yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

agg99
Νεοφερμένο μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

να'ναι καλά ο γατούλης σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Πραγματικά, δεν είχα σκοπό να το κάνω παράθεση το μήνυμα αυτό εφόσον ο λογαριασμός έχει αποκλειστεί, αλλά ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...Μα τί μπορείς να κάνεις τώρα;Καλά βρε παιδί μου, δεν κοίταζες καλύτερα από κάτω;Τώρα πονάει από την απροσεξία σου...
Προς τους μικρούς φίλους του φόρουμ: σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει καλά τα μηνύματα των άλλων πριν απαντήσετε. Αν δεν μπορείτε να είστε σίγουροι, παρακαλέστε έναν ενήλικο να το κάνει για σας. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το οφ τόπικ.
agg99
Νεοφερμένο μέλος
κατι αλλο ...
μιλησα με μια φιλη και μου ειπε οτι ραμματα αν ειναι ''βιοδιασπωμενα''(ετσι λεγεται?) θα επρεπε να φυγουν απο μονα τους σε καμια βδομαδα, αλλιως πρεπει να το παω να του τα βγαλουν γιατι μετα θαχει προβλημα.
Τα ραμματα στα παπα δεν υπαρχουν (φυγαν μονα τους υποθετω!!) τα ραμματα ομως στα πλαγια ειναι ακομα εκει παρολο που εχουν περασει 9 μερες και -χωρις να κοβω και το χερι μου- μου φαινεται πως ειναι μπλε κλωστη(εχει κανει και κροσσια στις ακρεσ)....οι γιατροι οταν τους ειχα ρωτησει αν πρεπει να το ξαναπαω μου ειχαν πει οχι.μηπως τα γατια τα τραβανε απο μονα τους και τα βγαζουν?δεν θαπρεπε να ταχε βγαλει ηδη?
( παιδια σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκρηση σε οτι εχω γραψει μεχρι τωρα!και σας ευχαριστουν και τα ψιψινια μου!!...και κατι ακομα..ειναι το ομορφο φορουμ στο οποιο εχω γραφτει
)!!!!!χεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Ποιος είναι ο Μπαλλού;ο μικρος εχει αναρωσει για τα καλα,τα ραμματακια δεν εχουν φυγει ακομα βεβαια.παντως ειναι σκετο διαολακι!! με τον μπαλλου φαινεται να τα πανε καλα,δεν ταχω βαλει ακομα μαζι-περιμενω να παρει λιγο τα πανω του για να ανταπεξελθει σε απροσμενη επιθεση!χε..! αλλα τουσ ανοιγω για να μυριζονται και να κανουν πατουσακια! το ωραιο της υποθεσης ειναι πως ο μικρος ''τσαμπουκαλευεται'' (παιζει)στον μπαλου εκ του ασφαλους και μονο με κλειστες πορτες και μολις ανοιξω λιγο ,ξαφνικα γινεται παναγιτσα!! χεχε..αφασια ειναι!![]()
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα.
Θέλω λίγη βοήθεια με τον γατούλη του μπαμπά μου.Πρόκειται να μετακομίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, και απ κει που ο γατούλης ζούσε ημιελεύθερος στην πίσω αυλή και εκανε και τις βόλτες του στον εξω κοσμο θα βρεθεί σε ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου, οπου θα πέρνει τον αέρα του στο μπαλκόνι και θα εχει αναγκαστικά εκει και την τουαλέτα του.Πλέγμα θα βάλουν στα κάγκελα αλλα, σκέφτηκα εγώ (και έβαλα και την ιδέα στον πατέρα μου) ότι μπορεί οταν έρθει σε οίστρο να την κάνει και να τον ψάχνουν.Ο γατούλης έχει αρκετή δυσκολία στην κίνηση, γιατί έχει πρόβλημα στην μέση
.Έτσι γεννήθηκε...Του πρότεινα να τον στειρώσει είναι όμως 4 χρονών και παρότι οικόσιτος κανείς δεν τον πιάνει εκτός απ'τη γιαγια μου.Δεν νίωθει ασφαλης με τους ανθρώπους και αγριευει και είναι και το οικονομικό..Πόσο περίπου στοιχοίζει μια στειρωση σε αρσενικό? Και στο Λαύριο που μένει ο πατέρας μου δεν υπάρχει κανένας γιατρός εμπιστοσύνης ούτε και στη γύρω περιοχή...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ στον Αίλουρο έδωσα 50 για τον τίγρη της μαμάς και 100 για την Ζιζελίτσα. Αλλά της έκανε μόνο 1 ραμματάκι και συνήλθε αμέσως από τη νάρκωση με αέριο, αντίθετα από την γάτα του μπαμπά που επί 2 ημέρες τρίκλιζε
Καλά, ο ευλογημένος ή η ευλογημένη κτηνίατρος που στείρωσε τη γάτα του μπαμπά σου, αφού της έκανε που της έκανε την ενέσιμη νάρκωση, αντίδοτο για να συνέλθει πιο γρήγορα μετά την επέμβαση δεν εδέησε να της κάνει; Η νάρκωση με αέριο είναι η καλύτερη, τσακ-μπαμ και ασυζητί, ωστόσο, και ο κτηνίατρος που δεν έχει πρέπει να δίνει τη σωστή δόση και μετά αμέσως το αντίδοτο... Άκου δύο μέρες τρίκλιζε το άμοιρο....!
katerina10
Περιβόητο μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα χθες στειρώσαν τον γατούλη του φίλου μου..Παιδιά αυτός ο τύπος, ο κτηνιατρος μου φαίνεται πολύ απατεώνας, τους είπε 80 και μετά τους είπε 100.Τον ψέκασε με φροντλαιν μετα την στείρωση τον άφησαν το πρωί και τον πήραν τον βράδυ πολύ ναρκωμένο, δεν ξέρουμε πότε έκανε την στείρωση και επιπλέον του έβαλε κολάρο!!!Γιατί????Είδα και την τομή!!Στον Μάπα δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα ενώ στον Πάκι μου φάνηκε σαν να ήταν κατακόκκινος!!!!!!!!!!!Πολύ περίεργο!!!![]()
Εεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Απατεώνας και κακός κτηνίατρος!!!! Δεν φαίνεται τίποτα από τη στείρωση αρσενικού γάτου, τι κόκκινος και κίτρινος μας λες; Frontline?!!!!!! Μέγας είσαι, Κύριε! Καλέ εδώ χρησιμοποιούν ειδικά φάρμακα για να αποστειρωθεί η περιοχή, τι Frontline! Χασάπη τον κόβω...Μακριά!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool