Ε όχι και γέρασες μεγάλη.!!

Τότε τι να πω εγώ...
Σήμερα ευχαριστήθηκα τη συνάντηση.

Είχε και την αστεία πλευρά της... γιατί ενω μιλούσαμε μια χαρά με τα κορίτσια τόσον καιρό στο φόρουμ στον ενικό, με το που με βλέπουν τους ψιλοκόπηκε ο ενικός κι άρχισε και ο πληθυντικός.

Και να φανταστείς πως δεν είμαι και καμιά τρομαχτική "καθώς πρέπει" κυρία. Μάλλον στην συνομοταξία των τρελάρων κατατάσσομαι. Αλλα αυτά κάνει η διαφορά ηλικίας. .. Τι να κάνουμε!!! Ηταν πολύ γλυκιές οι κοπελιές και οι δυο τους. Και πραγματικά μιλούσαμε τόσο αυθόρμητα μεταξύ μας... Το καταευχαριστήθηκα νομίζω και τα κορίτσια!!!
Zηλευωωωωωωωωωωωωωωω!

Ηθελα να ημουν και`γω εκει.
Καλά δεν θα σε ρωτήσουν άμα ερωτευθούν οι δυο τους, γιατί καθώς λέει κι η παροιμία: Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα νάχει ο πεθερος!!

Το θέμα είναι να γνωριστούν μόνον. Κ τότε θα .... χμ χμ

Θέλω να βρω τη φωτο που ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ στην κόρη μου. Μου είπε ότι είναι φανταστική. Τώρα θα την ψάξω. Α.. διάβασα κ το ποστ που έλεγες πως έχασες τη Μόιρα. Καλά σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εχασα κι εγώ τη Νάλα δυο φορές γιατί φοβαται την ηλεκτρική σκούπα κ είχε κρυφτεί η ατιμη πού νομίζεις. Ειχε μπει μέσα σ΄ένα ντουλάπι με παπούτσια που έχω στο WC κ ήταν κλειστό και από πού πέρασε? Από την τρύπα που έχει από επάνω για να περνάει η σωλήνα η χοντρή του νιπτήρα κι έχει λίγο κενό... Είχα τρελαθεί έψαχνα μέχρι κ στο δρόμο. Και μένω και στον 4ο όροφο οπότε καταλαβαίνεις τί έπαθα. Απο τότε μάλιστα που την είδα να τρέχει επάνω στην κουπαστή του μπαλκονιού μου το χειμώνα μέσα στη βροχή κ τον αέρα βράδυ(την είχα αφήσει να πάει τουαλέτα που την είχα στο μπαλκόνι κι αυτή θεώρησε καλό να σουλατσάρει στα κάγκελα) δεν την ξαναφήνω ποτέ στο μπαλκόνι.