Fotini
Διάσημο μέλος
Λαθος! Εγω θα την ανοιξω με οοοοοολα τα προιοντα των τρελοαμερικανων που δεν εχουμε στην Ελλαδα![]()
Ακόμα καλύτερα
Σύντομα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Λαθος! Εγω θα την ανοιξω με οοοοοολα τα προιοντα των τρελοαμερικανων που δεν εχουμε στην Ελλαδα![]()
Μωρέ κάν'το εσύ, και σου έχω εγώ brands... ίσαμε 100 που θα κάνουν θραύση (και τροφές ΒΙΟ-ΛΟ-ΓΙ-ΚΕΣ
). Εννοείται ότι Δημόσιες Σχέσεις δεν θα πάρεις άλλο άτομο, έτσι; Οι δυο μας, deal??? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Deal!Μωρέ κάν'το εσύ, και σου έχω εγώ brands... ίσαμε 100 που θα κάνουν θραύση (και τροφές ΒΙΟ-ΛΟ-ΓΙ-ΚΕΣ). Εννοείται ότι Δημόσιες Σχέσεις δεν θα πάρεις άλλο άτομο, έτσι; Οι δυο μας, deal???
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πείτε μου κι εμένα σε ποιά απο αυτές θα βρω μονο αρνάκι
σκετο αρνι εχω βρει μονο στην ziwipeak η οποια ειναι απο νεα ζηλανδια και ειναι πανακριβη ($3+ η κονσερβα των 180κατι γραμμαριων), αλλα ειναι παρα πολυ καλη! Ο δικος μου λατρευει αυτη την μαρκα αλλα επειδη ειναι τσουχτερες οι τιμες δεν του παιρνω συχνα. Αν την βρεις δοκιμασε την, εχει και σε κροκετες η οποιες ειναι παρα πολυ καλες, καλυτερες και απο τις orijen (δεν ειναι μαγειρεμενες, ειναι air dried και περιεχουν πανω απο 80-90% κρεας), αλλα απο τιμη ειναι αστα να πανε (400 γραμμαρια, $15+tax :cry: ...αν τον ταιζα μονο κροκετες θα μου εβγαινε $90 τον μηνα, αν του εδινα μονο τετοιες κονσερβες θα μου κοστιζε $300 τον μηνα :cry

https://www.ziwipeak.com/nzl/cuisinefamily.shtml (scroll down για τροφη για γατες)
η γατουλα σου εχει αλλεργιες σωστα; Εχεις δοκιμασει καλες premium τροφες να δεις μηπως ειναι καλυτερα; Πηγαινε σε καποιο pet store και παρε για δοκιμη μερικες κονσερβες σε διαφορες γευσεις να δεις μηπως τελικα την πειραζουν τα glutens και τα καλαμποκια στις αλλες.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
$3+ η κονσερβα
Δεν ειμαστε καλα!!!400 γραμμαρια, $15

Μην γινομαστε υπερβολικοι ρε παιδια...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ειμαστε καλα!!!
Μην γινομαστε υπερβολικοι ρε παιδια...
οι evo τουλαχιστον ειναι πιο φθηνες ($2, 384g), οπως και η orijen ($18, 2.5kg). Ειναι υπερβολικο να δινεις $300/μηνα για κονσερβες, αλλα πιστευω αν δινεις γυρω στα $60 ειναι μια χαρα. Και στην τελικη, εκει που θα δινεις $300 για κονσερβες καλυτερα να παιρνεις φιλετα γαλοπουλας, θα σου βγει και πιο οικονομικο!!
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
edit: Τωρα ειδα τα γραμμαρια της evo...οποτε ειναι σε καλυτερη μοιρα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Και η evo και η orijen ακριβες ειναι κατα τη γνωμη μου...
edit: Τωρα ειδα τα γραμμαρια της evo...οποτε ειναι σε καλυτερη μοιρα.
εξαιρειται η evo παπια που κοστιζει $3,69
Η evo κοτοπουλο/γαλοπουλα κοστιζει $1.89 (για τις μεγαλες λεω παντα, 374g)H orijen ειναι σχετικα ακριβη (αλλα μιση τιμη απο την royal canin) αλλα τρωει πολυ πιο λιγο. Οποτε βγαινει το ιδιο με μια φθηνη. Παλια επαιρνα την chicken soup $10-12 τα 2.7 κιλα και διαρκουσε 1 μηνα (https://www.chickensoupforthepetloverssoul.com/products/kittens/dry_food/kitten_formula/). Με την orijen παει 1.5+ μηνα. Οποτε πανω κατω ειναι το ιδιο.

Fotini
Διάσημο μέλος
εξαιρειται η evo παπια που κοστιζει $3,69Η evo κοτοπουλο/γαλοπουλα κοστιζει $1.89 (για τις μεγαλες λεω παντα, 374g)
Μια χαρά τιμή είναι! Αυτές που παίρνω εγώ κοστίζουν 1,10 ευρώ τα 80 γραμμάρια

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μια χαρά τιμή είναι! Αυτές που παίρνω εγώ κοστίζουν 1,10 ευρώ τα 80 γραμμάρια![]()
και αν κανω την μετατροπη σε canadian $ βγαινει $1.81/80g

Oσο μια 95% chicken/turkey evo 374g!!!! Μαλλον δεν θα πρεπε να παραπονιεμαι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
΄...ο μονος λογος π θα πηγαινα να ζησω εκει θα ηταν για να εχω αυτες τις τροφες!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μολις τις παρελαβα!!εγω δινω evo 95% chicken & turkey ( https://www.evopet.com/products/default.asp?id=1662 ), αλλα δε νομιζω να υπαρχουν στην ελλαδα![]()
Κωσταντινα θα σου πω τα αποτελεσματα γευσης αυριο! 

Fotini
Διάσημο μέλος
Μολις τις παρελαβα!!Κωσταντινα θα σου πω τα αποτελεσματα γευσης αυριο!
![]()
Εσύ θα τις δοκιμάσεις;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβωςΕσύ θα τις δοκιμάσεις;
![]()
...οπως οι δοκιμαστες των βασιλεων

Fotini
Διάσημο μέλος
ακριβως...οπως οι δοκιμαστες των βασιλεων
![]()

Μην έχεις αμφιβολίες για τη γεύση, θα την εξαφανίσουν την κονσέρβα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβως...και τη συσκευασια θα φανε
Μην έχεις αμφιβολίες για τη γεύση, θα την εξαφανίσουν την κονσέρβα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ανοιξαμε την γευση "παπια"
Μην έχεις αμφιβολίες για τη γεύση, θα την εξαφανίσουν την κονσέρβα![]()
αλλα δεν ξετρελαθηκαν...στο τελος την εφαγαν, αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη
Fotini
Διάσημο μέλος
ανοιξαμε την γευση "παπια"αλλα δεν ξετρελαθηκαν...στο τελος την εφαγαν, αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη
![]()
Τη πάπια ήταν; Πεκίνου;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι ρε γαμωτο...Σαγκαης...γι'αυτο δεν την εφαγανΤη πάπια ήταν; Πεκίνου;
![]()

brigite
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool