Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα

:lol:
Λαθος! Εγω θα την ανοιξω με οοοοοολα τα προιοντα των τρελοαμερικανων που δεν εχουμε στην Ελλαδα;):D:D

Ακόμα καλύτερα:P Σύντομα, ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:
Λαθος! Εγω θα την ανοιξω με οοοοοολα τα προιοντα των τρελοαμερικανων που δεν εχουμε στην Ελλαδα;):D:D

Μωρέ κάν'το εσύ, και σου έχω εγώ brands... ίσαμε 100 που θα κάνουν θραύση (και τροφές ΒΙΟ-ΛΟ-ΓΙ-ΚΕΣ:P). Εννοείται ότι Δημόσιες Σχέσεις δεν θα πάρεις άλλο άτομο, έτσι; Οι δυο μας, deal??? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ κάν'το εσύ, και σου έχω εγώ brands... ίσαμε 100 που θα κάνουν θραύση (και τροφές ΒΙΟ-ΛΟ-ΓΙ-ΚΕΣ:P). Εννοείται ότι Δημόσιες Σχέσεις δεν θα πάρεις άλλο άτομο, έτσι; Οι δυο μας, deal??? :)
Deal! :up::up::up::lol::lol:

Πείτε μου κι εμένα σε ποιά απο αυτές θα βρω μονο αρνάκι

σκετο αρνι εχω βρει μονο στην ziwipeak η οποια ειναι απο νεα ζηλανδια και ειναι πανακριβη ($3+ η κονσερβα των 180κατι γραμμαριων), αλλα ειναι παρα πολυ καλη! Ο δικος μου λατρευει αυτη την μαρκα αλλα επειδη ειναι τσουχτερες οι τιμες δεν του παιρνω συχνα. Αν την βρεις δοκιμασε την, εχει και σε κροκετες η οποιες ειναι παρα πολυ καλες, καλυτερες και απο τις orijen (δεν ειναι μαγειρεμενες, ειναι air dried και περιεχουν πανω απο 80-90% κρεας), αλλα απο τιμη ειναι αστα να πανε (400 γραμμαρια, $15+tax :cry: ...αν τον ταιζα μονο κροκετες θα μου εβγαινε $90 τον μηνα, αν του εδινα μονο τετοιες κονσερβες θα μου κοστιζε $300 τον μηνα :cry:)

https://www.ziwipeak.com/nzl/cuisinefamily.shtml (scroll down για τροφη για γατες)

η γατουλα σου εχει αλλεργιες σωστα; Εχεις δοκιμασει καλες premium τροφες να δεις μηπως ειναι καλυτερα; Πηγαινε σε καποιο pet store και παρε για δοκιμη μερικες κονσερβες σε διαφορες γευσεις να δεις μηπως τελικα την πειραζουν τα glutens και τα καλαμποκια στις αλλες.

$3+ η κονσερβα
400 γραμμαρια, $15
Δεν ειμαστε καλα!!!:blink:
Μην γινομαστε υπερβολικοι ρε παιδια...

Δεν ειμαστε καλα!!!:blink:
Μην γινομαστε υπερβολικοι ρε παιδια...

οι evo τουλαχιστον ειναι πιο φθηνες ($2, 384g), οπως και η orijen ($18, 2.5kg). Ειναι υπερβολικο να δινεις $300/μηνα για κονσερβες, αλλα πιστευω αν δινεις γυρω στα $60 ειναι μια χαρα. Και στην τελικη, εκει που θα δινεις $300 για κονσερβες καλυτερα να παιρνεις φιλετα γαλοπουλας, θα σου βγει και πιο οικονομικο!!

Και η evo και η orijen ακριβες ειναι κατα τη γνωμη μου...

edit: Τωρα ειδα τα γραμμαρια της evo...οποτε ειναι σε καλυτερη μοιρα.

Και η evo και η orijen ακριβες ειναι κατα τη γνωμη μου...

edit: Τωρα ειδα τα γραμμαρια της evo...οποτε ειναι σε καλυτερη μοιρα.

εξαιρειται η evo παπια που κοστιζει $3,69 :P Η evo κοτοπουλο/γαλοπουλα κοστιζει $1.89 (για τις μεγαλες λεω παντα, 374g)

H orijen ειναι σχετικα ακριβη (αλλα μιση τιμη απο την royal canin) αλλα τρωει πολυ πιο λιγο. Οποτε βγαινει το ιδιο με μια φθηνη. Παλια επαιρνα την chicken soup $10-12 τα 2.7 κιλα και διαρκουσε 1 μηνα (https://www.chickensoupforthepetloverssoul.com/products/kittens/dry_food/kitten_formula/). Με την orijen παει 1.5+ μηνα. Οποτε πανω κατω ειναι το ιδιο.:D

εξαιρειται η evo παπια που κοστιζει $3,69 :P Η evo κοτοπουλο/γαλοπουλα κοστιζει $1.89 (για τις μεγαλες λεω παντα, 374g)

Μια χαρά τιμή είναι! Αυτές που παίρνω εγώ κοστίζουν 1,10 ευρώ τα 80 γραμμάρια:|

Μια χαρά τιμή είναι! Αυτές που παίρνω εγώ κοστίζουν 1,10 ευρώ τα 80 γραμμάρια:|

και αν κανω την μετατροπη σε canadian $ βγαινει $1.81/80g :blink::blink::blink: Oσο μια 95% chicken/turkey evo 374g!!!! Μαλλον δεν θα πρεπε να παραπονιεμαι!!

H chicken soup εχει πολυ καλη ξηρα για σκυλια:|΄...ο μονος λογος π θα πηγαινα να ζησω εκει θα ηταν για να εχω αυτες τις τροφες!!!!:lol:

εγω δινω evo 95% chicken & turkey ( https://www.evopet.com/products/default.asp?id=1662 ), αλλα δε νομιζω να υπαρχουν στην ελλαδα :down:
Μολις τις παρελαβα!! :up:Κωσταντινα θα σου πω τα αποτελεσματα γευσης αυριο! ;):)

Μολις τις παρελαβα!! :up:Κωσταντινα θα σου πω τα αποτελεσματα γευσης αυριο! ;):)

Εσύ θα τις δοκιμάσεις;:hmm::hmm::hmm::hmm:
:P:lol:

ακριβως:)...οπως οι δοκιμαστες των βασιλεων:bleh::bleh::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Μην έχεις αμφιβολίες για τη γεύση, θα την εξαφανίσουν την κονσέρβα;)

ακριβως...και τη συσκευασια θα φανε:lol:

ανοιξαμε την γευση "παπια":Pαλλα δεν ξετρελαθηκαν...στο τελος την εφαγαν, αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη:hmm:

ανοιξαμε την γευση "παπια":Pαλλα δεν ξετρελαθηκαν...στο τελος την εφαγαν, αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη:hmm:

Τη πάπια ήταν; Πεκίνου; :hmm:
:bleh:

Τη πάπια ήταν; Πεκίνου; :hmm:
:bleh:
Οχι ρε γαμωτο...Σαγκαης...γι'αυτο δεν την εφαγαν:(:(

Βρε παιδια ,κροκετες με λαχανικα για γατες υπαρχουν; Βγηκε σημερα η Μπριζιτ στη βεραντα και οτι πρασιναδα περισευε απο τις γλαστρες τις ρημαξε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back