ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #221 09-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό το θέμα..Να ρωτήσω και κάτι εγώ???Υπάρχει περίπτωση να έχει η θυληκια οίστρο και ο αρσενικός να έχει ορέξεις αλλά να μην θέλουν να κανουν κάτι λόγω γούστου???? Click για ανάπτυξη... Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η sublime έγραψε: #222 09-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Click για ανάπτυξη... Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #223 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου. Click για ανάπτυξη... Αντε!! Αυτά τα Περσικά βρε παιδί μου είναι περίεργα γατιά... Πως είσαι? Συνήλθατε λιγάκι μωρέ?? Τα γατάκια σου καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #224 09-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Click για ανάπτυξη... Μας κατάλαβες αμέσως εσύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:39 Η LILY έγραψε: #225 09-09-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μοιάζει με Βιρμανίας αλλά δεν είναι γνήσια... και λιγότερο με Ιμαλαίων... Click για ανάπτυξη... τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 09-09-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από LILY: τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:08 Η LILY έγραψε: #227 09-09-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η elvenstar: #228 09-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πάνω σε αυτό το θέμα..Να ρωτήσω και κάτι εγώ???Υπάρχει περίπτωση να έχει η θυληκια οίστρο και ο αρσενικός να έχει ορέξεις αλλά να μην θέλουν να κανουν κάτι λόγω γούστου???? Click για ανάπτυξη... Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η sublime έγραψε: #222 09-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Click για ανάπτυξη... Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #223 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου. Click για ανάπτυξη... Αντε!! Αυτά τα Περσικά βρε παιδί μου είναι περίεργα γατιά... Πως είσαι? Συνήλθατε λιγάκι μωρέ?? Τα γατάκια σου καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #224 09-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Click για ανάπτυξη... Μας κατάλαβες αμέσως εσύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:39 Η LILY έγραψε: #225 09-09-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μοιάζει με Βιρμανίας αλλά δεν είναι γνήσια... και λιγότερο με Ιμαλαίων... Click για ανάπτυξη... τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 09-09-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από LILY: τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:08 Η LILY έγραψε: #227 09-09-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η elvenstar: #228 09-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Click για ανάπτυξη... Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #223 09-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου. Click για ανάπτυξη... Αντε!! Αυτά τα Περσικά βρε παιδί μου είναι περίεργα γατιά... Πως είσαι? Συνήλθατε λιγάκι μωρέ?? Τα γατάκια σου καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #224 09-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Click για ανάπτυξη... Μας κατάλαβες αμέσως εσύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:39 Η LILY έγραψε: #225 09-09-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μοιάζει με Βιρμανίας αλλά δεν είναι γνήσια... και λιγότερο με Ιμαλαίων... Click για ανάπτυξη... τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 09-09-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από LILY: τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:08 Η LILY έγραψε: #227 09-09-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η elvenstar: #228 09-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου. Click για ανάπτυξη... Αντε!! Αυτά τα Περσικά βρε παιδί μου είναι περίεργα γατιά... Πως είσαι? Συνήλθατε λιγάκι μωρέ?? Τα γατάκια σου καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #224 09-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Click για ανάπτυξη... Μας κατάλαβες αμέσως εσύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:39 Η LILY έγραψε: #225 09-09-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μοιάζει με Βιρμανίας αλλά δεν είναι γνήσια... και λιγότερο με Ιμαλαίων... Click για ανάπτυξη... τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 09-09-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από LILY: τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:08 Η LILY έγραψε: #227 09-09-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η elvenstar: #228 09-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές... Click για ανάπτυξη... Μας κατάλαβες αμέσως εσύ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:39 Η LILY έγραψε: #225 09-09-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μοιάζει με Βιρμανίας αλλά δεν είναι γνήσια... και λιγότερο με Ιμαλαίων... Click για ανάπτυξη... τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 09-09-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από LILY: τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:08 Η LILY έγραψε: #227 09-09-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η elvenstar: #228 09-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μοιάζει με Βιρμανίας αλλά δεν είναι γνήσια... και λιγότερο με Ιμαλαίων... Click για ανάπτυξη... τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 09-09-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από LILY: τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:08 Η LILY έγραψε: #227 09-09-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η elvenstar: #228 09-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LILY: τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω.... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:08 Η LILY έγραψε: #227 09-09-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η elvenstar: #228 09-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η elvenstar: #228 09-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sof: Και εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες. Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα ) Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η LILY έγραψε: #229 09-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/ Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά Click για ανάπτυξη... για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:57 Η Raisa έγραψε: #230 10-09-08 07:57 Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LILY: για δειτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312 δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote] Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Μαρία Χριστοπούλου: #231 10-09-08 18:31 Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οδηγίες προς τους...γονείς γατούλας που έχει τον πρώτο της οίστρο! Γεια σας! Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα! Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς! Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση ), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:28 Η katerina10: #232 11-09-08 01:28 Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά βλέπω ότι δεν το έχουν προσέξει και πολλοι αυτό το θέμα οπότε το επαναφέρω για να βρεις τις απαντήσεις σου...Εσύ όμως θες να την στειρώσεις τη γατούλα σου ή θα την αφήσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:55 Η Zbeebz έγραψε: #233 11-09-08 01:55 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό έδώ το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς. Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #234 11-09-08 10:22 Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλωσήθες Μαρία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Click για ανάπτυξη... Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται. Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής. Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Χριστοπούλου: Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της? Click για ανάπτυξη... Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Χριστοπούλου Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Χριστοπούλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Μαρία Χριστοπούλου: #235 13-10-08 23:59 ...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...Με 1 μήνα καθυστέρηση (δική μου, όχι της γατούλας μου!!), θέλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις σας. Της πέρασε ο οίστρος μετά από 5 μέρες και της ξαναήρθε πριν 10 ημέρες όπου τις κράτησε 3 ημέρες (λιγότερο...περίεργο ε?...). Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε , αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η ruko έγραψε: #236 14-10-08 00:07 Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά, δεν θα τη σφάξουνε κιόλας, ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Είναι πολύ απλή η επέμβαση. Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η yasmin1gr: #237 14-10-08 00:32 μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μη στεναχωριεσαι θα εκπαγεις οταν μετα θα σε αρχισει στα χαδια αντιθετα οι ενοχες και οι δυσκολιες ειναι κυριως στο δικο μας κεφαλι αυτα ξαλαφρωνουν απο ενα βαρος συνηθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatoyna Νεοφερμένο μέλος Η gatoyna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatoyna έγραψε: #238 13-01-09 11:41 Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γατούλα σε ζευγάρωμα γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ria23 έγραψε: #239 13-01-09 11:46 υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
υπαρχει καποια θεραπεια σε ενεσεις ή χαπια ..δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να λεω βλακειες...απλα επιβαρυνουν την υγεια της ...γιατι δεν την στειρωνετε???? μετα απο πολλες περιοδους οιστρου χωρις ανταποκριση(αρσενικο) η γατουλα σου μπορει να παθει πυομητριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η julia έγραψε: #240 13-01-09 11:49 Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υπάρχει και κάνει καρκίνο. "Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς. Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας. Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.