Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγώ ευχομαι όλα να πανε καλα, τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθει, δεν το θελω καθολου αυτο. Σημερα κλαιει γοερα, παρα πολυ.. μπορει και να ποναει? Τον επιασα 2 φορες να προσπαθει να κανει κακακια, αλλα τον βλεπω να κανει μεγαλη προσπαθεια, χωρις αποτελεσμα. :-(
Ειναι νευρικος και ανησυχος.. δεν ξερω τι να κανω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Παντως να ξερεις οτι αν ειναι στα τελευταια του, δεν κραταει πολυ, δυο-τρεις μερες το πολυ. Κοιτα να ειναι ανετα και ζεστα και βαλε του απο κατω του κανενα υποσεντονο μηπως και δεν μπορεσει καποια στιγμη να σηκωθει για να παει τουαλετα. Ισως να του εβαζες και καμμια θερμοφορα για να ειναι ζεστος, ειναι πολυ σημαντικο.
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
γιατι χθες ο γιατρος φοβηθηκε να του κανει ναρκωση λόγω ηλικιας του, και την αιμοληψια (παιδευτηκε πολυ γιατι του εσπαγαν οι φλεβες) αλλα και τον ορο τα καναμε ετσι, κρατωντας τον εγω, ο αντρας μου κ ο γιατρος μαζι.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βεβαια να εχεις υπ' οψιν σου πως αν εχει να φαει μερες,ισως και να μην εχει τιποτα να βγαλει.
Γραψε μου το απογευμα πως πηγε, θα κλεισω κι εγω τωρα να ταισω τα δικα μου και τα αδεσποτα μου. Ευχομαι να πανε ολα καλα!
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Αυτος ο κτηνιατρος δεν μου αρεσει καθολου στο τροπο που μιλαει. Οταν ειδε τα αποτελεσματα, μου λεει.. απορω πως ζει ακομα και δεν εχει πεσει σε κομμα..? Τι μπορουμε να κανουμε γιατρε? τιποτα, μονο ορους.. αλλα θα πεθανει, οποτε καλυτερα να σκεφτεις την ευθανασια, μου απαντά.. και δεν υπαρχει λογος να ξοδευεσαι.
εννοειται οτι ειμαι πολυ εκνευρισμενη. Δεν μου αρεσει να μου χαιδευουν τα αυτια, ουτε να μου λενε ψεμματα, ομως εχω αναγκη απο ανθρωπινη υποστηριξη. Για να μην μακρυγορώ, μπήκα στο ιντερνετ, και ειχα διαβασει πολυ καλα σχολια για το ιατρειο ΑΙΛΟΥΡΟΣ. Εχεις ακουσει κατι σχετικο, θα τον παω αυριο για 2η γνωμη. Δεν περιμενω να ζησει 100 χρονια ο γατουλης μου, θελω ομως το καλυτερο για εκεινον.. ακομη κ αν ζησει 2 μερες.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Οι τιμες που πηρατε απο τις εξετασεις ειναι οντως απογοητευτικες. Καποτε ειχα παει μια αλλη μου γατουλα, δυο χρονια μικροτερη απο τη Ζουζου αλλα ειχε προβληματα απο μικρη και την χασαμε στα 14 χρονια της, για εξετασεις γιατι σταματησε να τρωει. Οι τιμες στην ουρια, κρεατινινη και αμυλαση ηταν ελαφρως μικροτερες απο του Joseph και μου ειπαν τα ιδια ακριβως πραγματα με καλυτερο τροπο ομως, απορω πως ζει ακομα, αν ηταν ανθρωπος θα ειχε πεθανει απο καιρο, ετσι σκριβως μου ειχαν πει. Τελικα δεν επεσε σε κωμα, μονο μια γατουλα που εχασα το 1997 επεσε σε κωμα πριν πεθανει, αλλα μεσα σε 24 ωρες, οπως ακριβως μου το ειχαν πει οτι δηλαδη ηταν ζητημα ωρων, πεθανε.
