Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σε καλό του βγήκε το κοψιματακι χεχε βρηκε σπιτακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα τί μπορείς να κάνεις τώρα;Καλά βρε παιδί μου, δεν κοίταζες καλύτερα από κάτω;Τώρα πονάει από την απροσεξία σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά πονά απο την απροσεξία του γιατρού,δεν ξέρουν όλοι να αναγνωριζουν το φύλο,κι ούτε ειναι η δουλειά τους.Agg99 πως τα πάει ο μικρός;Ασχολειται καθολου με την τομη;Περιμένουμε φωτό μόλις αναρρώσει!:)

ο μικρος εχει αναρωσει για τα καλα,τα ραμματακια δεν εχουν φυγει ακομα βεβαια.παντως ειναι σκετο διαολακι!! με τον μπαλλου φαινεται να τα πανε καλα,δεν ταχω βαλει ακομα μαζι-περιμενω να παρει λιγο τα πανω του για να ανταπεξελθει σε απροσμενη επιθεση!χε..! αλλα τουσ ανοιγω για να μυριζονται και να κανουν πατουσακια! το ωραιο της υποθεσης ειναι πως ο μικρος ''τσαμπουκαλευεται'' (παιζει)στον μπαλου εκ του ασφαλους και μονο με κλειστες πορτες και μολις ανοιξω λιγο ,ξαφνικα γινεται παναγιτσα!! χεχε..αφασια ειναι!:P

:up::up: να'ναι καλά ο γατούλης σου!

Μα τί μπορείς να κάνεις τώρα;Καλά βρε παιδί μου, δεν κοίταζες καλύτερα από κάτω;Τώρα πονάει από την απροσεξία σου...
Πραγματικά, δεν είχα σκοπό να το κάνω παράθεση το μήνυμα αυτό εφόσον ο λογαριασμός έχει αποκλειστεί, αλλά ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
Προς τους μικρούς φίλους του φόρουμ: σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει καλά τα μηνύματα των άλλων πριν απαντήσετε. Αν δεν μπορείτε να είστε σίγουροι, παρακαλέστε έναν ενήλικο να το κάνει για σας. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το οφ τόπικ.

προσωπικα δεν ενοχληθηκα (αποψεις ειναι και αυτες).
κατι αλλο ...
μιλησα με μια φιλη και μου ειπε οτι ραμματα αν ειναι ''βιοδιασπωμενα''(ετσι λεγεται?) θα επρεπε να φυγουν απο μονα τους σε καμια βδομαδα, αλλιως πρεπει να το παω να του τα βγαλουν γιατι μετα θαχει προβλημα.
Τα ραμματα στα παπα δεν υπαρχουν (φυγαν μονα τους υποθετω!!) τα ραμματα ομως στα πλαγια ειναι ακομα εκει παρολο που εχουν περασει 9 μερες και -χωρις να κοβω και το χερι μου- μου φαινεται πως ειναι μπλε κλωστη(εχει κανει και κροσσια στις ακρεσ)....οι γιατροι οταν τους ειχα ρωτησει αν πρεπει να το ξαναπαω μου ειχαν πει οχι.μηπως τα γατια τα τραβανε απο μονα τους και τα βγαζουν?δεν θαπρεπε να ταχε βγαλει ηδη?

( παιδια σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκρηση σε οτι εχω γραψει μεχρι τωρα!και σας ευχαριστουν και τα ψιψινια μου!!...και κατι ακομα..ειναι το ομορφο φορουμ στο οποιο εχω γραφτει:inlove:)!!!!!χε

Υπάρχουν δύο ειδών ράμματα: αυτά που απορροφώνται από τον οργανισμό και αυτά που χρειάζεται να αφαιρεθούν όταν θρέψει η πληγή. Ρώτησε τον κτηνίατρο τι είδους ράμματα χρησιμοποίησε και, στη δεύτερη περίπτωση, πότε πρέπει να τον πας για να του τα βγάλει. Καλύτερα όμως να μην αφήνεις το γατάκι να τα τραβάει μόνο του, γιατί μπορεί να ανοίξει κατά λάθος η τομή, που είναι ακόμα ευαίσθητη.

ο μικρος εχει αναρωσει για τα καλα,τα ραμματακια δεν εχουν φυγει ακομα βεβαια.παντως ειναι σκετο διαολακι!! με τον μπαλλου φαινεται να τα πανε καλα,δεν ταχω βαλει ακομα μαζι-περιμενω να παρει λιγο τα πανω του για να ανταπεξελθει σε απροσμενη επιθεση!χε..! αλλα τουσ ανοιγω για να μυριζονται και να κανουν πατουσακια! το ωραιο της υποθεσης ειναι πως ο μικρος ''τσαμπουκαλευεται'' (παιζει)στον μπαλου εκ του ασφαλους και μονο με κλειστες πορτες και μολις ανοιξω λιγο ,ξαφνικα γινεται παναγιτσα!! χεχε..αφασια ειναι!:P
Ποιος είναι ο Μπαλλού;

Σχετικά με την στείρωση...

Καλησπέρα.:) Θέλω λίγη βοήθεια με τον γατούλη του μπαμπά μου.Πρόκειται να μετακομίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, και απ κει που ο γατούλης ζούσε ημιελεύθερος στην πίσω αυλή και εκανε και τις βόλτες του στον εξω κοσμο θα βρεθεί σε ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου, οπου θα πέρνει τον αέρα του στο μπαλκόνι και θα εχει αναγκαστικά εκει και την τουαλέτα του.Πλέγμα θα βάλουν στα κάγκελα αλλα, σκέφτηκα εγώ (και έβαλα και την ιδέα στον πατέρα μου) ότι μπορεί οταν έρθει σε οίστρο να την κάνει και να τον ψάχνουν.
Ο γατούλης έχει αρκετή δυσκολία στην κίνηση, γιατί έχει πρόβλημα στην μέση:/:.Έτσι γεννήθηκε...
Του πρότεινα να τον στειρώσει είναι όμως 4 χρονών και παρότι οικόσιτος κανείς δεν τον πιάνει εκτός απ'τη γιαγια μου.Δεν νίωθει ασφαλης με τους ανθρώπους και αγριευει και είναι και το οικονομικό..Πόσο περίπου στοιχοίζει μια στειρωση σε αρσενικό? Και στο Λαύριο που μένει ο πατέρας μου δεν υπάρχει κανένας γιατρός εμπιστοσύνης ούτε και στη γύρω περιοχή...:hmm:

η στειρωση αρσενικου δεν κανει πανω απο 50 κανονικα και ειναι πολύ απλή επεμβαση οταν γινεται απο καλο γιατρο, διαρκει δεκα λεπτακια μονο κα το βραδυ περδίκι ο γατουλης.
lex.gif
Εταιρεία: ΔΟΥΚΑΣ Γ. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Νομός : ΑΤΤΙΚΗΣ Πόλη : ΛΑΥΡΙΟ Διεύθυνση : Δ. Λαζαρίδη 22 Τηλέφωνο : 2292023767 Τ.Κ. : 19500 Κατηγορία : ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

Ναι η επεμβαση ειναι συντομη.Καλο θα ηταν να βγαινει στην αρχη μονο με επιβλεψη για να μην πεσει και χειροτερεψει ο μικρουλης.

Ευχαριστώ κορίτσια!!!Ετσι το χα και εγώ στο μυαλό μου απλα ηθελα μια επιβεβαίωση!!!Ο μπαμπάς μου το πήρε απόφαση πάντως και με την πρώτη ευκαιρία θα τον πάει για στείρωση σε μια κλινική στη Βάρκιζα αν κατάλαβα καλά!!Τέλος πάντων είναι η υπεύθυνη κίνηση και θα γίνει!!:)

Με το καλο,αντε με τις υγειες σας!

Καλησπέρα! Συγχωρέστε με για το λίγο off topic αλλά πιο πάνω είδα πως η στείρωση στα αρσενικά κοστίζει περίπου 50?.. Στα θηλυκά έχει άλλη τιμή ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Ναι, φυσικά, επειδή στα θηλυκά η επέμβαση είναι μεγαλύτερης διάρκειας και έκτασης.

Εγώ στον Αίλουρο έδωσα 50 για τον τίγρη της μαμάς και 100 για την Ζιζελίτσα. Αλλά της έκανε μόνο 1 ραμματάκι και συνήλθε αμέσως από τη νάρκωση με αέριο, αντίθετα από την γάτα του μπαμπά που επί 2 ημέρες τρίκλιζε

Εγώ στον Αίλουρο έδωσα 50 για τον τίγρη της μαμάς και 100 για την Ζιζελίτσα. Αλλά της έκανε μόνο 1 ραμματάκι και συνήλθε αμέσως από τη νάρκωση με αέριο, αντίθετα από την γάτα του μπαμπά που επί 2 ημέρες τρίκλιζε

Καλά, ο ευλογημένος ή η ευλογημένη κτηνίατρος που στείρωσε τη γάτα του μπαμπά σου, αφού της έκανε που της έκανε την ενέσιμη νάρκωση, αντίδοτο για να συνέλθει πιο γρήγορα μετά την επέμβαση δεν εδέησε να της κάνει; Η νάρκωση με αέριο είναι η καλύτερη, τσακ-μπαμ και ασυζητί, ωστόσο, και ο κτηνίατρος που δεν έχει πρέπει να δίνει τη σωστή δόση και μετά αμέσως το αντίδοτο... Άκου δύο μέρες τρίκλιζε το άμοιρο....!

Εμένα χθες στειρώσαν τον γατούλη του φίλου μου..Παιδιά αυτός ο τύπος, ο κτηνιατρος μου φαίνεται πολύ απατεώνας, τους είπε 80 και μετά τους είπε 100.Τον ψέκασε με φροντλαιν μετα την στείρωση τον άφησαν το πρωί και τον πήραν τον βράδυ πολύ ναρκωμένο, δεν ξέρουμε πότε έκανε την στείρωση και επιπλέον του έβαλε κολάρο!!!Γιατί????Είδα και την τομή!!Στον Μάπα δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα ενώ στον Πάκι μου φάνηκε σαν να ήταν κατακόκκινος!!!!!!!!!!!Πολύ περίεργο!!!:hmm:

Εμένα χθες στειρώσαν τον γατούλη του φίλου μου..Παιδιά αυτός ο τύπος, ο κτηνιατρος μου φαίνεται πολύ απατεώνας, τους είπε 80 και μετά τους είπε 100.Τον ψέκασε με φροντλαιν μετα την στείρωση τον άφησαν το πρωί και τον πήραν τον βράδυ πολύ ναρκωμένο, δεν ξέρουμε πότε έκανε την στείρωση και επιπλέον του έβαλε κολάρο!!!Γιατί????Είδα και την τομή!!Στον Μάπα δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα ενώ στον Πάκι μου φάνηκε σαν να ήταν κατακόκκινος!!!!!!!!!!!Πολύ περίεργο!!!:hmm:

Εεεεεεεεεεεεεεεεεε; :eek:

Απατεώνας και κακός κτηνίατρος!!!! Δεν φαίνεται τίποτα από τη στείρωση αρσενικού γάτου, τι κόκκινος και κίτρινος μας λες; Frontline?!!!!!! Μέγας είσαι, Κύριε! Καλέ εδώ χρησιμοποιούν ειδικά φάρμακα για να αποστειρωθεί η περιοχή, τι Frontline! Χασάπη τον κόβω...Μακριά!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back