ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές...Πάνω σε αυτό το θέμα..Να ρωτήσω και κάτι εγώ???Υπάρχει περίπτωση να έχει η θυληκια οίστρο και ο αρσενικός να έχει ορέξεις αλλά να μην θέλουν να κανουν κάτι λόγω γούστου????![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές...
Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε!!Τυχαίνει και οι αρσενικοί να μην θέλουν τις θηλυκιές. Ο αρσενικός μου δεν ήθελε με τίποτα ένα απο τα κορίτσια μου.![]()
Αυτά τα Περσικά βρε παιδί μου είναι περίεργα γατιά...
Πως είσαι? Συνήλθατε λιγάκι μωρέ?? Τα γατάκια σου καλά??
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μας κατάλαβες αμέσως εσύ!!!!!!Ναι... υπάρχει περίπτωση η θηλυκιά να μην θέλει τον αρσενικό...οι αρσενικοί θέλουν πάντα τις θηλυκιές...

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μοιάζει με Βιρμανίας αλλά δεν είναι γνήσια... και λιγότερο με Ιμαλαίων...![]()
τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!!τα χαρτιά της (από ουκρανία) λένε περσική-ιμαλαϊων....τι να πω....

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πολύ όμορφη! Να τη χαίρεσαι!!![]()
ευχαριστώ πολύ! 
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεταιΚαι εμένα δεν μου πολυ-μοιάζει, αλλά δεν σκαμπάζω και πολλά από ράτσες.
Ο δικός μου ιμαλαϊων - στο avatar μου - είναι πολύ διαφορετικός πάντως (και πιο άσχημος αλλά μην το κάνουμε θέμα)
) Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/
Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε όχι κ άσχημος, είναι κουκλος εγώ αν τον είχα θα τον ρουφούσα όλη μέρα -όπως κάνω κ τον δικό μου δλδ κ οταν με βλέπει κρύβεται)
Ιμαλαίων είναι ο δικό σου; Δεν είναι σίλβερ, μάλλον η φωτογραφία δεν δείχνει καλά τα χρώματά του/
Lily όταν μπορέσεις ανέβασε μερικες φωτογραφίες στο Γκαλερι γιατί ούτε κ η δική σου φαίνεται καλά
για δειτε εδώ
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312
δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?
Raisa
Περιβόητο μέλος
για δειτε εδώ
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13312
δεν ξέρω αν τα καταφερα.....ειναι ιμαλαίων ή....υμητού?[/quote]
Ό,τι και να είναι ...είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ....![]()
Μαρία Χριστοπούλου
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας!
Μόλις έκανα join! Καλώς σας βρήκα!
Έχουμε μια γατούλα, 7 μηνών ακριβώς!
Χθες το βράδυ την έπιασε ο οίστρος της. Την βλέπω που τρίβεται, νιαουρίζει διακεκομένα (σαν χαλασμένη εξάτμιση
), αποζητάει τη συντροφιά μας (σαν να φοβάται μόνη της), τρώει λιγότερο, παίζει λιγότερο... Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, έτσι? 
Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει? Της κάνει καλό να τη χαϊδεύουμε ή είναι καλύτερα να την αφήνουμε στην ησυχία της? Μήπως τα χάδια μας της εντείνουν τον οίστρο και λόγω του ότι δεν προκύπτει "ανακούφιση", βασανίζεται? Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της?
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, PLEASE!!!

Ευχαριστώ!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
Πάντως γεγονός είναι πως ο οίστρος δεν ξεγελιέται με "χαδάκια" ούτε ξεχνιέται αν δείξει ο ιδιοκτήτης την "δέουσα διακριτικότητα" . Όσο για τις ενέσεις, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν πυομήτρα και/ή καρκίνο στους μαστούς.
Αν δεν σε καλύψει το άρθρο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τυχόν άλλες απορίες σου.

aretha
Περιβόητο μέλος

Δεν πονάει. Το πολύ πολύ να νιώθει ενόχληση, περίπου όπως εμείς κατά την περίοδό μας. Όμως, ναι, βασανίζεται.Βασανίζεται? Πονάει? Της αρέσει αυτό που συμβαίνει?
Κι αυτό γιατί ο οργανισμός της ζητάει κάτι πολύ έντονα, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει τι, ούτε έχει τρόπο να ανακουφίσει αυτή της την ανάγκη. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί πάρα πολύ έντονο στρες στα ζωάκια που ζουν σε διαμέρισμα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχουν καλή ποιότητα ζωής.Επιπλέον, στις θηλυκές γατούλες, πέρα από το στρες, οι συνεχείς οίστροι προκαλούν συσσώρευση ορμονών που αυξάνουν κατά πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ή μιας λοίμωξης που ονομάζεται πυομήτρα και μπορεί να αποβεί μοιραία, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα.
Ο πρώτος οίστρος θα κρατήσει 5-7 μέρες περίπου. Ο επόμενος θα έρθει σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Όσο δεν ζευγαρώνει, οι οίστροι της θα διαρκούν όλο και περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα. Στο τέλος, θα καταλήξει να βρίσκεται συνέχεια σε αυτή την κατάσταση.Πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος της? Πρέπει να αλλάξω κάτι στην περιποίησή της?
Κατά τη διάρκεια του οίστρου δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο έξτρα προσοχή για να μην πηδήξει από το μπαλκόνι, καθώς έχουν τάσεις φυγής (κυρίως τα αρσενικά, αλλά και τα θηλυκά). Μόλις όμως τελειώσει ο οίστρος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτήν, είναι να τη στειρώσεις. Θα βελτιώσεις σημαντικά και τη σωματική και την ψυχική της υγεία και θα της χαρίσεις χρόνια ζωής.
Μαρία Χριστοπούλου
Νεοφερμένο μέλος
).Έχουμε μιλήσει ήδη με τον κτηνίατρο και θα προγραμματίσουμε τη στείρωση τις προσεχείς ημέρες. Σκληρό μου φαίνεται αλλά απ΄ότι μου εξηγείτε, τελικά πιο σκληρό είναι να την αφήσω έτσι. Δεν είμαι εξοικειωμένη ακόμα στην ιδέα να τη σφάξουνε
, αυτό είναι όλο... Αλλά άμα είναι για το καλό της...
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ απλή η επέμβαση.Καλή ανάρρωση και βάλε μας και καμιά φωτό της γατούλας να τη δούμε!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
gatoyna
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας,εχω μια γατα 14 μηνων που ανα διαστηματα ζηταει γατο και μας εχει τρελανει στα νιαουρισματα.θα ηθελα να μαθω υπαρχει κατι σε χαπι η κατι αλλο να της δινουμε την συγκεκριμενη περιοδο να ηρεμει.ευχαριστω

ria23
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

"Μεσοβέζικες" λύσεις δυστυχώς έχουν κακές παρενέργειες. Και το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι να της περάσει επίσης επιβαρύνει τον οργανισμό, με συσσώρευση ορμονών, και τρελαίνει και την γάτα και εσάς.

Η ζευγαρώνει, και κάνει μικρά, και τα φροντίζετε, να βρούν σπίτια. ¨Η την στειρώνετε, και σώνετε την γατούλα σας.
Λεπτομέρειες για τους κινδύνους του ανεξέλεγκτου ζευγαρώματος και για την στείρωση ΕΔΩ.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool