέτησαν μια που δεν κάνει τίποτα αλλο απο το να τα έχει αγκαλιά ακόμα και όταν κοιμάται..
Ειδικά η Ήλια μου έχει τρελή αδυναμία..
Ο Μάπας τρίβεται σε όλους αλλά σε εμένα κάνει πάντα τα παραπονα τύπου"ασε με να μπω στο δωμάτιο, εμένα γιατι δεν με παιρνεις αγκαλια, που είναι το φαι μου κτλ"
Αλλαξε η ζωή μου από τοτε που ήρθαν σπίτι μου!
Αντε μελό το έκανα!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μακάρι γιατί την καταπίεση του 1χ1 δωματιου που έφαγαν τους πρώτους μήνες, τα φάρμακα με την σέσουλα και τώρα κάθε φορά που έρχεται ενας φίλος της συγκατοίκου με αλλεργίες και όταν θέλει να μείνει μόνη της καθώς και τα βραδια που επειδή κάνουν φασαρία τα βάζω στο δωμάτιο μου...εεεεε δεν είναι και λίγα..καλά έλεγε η μαμά μου ότι πρέπει να μείνω μόνη μου!ετσι ειναι Κατερινάκι!! κι η δική τους ζωή έγινε όμορφη μαζι σου!!![]()
Αλλά που να βρώ το θάρρος να αντιμετωπίσω τους φόβους μου???
Δενμ πειράζει στο μέλλον θα είμαστε πιο χαλαρά..
Τα έχω σχεδιάσει όλα..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
χμ....κατάλαβα...Μακάρι γιατί την καταπίεση του 1χ1 δωματιου που έφαγαν τους πρώτους μήνες, τα φάρμακα με την σέσουλα και τώρα κάθε φορά που έρχεται ενας φίλος της συγκατοίκου με αλλεργίες και όταν θέλει να μείνει μόνη της καθώς και τα βραδια που επειδή κάνουν φασαρία τα βάζω στο δωμάτιο μου...εεεεε δεν είναι και λίγα..καλά έλεγε η μαμά μου ότι πρέπει να μείνω μόνη μου!Αλλά που να βρώ το θάρρος να αντιμετωπίσω τους φόβους μου???
Δενμ πειράζει στο μέλλον θα είμαστε πιο χαλαρά..
Τα έχω σχεδιάσει όλα..
![]()

η συγκατοίκηση ειναι πράγματι δύσκολη υπόθεση...και εμεις οι γυναικες ειμαστε και λίγο περιεργες καμια φορά...ήθελα να στο πω κι όταν αποφάσησες να μεινεις με τη κολητή σου, αλλά ήσουν ενθουσιασμένη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
χμ....κατάλαβα...η συγκατοίκηση ειναι πράγματι δύσκολη υπόθεση...και εμεις οι γυναικες ειμαστε και λίγο περιεργες καμια φορά...ήθελα να στο πω κι όταν αποφάσησες να μεινεις με τη κολητή σου, αλλά ήσουν ενθουσιασμένη...
Εδώ θα συμφωνήσω. Εχω συγκατοικήσει και εγώ και με άντρες και με γυναίκες. Και μάλιστα με την μία απο αυτές ήμασταν και πολύ μα πολύ καλές φίλες. Και μ'αυτήν είναι που καταλήξαμε στο τέλος να γίνουμε στην κυριολεξία Κ@ΛΟΣ. Από όλους τους μόνο με έναν απο τ'αγόρια συγκατοικήσαμε μια χαρά και έχουμε μείνει ακόμα μετά απο τόσα χρόνια ακόμα φίλοι. Και σταματήσαμε να συγκατοικούμε μόνο γιατί έφυγα αγγλία. Αν δεν είχα φύγει πιστέυω θα είχαμε συγκατοικήσει πολύ καιρό ακόμα μαζί. Αλλά πράγματι η συγκατοίκηση δεν είναι καθόλου μα καθόλου έυκολο πράγμα.
katerina10
Περιβόητο μέλος
χμ....κατάλαβα...η συγκατοίκηση ειναι πράγματι δύσκολη υπόθεση...και εμεις οι γυναικες ειμαστε και λίγο περιεργες καμια φορά...ήθελα να στο πω κι όταν αποφάσησες να μεινεις με τη κολητή σου, αλλά ήσουν ενθουσιασμένη...
Κοιτάξτε η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά δεν μετανοιώνω στιγμή που αποφάσισα με την κολλητή μου να μείνουμε μαζί.Γνωρίζει τις παραξενιές μου, και εγώ ξέρω για τις δικιές τις.Δεν θα τσακωνόμουν ποτε μαζί της..Εδώ θα συμφωνήσω. Εχω συγκατοικήσει και εγώ και με άντρες και με γυναίκες. Και μάλιστα με την μία απο αυτές ήμασταν και πολύ μα πολύ καλές φίλες. Και μ'αυτήν είναι που καταλήξαμε στο τέλος να γίνουμε στην κυριολεξία Κ@ΛΟΣ. Από όλους τους μόνο με έναν απο τ'αγόρια συγκατοικήσαμε μια χαρά και έχουμε μείνει ακόμα μετά απο τόσα χρόνια ακόμα φίλοι. Και σταματήσαμε να συγκατοικούμε μόνο γιατί έφυγα αγγλία. Αν δεν είχα φύγει πιστέυω θα είχαμε συγκατοικήσει πολύ καιρό ακόμα μαζί. Αλλά πράγματι η συγκατοίκηση δεν είναι καθόλου μα καθόλου έυκολο πράγμα.
Φυσικά κατανοώ την δυσκολία του να μένεις με γάτες και για αυτό μπορεί να παραπονιέμαι συνέχεια σε εσας εδώ αλλά εννοείται δεν έχω καμια απαίτηση απο την ίδια καθώς είμαι υπερευχαριστημένη για ότι κάνει για εμάς..Είμαι ακόμα ενθοουσιασμένη και απλά θα πω ότι ίσως είναι η καλύτερη αποφαση που έχχω πάρει στη ζωή μου..
Το παράπονο είναι παράπονο και σίγουρα θα υπάρξουν τσακωμοί αλλά αυτή η κοπέλα είναι η ιδανική φίλη για εμένα και η καλύτερη νονά για τα γατάκια μου.Δεν θα την αλλαζα με τίποτα από συγκάτοικο και φίλη.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Για να μην παρεξηγηθώ...σιγουρα θα υπάρξουν εντάσεις και λόγοι για τσακωμοί αλλά ποτέ δεν θα τσακωθώ τόσο πολύ ώστε να είμαι θυμωμένη μαζί της.Γιατί???Γιατί πάντα ήταν δίπλα μου και πάντα με καταλάβαινε..Κοιτάξτε η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά δεν μετανοιώνω στιγμή που αποφάσισα με την κολλητή μου να μείνουμε μαζί.Γνωρίζει τις παραξενιές μου, και εγώ ξέρω για τις δικιές τις.Δεν θα τσακωνόμουν ποτε μαζί της..Φυσικά κατανοώ την δυσκολία του να μένεις με γάτες και για αυτό μπορεί να παραπονιέμαι συνέχεια σε εσας εδώ αλλά εννοείται δεν έχω καμια απαίτηση απο την ίδια καθώς είμαι υπερευχαριστημένη για ότι κάνει για εμάς..Είμαι ακόμα ενθοουσιασμένη και απλά θα πω ότι ίσως είναι η καλύτερη αποφαση που έχχω πάρει στη ζωή μου..
Το παράπονο είναι παράπονο και σίγουρα θα υπάρξουν τσακωμοί αλλά αυτή η κοπέλα είναι η ιδανική φίλη για εμένα και η καλύτερη νονά για τα γατάκια μου.Δεν θα την αλλαζα με τίποτα από συγκάτοικο και φίλη.
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Super! Τέλεια!Κοιτάξτε η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά δεν μετανοιώνω στιγμή που αποφάσισα με την κολλητή μου να μείνουμε μαζί.Γνωρίζει τις παραξενιές μου, και εγώ ξέρω για τις δικιές τις.Δεν θα τσακωνόμουν ποτε μαζί της..Φυσικά κατανοώ την δυσκολία του να μένεις με γάτες και για αυτό μπορεί να παραπονιέμαι συνέχεια σε εσας εδώ αλλά εννοείται δεν έχω καμια απαίτηση απο την ίδια καθώς είμαι υπερευχαριστημένη για ότι κάνει για εμάς..Είμαι ακόμα ενθοουσιασμένη και απλά θα πω ότι ίσως είναι η καλύτερη αποφαση που έχχω πάρει στη ζωή μου..
![]()
Γιατι έτσι όπως το ειπες ανησύχησα...
Οχι μωρέ τσακωμοί ομως...ίσως παρεξηγήσεις ή διαφωνίες...που εφόσον αγαπιέστε θα λύνετε γρήγορα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι αυτό ακριβώς!Για να μην παρεξηγηθώ...σιγουρα θα υπάρξουν εντάσεις και λόγοι για τσακωμοί αλλά ποτέ δεν θα τσακωθώ τόσο πολύ ώστε να είμαι θυμωμένη μαζί της.Γιατί???Γιατί πάντα ήταν δίπλα μου και πάντα με καταλάβαινε..![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool