zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:02 Η zorica έγραψε: #1.421 01-07-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Click για ανάπτυξη... Oσο σου εγραφα πμ παλι το επαθα και εκνεβριστηκα...Σ`ευχαριστω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .Θα τα κανω ολα με την σειρα που μου ειπες και βλεπουμε... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ημουν αρκετα ηλιθια να αλλαξω την Home xp σε Professional και τωρα δεν εχω την γνησια εκδοση των Windows στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 565.jpg 225,3 KB · Εμφανίσεις: 15 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:05 Η katerina10: #1.422 01-07-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oσο σου εγραφα πμ παλι το επαθα και εκνεβριστηκα...Σ`ευχαριστω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .Θα τα κανω ολα με την σειρα που μου ειπες και βλεπουμε... Ναι αλλα ημουν αρκετα ηλιθια να αλλαξω την Home xp σε Professional και τωρα δεν εχω την γνησια εκδοση των Windows στο λαπτοπ Click για ανάπτυξη... Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:10 Η zorica έγραψε: #1.423 01-07-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.424 01-07-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:19 Η zorica έγραψε: #1.425 01-07-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Click για ανάπτυξη... Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα τα cd που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:20 Η katerina10: #1.426 01-07-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Click για ανάπτυξη... Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.427 01-07-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Click για ανάπτυξη... Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η katerina10: #1.428 01-07-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Click για ανάπτυξη... Oσο σου εγραφα πμ παλι το επαθα και εκνεβριστηκα...Σ`ευχαριστω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .Θα τα κανω ολα με την σειρα που μου ειπες και βλεπουμε... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ημουν αρκετα ηλιθια να αλλαξω την Home xp σε Professional και τωρα δεν εχω την γνησια εκδοση των Windows στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:05 Η katerina10: #1.422 01-07-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oσο σου εγραφα πμ παλι το επαθα και εκνεβριστηκα...Σ`ευχαριστω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .Θα τα κανω ολα με την σειρα που μου ειπες και βλεπουμε... Ναι αλλα ημουν αρκετα ηλιθια να αλλαξω την Home xp σε Professional και τωρα δεν εχω την γνησια εκδοση των Windows στο λαπτοπ Click για ανάπτυξη... Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:10 Η zorica έγραψε: #1.423 01-07-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.424 01-07-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:19 Η zorica έγραψε: #1.425 01-07-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Click για ανάπτυξη... Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα τα cd που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:20 Η katerina10: #1.426 01-07-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Click για ανάπτυξη... Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.427 01-07-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Click για ανάπτυξη... Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η katerina10: #1.428 01-07-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oσο σου εγραφα πμ παλι το επαθα και εκνεβριστηκα...Σ`ευχαριστω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .Θα τα κανω ολα με την σειρα που μου ειπες και βλεπουμε... Ναι αλλα ημουν αρκετα ηλιθια να αλλαξω την Home xp σε Professional και τωρα δεν εχω την γνησια εκδοση των Windows στο λαπτοπ Click για ανάπτυξη... Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:10 Η zorica έγραψε: #1.423 01-07-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.424 01-07-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:19 Η zorica έγραψε: #1.425 01-07-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Click για ανάπτυξη... Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα τα cd που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:20 Η katerina10: #1.426 01-07-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Click για ανάπτυξη... Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.427 01-07-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Click για ανάπτυξη... Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η katerina10: #1.428 01-07-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.424 01-07-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:19 Η zorica έγραψε: #1.425 01-07-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Click για ανάπτυξη... Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα τα cd που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:20 Η katerina10: #1.426 01-07-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Click για ανάπτυξη... Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.427 01-07-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Click για ανάπτυξη... Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η katerina10: #1.428 01-07-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω) Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:19 Η zorica έγραψε: #1.425 01-07-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Click για ανάπτυξη... Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα τα cd που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:20 Η katerina10: #1.426 01-07-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Click για ανάπτυξη... Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.427 01-07-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Click για ανάπτυξη... Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η katerina10: #1.428 01-07-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο??? Click για ανάπτυξη... Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα τα cd που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:20 Η katerina10: #1.426 01-07-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Click για ανάπτυξη... Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.427 01-07-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Click για ανάπτυξη... Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η katerina10: #1.428 01-07-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν? Click για ανάπτυξη... Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.427 01-07-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Click για ανάπτυξη... Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η katerina10: #1.428 01-07-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ.. Click για ανάπτυξη... Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:26 Η katerina10: #1.428 01-07-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:32 Η zorica έγραψε: #1.429 01-07-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!! Click για ανάπτυξη... O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η katerina10: #1.430 01-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: O.k. Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η zorica έγραψε: #1.431 01-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!! Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!! Click για ανάπτυξη... Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #1.432 01-07-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο) Τι δουλια κανεις?? Click για ανάπτυξη... Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η zorica έγραψε: #1.433 02-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα... Click για ανάπτυξη... Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #1.434 02-07-08 00:54 Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #1.435 02-07-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 562.jpg 355,9 KB · Εμφανίσεις: 24 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή; Click για ανάπτυξη... Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:23 Η moukelis έγραψε: #1.436 02-07-08 01:23 Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #1.437 02-07-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας. Click για ανάπτυξη... Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:33 Η katerina10: #1.438 02-07-08 01:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!Αλλά νομίζω τα πάω καλά!.Ό,τι θες μου λες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:37 Η moukelis έγραψε: #1.439 02-07-08 01:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση? Click για ανάπτυξη... Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 01:43 Η zorica έγραψε: #1.440 02-07-08 01:43 Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.