zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 09:43 Η zorica έγραψε: #4.521 04-11-08 09:43 Αρχική Δημοσίευση από prince: ωραία ιδέα.... χμ θα το φάει το ρημάδι το κοτόπουλο έτσι ελπίζω... με έχει απελπίσει. μόνο ξηρά τροφή. τόσο εύγευστη είναι πια; Click για ανάπτυξη... Γιατι θελεις να του δωσεις και αλλα?Δεν ειναι πιο καλα να μη σου ζητιανευει και να μην ανεβαινει στο τραπεζει να δει μπας και εμεινε τιποτα να χλαπακιασει?Εγω νομιζω πως εισαι πολυ τυχερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η staman2 έγραψε: #4.522 04-11-08 09:58 Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:12 Η prince έγραψε: #4.523 04-11-08 10:12 πρέπει να μάθει να τρώει κοτόπουλο η ρέινα. εντολή κτηνιάτρου (αν της συμβέί τίποτε και δεν τρώει κοτόπουλο τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η prince έγραψε: #4.524 04-11-08 10:14 καλημέρα αναστασία, καλημέρα τίμυ ναλα περση σεβαχ, καλά είανι τα μικρά μου. με πρίζουν... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #4.525 04-11-08 10:46 Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:50 Η zorica έγραψε: #4.526 04-11-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια...ααααα τον εχεις βαλει στο ματι για γαμπρο ε?Αλλα εμεις δεν παντρευομαστε... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιωμουν κια εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η prince έγραψε: #4.527 04-11-08 10:56 γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:59 Η zorica έγραψε: #4.528 04-11-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: ωραία ιδέα.... χμ θα το φάει το ρημάδι το κοτόπουλο έτσι ελπίζω... με έχει απελπίσει. μόνο ξηρά τροφή. τόσο εύγευστη είναι πια; Click για ανάπτυξη... Γιατι θελεις να του δωσεις και αλλα?Δεν ειναι πιο καλα να μη σου ζητιανευει και να μην ανεβαινει στο τραπεζει να δει μπας και εμεινε τιποτα να χλαπακιασει?Εγω νομιζω πως εισαι πολυ τυχερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η staman2 έγραψε: #4.522 04-11-08 09:58 Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:12 Η prince έγραψε: #4.523 04-11-08 10:12 πρέπει να μάθει να τρώει κοτόπουλο η ρέινα. εντολή κτηνιάτρου (αν της συμβέί τίποτε και δεν τρώει κοτόπουλο τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η prince έγραψε: #4.524 04-11-08 10:14 καλημέρα αναστασία, καλημέρα τίμυ ναλα περση σεβαχ, καλά είανι τα μικρά μου. με πρίζουν... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #4.525 04-11-08 10:46 Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:50 Η zorica έγραψε: #4.526 04-11-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια...ααααα τον εχεις βαλει στο ματι για γαμπρο ε?Αλλα εμεις δεν παντρευομαστε... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιωμουν κια εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η prince έγραψε: #4.527 04-11-08 10:56 γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:59 Η zorica έγραψε: #4.528 04-11-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:12 Η prince έγραψε: #4.523 04-11-08 10:12 πρέπει να μάθει να τρώει κοτόπουλο η ρέινα. εντολή κτηνιάτρου (αν της συμβέί τίποτε και δεν τρώει κοτόπουλο τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η prince έγραψε: #4.524 04-11-08 10:14 καλημέρα αναστασία, καλημέρα τίμυ ναλα περση σεβαχ, καλά είανι τα μικρά μου. με πρίζουν... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #4.525 04-11-08 10:46 Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:50 Η zorica έγραψε: #4.526 04-11-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια...ααααα τον εχεις βαλει στο ματι για γαμπρο ε?Αλλα εμεις δεν παντρευομαστε... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιωμουν κια εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η prince έγραψε: #4.527 04-11-08 10:56 γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:59 Η zorica έγραψε: #4.528 04-11-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρέπει να μάθει να τρώει κοτόπουλο η ρέινα. εντολή κτηνιάτρου (αν της συμβέί τίποτε και δεν τρώει κοτόπουλο τι θα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η prince έγραψε: #4.524 04-11-08 10:14 καλημέρα αναστασία, καλημέρα τίμυ ναλα περση σεβαχ, καλά είανι τα μικρά μου. με πρίζουν... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #4.525 04-11-08 10:46 Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:50 Η zorica έγραψε: #4.526 04-11-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια...ααααα τον εχεις βαλει στο ματι για γαμπρο ε?Αλλα εμεις δεν παντρευομαστε... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιωμουν κια εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η prince έγραψε: #4.527 04-11-08 10:56 γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:59 Η zorica έγραψε: #4.528 04-11-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα αναστασία, καλημέρα τίμυ ναλα περση σεβαχ, καλά είανι τα μικρά μου. με πρίζουν... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:46 Η moukelis έγραψε: #4.525 04-11-08 10:46 Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:50 Η zorica έγραψε: #4.526 04-11-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια...ααααα τον εχεις βαλει στο ματι για γαμπρο ε?Αλλα εμεις δεν παντρευομαστε... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιωμουν κια εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η prince έγραψε: #4.527 04-11-08 10:56 γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:59 Η zorica έγραψε: #4.528 04-11-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:50 Η zorica έγραψε: #4.526 04-11-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια...ααααα τον εχεις βαλει στο ματι για γαμπρο ε?Αλλα εμεις δεν παντρευομαστε... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιωμουν κια εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η prince έγραψε: #4.527 04-11-08 10:56 γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:59 Η zorica έγραψε: #4.528 04-11-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα παρεούλα!!! Τι κάνετε όλοι??? Μάρκο μ΄ακούς??? Μάρκο είσαι σπίτι??? Τοτε ετοιμάσου για Νέα Σμύρνη... Νάλα. Ρέινα? Πρινς???? Πού είστε ζουζουνια? Τι θέλει καλέ η μαμά σας να σας δώσει μεζεδάκι κοτοπουλο?? Ε... εμείς καλέ το τσακίζουμε το κοτοπουλάκι το βραστό μόνον.!! Αλλα πολύ αραιά και πού έτσι για να έχουμε επαφή μήπως έξω κ μακρια μας πιάσει καμια διάρροια!!! Μήπως να το βάλουμε κι εμείς στο διαιτολόγιο μας τακτικά? Αποκλειστικά όμως μονον αυτό. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια...ααααα τον εχεις βαλει στο ματι για γαμπρο ε?Αλλα εμεις δεν παντρευομαστε... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σταυρουλα γιατι μετα απο εντολη κτηνιατρου πρεπει να μαθει να τρωει και κοτοπουλο; Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιωμουν κια εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:56 Η prince έγραψε: #4.527 04-11-08 10:56 γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:59 Η zorica έγραψε: #4.528 04-11-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:59 Η zorica έγραψε: #4.528 04-11-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: γιατί αν χτυπα ξύλο συμβεί οτιδήποτε στην υγεία της (τις προάλλες ο γάτος του γιώργου για παραδειγμα είχε διάρροιες) και παραστεί η ανάγκη να φάει κάτι πέρα από ξηρά τροφή έχω πρόβλημα. Αρνήται πεισματικά οτιδήποτε δεν είναι κροκέτα... Καλά να είναι το ζουζούνι μου αλλά γάτα... όσο και αν προσέχω ποτέ δεν ξέρεις.. Πρέπει να μάθει να τρώωει λέει Click για ανάπτυξη... Αααααααα προλιπτικα...τοτε φτιαξε τιγανιτο γαβρο και θα σου πω εγω αν τρωει η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η prince έγραψε: #4.529 04-11-08 11:02 ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η zorica έγραψε: #4.530 04-11-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: ατύχησες.... ψάρι δεν τρώει ούτε ο πρίνς (που τον μπουκώνω με όλα τα άλλα)... ούτε καν τόνο δεν τρώει η ρείνα.... ούτε αν την μπουκώσω το μασάει... απλά το φτύνει και πέρνει τη φάτσα την αηδιασμένη.... ούτε πάστα σολωμού που σκίζεται ο άλλος τρώει... ούτε γατομπισκότο... ούτε γατοσαλάμι.. κοτόπουλο όμως λέει ο κτηνίατρος πρέπει να την μάθω να τρώει.. Click για ανάπτυξη... ΤΙ σκυλογατα εχεις βρε?!!Μα να μην τρωνε ουτε ψαρια?!!!Και να δαγκωνουν κ`ολαςΜονο που δεν γαβγιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #4.531 04-11-08 11:32 Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:58 Η elvenstar: #4.532 04-11-08 11:58 Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώρα,Δώρα είσαι εδώ; μήπως βρήκες το τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η zorica έγραψε: #4.533 04-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα αν παθει κατι και τρωει μονο κροκετες υπαρχουν ειδικες κροκετες για διαρροιες ή ευαισθησιες,σαν την intestinal... Click για ανάπτυξη... Oριστε,να και αλλη λυση...μην αγχωνεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:39 Η Raisa έγραψε: #4.534 04-11-08 17:39 Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Η moukelis έγραψε: #4.535 04-11-08 17:57 Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωχ τωρα το ειδα...Φανταζομαι Ελενα δεν το χρειαζεσαι τωρα το τηλεφωνο...Συγνωμμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:15 Η prince έγραψε: #4.536 04-11-08 18:15 Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια φωτό που μας χάρισε ο πρίνς στον ύπνο του!!! Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η zorica έγραψε: #4.537 04-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε? Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχ ποσο σας ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:18 Η zorica έγραψε: #4.538 04-11-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω,δεν το πιστευω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η prince έγραψε: #4.539 04-11-08 18:26 καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 226 227 228 229 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 227 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλέ ξυπνησα από το γουργούρισμα της ρέινας.. είχε βολευτεί ανάμεσα σε μένα και τον πρίνς.... όπως βλέπετε ο πρίνς στο διπλό κρεβάτι πιάνει πολύ χώρο... άντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:21 Η aalyah έγραψε: #4.540 04-11-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από prince: Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου..... Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι; η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!! Click για ανάπτυξη... Ουάου ε!!! Απίστευτο!!! Μπράβο μπράβο!!! Εγώ δεν πιστέυω οτι ο πριν πριν δεν την πήρε χαμπάρι! Απλά μάλλον είπε να της κάνει την χάρη να την αφησει...για μια φορα! Μην περιμένεις να επαναληφθει η μεγαλοψυχία του... τουλάχιστον όχι σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.