Πιστευω πως αυτα που σου ειπε ο κτηνιατρος δεν τα ειπε για κακο. μαλλον εννοουσε πως ισως θα επρεπε να γινει ευθανασια για να μην υποφερει κι αλλες ωρες, ξερεις ποσο αξιοπρεπη πλασματα ειναι οι γατες και φανταζεσαι τι σημαινει για μια γατα να μην μπορει να καθαρισει τον εαυτο της, ή να μην μπορει να παει στην αμμο της και να τα κανει επανω της!
Το οτι δεν εγινε πληρης αιματολογικος ελεγχος δεν εχει σημασια τωρα, οι πιο σημαντικες εξετασεις εγιναν, νεφρα και συκωτι.
Να σου πω την αμαρτια μου, εγω σε αυτην τη γατουλα που ειπα μολις τωρα την σκεφτηκα την ευθανασια και οχι μονο την σκεφτηκα αλλα πηρα και τηλεφωνο στο κτηνιατρειο να στειλουν γιατρο στο σπιτι μου για να της την κανουν. Δεν αντεχα να την βλεπω να βασανιζεται ετσι, δεν προλαβαμε ομως γιατι εφυγε λιγο πριν φθασει ο κτηνιατρος.
Ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να σου πω, φοβαμαι πως εισαι πολυ κοντα σε αυτο που φοβασαι. Αν ως το πρωι τα πραγματα ειναι ακομα καλα, πηγαινε τον στον αιλουρο να παρεις μια αλλη γνωμη, τουλαχιστον θα ξερεις πως εκανες οτι ηταν ανθρωπινως δυνατον για εκεινον, μην τον αφησεις ομως στο κτηνιατρειο και φυγει σε ενα ξενο μερος αναμεσα σε αγνωστους, εκτος και αν σου πουν οτι αυτο που εχει θεραπευτε και σου το εγγυηθουν κιολας, εμενα αυτος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου, να μεινουν τα γατια μου χωρις εμενα σε αγνωστο μερος και δεν ειμαι κοντα τους τις τελευταιες τους ωρες.
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Του πήραμε και άλλο αιματάκι εκεί για να κάνουμε και μια γενική (που βγηκε πολυ καλη), και ενδοφλεβιο ορο, που θα βοηθησει πολυ περισσοτερο αποτον υποδοριο. Απόψε θα τον αφησουμε εκει, γιατι ο ορός είναι ενδοφλέβιος.
Σπάραξε η καρδιά μου που τον άφησα, ουτε τα εξοδα, που μεχρι τωρα πάρα πολλά, και το μόνο που σκεφτόμουν ειναι μην μου φύγει και δεν ειναι στην αγκαλια μου. Εδω θα ηθελα να σημειωσω οτι τα εξοδα ειναι υπερβολικα υψηλα, ισοτιμα με νοσηλεια ανθρωπου και αν καποιος στις μερες μας, στη κριση, δεν εχει χρηματα, δυστυχως θα ειναι ανημπορος να περιθαλψει το κατοικιδιο του!!!!
Ο γατούλης μου ειναι πολυ ταλαιπωρημενος με τοσα τρυπηματα, και το μονο που θελω ειναι να περασουν γρηγορα οι ωρες, προσευχομαι να μην παθει τιποτα, και να τον παρω πισω στο σπιτι, για να ακολουθησει φαρμακευτικη κ διατροφικη αγωγη, κ θα τον κρατησω σπιτι, οσο αντεξει η καρδουλα του. Μπηκα στο σπιτι και ηταν αδειο... και μου λειπει τοσο πολυ!
(ο πρωτος γιατρος, δεν θα ονοματισω, ηταν κακός.. σαν ανθρωπος και σαν επιστημονας, κ το ιατρειο του ας το πω ευγενικα.. ατημελητο.. νιωθω να βιασε το γατο μου, ο οποιος δεν τον συμπαθησε καν)
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Οσο για τα εξοδα το ξερω πολυ καλα, νομιζεις πως αν τα οικονομικα μου ηταν καλυτερα δεν θα ζουσε λιγο παραπανω η Ζουζουκα μου, να εφτανε κι εκεινη τα 20.
Προσπαθησε να απασχοληθεις με κατι μεχρι να περασουν οι ωρες και να τον φερεις στο σπιτι, καταλαβαινω πολυ καλα πως αισθανεσαι και σε σκεφτομαι συνεχεια.
Αν σε κανει να νοιωθεις καλυτερα, θα κατσω εδω να μιλαμε ως αργα μηπως και περασει η ωρα σου πιο γρηγορα.
Ευχομαι ο Joseph να ξεπερασει τις προσδοκιες ολων μας και να γυρισει σπιτι σας γερος και δυνατος.
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Δεν θα το συγχωρησω στον εαυτο μου που τον αφησα εκει.. δεν εχει ποτε κοιμηθει εκτος σπιτιου μου.. Μια ζωη στο μαξιλαρι μου, στην αγκαλια μου, στα δυσκολα κ τις στενοχωριες μου, ετριβε το μουτρακι του στο δικο μου σαν να μου ελεγε.. εγώ ειμαι εδω! Και ναι, εκει ηταν, παντα, μαζι μου!!!!
θέλω τον ζοζεφάκο μου..
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Είδα μια γατούλα, σε πολύ κακή κατάσταση, με το μάτι βγαλμένο εξω, σπασμενη γνάθο.. τι να σου λεω... την ειχε χτυπησει ενα αυτοκινητο, κ καποια κοπελα την βρηκε κ την πηγε για νοσηλεια και χειρουγειο κ θα αναλαβει τα εξοδα της. Σπουδαια κινηση.. κ λυπηθηκα πολυ.
Όταν ημουν μικρη ελεγα οτι το ονειρο της ζωης μου ειναι να αποκτησω ενα σπιτι γεματο γατες! χαχα! Μάζευα όλα τα αδεσποτα της γειτονιας, γεμιζα δερματικα, με ετρεχαν στους γιατρους, και φυσικα οι γονεις με μαλωναν! Δεν καταφερα να αποκτησω αυτο που ονειρευομουν, απεκτησα ομως με πολυ μα πάρα πολύ πεισμα και κλαμμα τον Ζόζεφ, που ειναι οτι πιο σπουδαιο ειχα εχω κ ελπιζω να εχω.
Εχω διαφορους συνειρμους και τον σκεφτομαι με θαλπωρη και αγαπη.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Προσπαθησε να μην σκεφτεσαι σαν να τον εχεις χασει ηδη, ειναι στο κτηνιατρειο και νοσηλευεται. Ακομα κι αν εχει φτασει η ωρα του, γιατι ολα τα πλασματα πανω στον πλανητη μας εχουν αρχη και τελος, θα τον παρεις αυριο στο σπιτι και θα φυγει μεσα στην αγκαλια σου οπως και εζησε.
Τι σου ειπαν εκει που νοσηλευεται, υπαρχουν ελπιδες ανακαμψης; Παντως σκεψου πως σε αναλογια με ανθρωπο ειναι πανω απο 90 χρονων, ποσοι ανθρωποι ζουν τοσο;
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
O Zόζεφ ειναι στην φωτογραφια, και ειναι περσινή, αλλά και φέτος το ίδιο είναι, όπως τον βλέπεις.
Πολλές φορές μπαίνει μέσα στο τζάκι, κ λαχταρώ μέχρι να τον τραβήξω μήπως πάρει φωτιά!!!
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
το παιδι μου το χανω..

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
JOSEPH1992
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι βεβαιη οτι ο Ζοζεφ εχει καταλαβει τα παντα, και ποσο περηφανος και στωικος ειναι στο πονο του!!!
Υπέροχα πλάσματα οι γατούλες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool