Περσίας maniacs

Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!:up::up::up:ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!!

Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ...:D
Oσο σου εγραφα πμ παλι το επαθα και εκνεβριστηκα...Σ`ευχαριστω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .Θα τα κανω ολα με την σειρα που μου ειπες και βλεπουμε...
όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο;
Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι:cool::up:
Ναι αλλα ημουν αρκετα ηλιθια να αλλαξω την Home xp σε Professional και τωρα δεν εχω την γνησια εκδοση των Windows στο λαπτοπ:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα 565.jpg
    Εικόνα 565.jpg
    225,3 KB · Εμφανίσεις: 15
Oσο σου εγραφα πμ παλι το επαθα και εκνεβριστηκα...Σ`ευχαριστω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .Θα τα κανω ολα με την σειρα που μου ειπες και βλεπουμε...

Ναι αλλα ημουν αρκετα ηλιθια να αλλαξω την Home xp σε Professional και τωρα δεν εχω την γνησια εκδοση των Windows στο λαπτοπ:redface:

Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου είχαν προεγκαταστήσει το λογισμικό και εσύ έβαλες άλλο????Και γιατί δεν βάζεις την παλιά??????????ΤΟ Ηοme???Από κάτω από το λαπ τοπ τι λέει ???Ποια έκδοση έχεις????Αν είναι Home ξέθαψε τα cd και βρες αυτό της εγκατάστασης!!
Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!:down::/::redface:(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω):/:

Δεν εχω γνωσεις να το κανω!!!Τα ειδα σε ενα φιλο και μ`αρεσαν και ειπα στα παιδια να μου τα αλλαξουν και εμενα απο τα Ηοme που ηταν αγορασμενα σε πιρατικα Professional!:down::/::redface:(Αυτοι που τους εδινα καθε μηνα 30 ευρω):/:

Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο???

Ζορίτσα μου θα το κάνουμε μαζί..δεν υπάρχει φόβος κάνω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν κάθε μέρα φορμάτ...Απλά δεν έχω καταλάβει..Τώρα εσύ έχεις κάποιο cd???????Και ποιο???
Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα τα cd που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν?

Κατερινα εχω ΟΛΑ τα cd που σου δινουν οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ.Αυτα που εχω ειναι Home edition .Αλλα εμενα κατι κομπιουτεραδες μου το αλλαξαν σε Professional edition.Eιναι τοσο τρομερο που το αλλαξαν?

Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ..:D

Δες από κάτω από το λάπτοπ εκεί που είναι η μπαταρία..Πρέπει να σου έχουν κολλήσει το κλειδί των Home XP..Aν έχεις αυτό και το cd είσαι οκ..:D
Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω.:up:

Aμα ειναι ενα αυτοκολλιτακι με διαφορα νουμερα και γραμματα με τιτλο Home xp το κλειδι,τοτε το εχω.:up:

Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!!

Αυτό είναι γλυκιά μου..Είδες???Μην ανησυχείς!!
O.k.
Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα:lol::D.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα...

O.k.
Tωρα παω να κανω ολα αυτα που ειπαμε στο πμ και επειδι σε εχω ζαλισει πολυ νομιζω πως ειναι αρκετα για σημερα:lol::D.Εαν πιασει τοπο η εργασια μου θα εισαι η πρωτη που θα το μαθει...εαν παλι οχι τοτε θα σε ξαναζαλισω καποια αλλη μερα...

Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!!

Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!:redface:Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!!:redface::redface:

Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!Βάζω φωτός στο θέμα μου..προετοιμάζω κάτι ειδικά αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη σλιθερινούλα!!!

Καλέ...όποτε θες μου λες...ΟΧΙ πρωί !!!!!!Δεν είμαι ποτέ ελέυθερη..Είναι που είμαι δουλειά και μπαινοβγαίνω σε διαφορετικά μηχανήματα!!!!:redface:Μην με πιάσουν ποτέ την ΕΒΑΨΑ!!!!:redface::redface:
Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο):down::down::down:
Τι δουλια κανεις??

Eιπα να κανω εκκαθαριση δισκου...ειμαι μιση ωρα και ειναι στο ενα τεταρτο γεματη η μπαρα...δηλ.θα κανει 2 ωρες μονο την εκκαθαριση!!!Καταλαβαινεις τωρα για τι λαπτοπ μιλαμε και ειναι μονο 4 χρονων(δεν ειναι και αρχαιο):down::down::down:
Τι δουλια κανεις??

Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!:/:Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα...

Τεχνικός υπολογιστών!!!Αν με δεις από κοντά ή και φωτό δεν θα το πιστεύεις αλλά τα καταφέρνω.Ζορίτσα μου όλοι αυτοί οι επεξεργαστες είναι ΠΑΡΑ πολυ παλιοί!!!!Πραγματικά κάνουν πάρα πολυ ώρα..Αν βαριέσαι ασ το!!!Επίσης αυτό σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ πράγμα στον υπολογιστή!!!:/:Λίγο υπομονή θέλουν τα κομπιούτερ και φροντίδα...
Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads...

Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή;

Ζορίτσα ο Μάρκο έχει γίνει απίστευτος!!!!!!!Τι χαιτη είναι αυτή;
Για δες μας και πεσ μου τι κανετε εσεις?

Συνημμένα

• Εικόνα 562.jpg
    Εικόνα 562.jpg
    355,9 KB · Εμφανίσεις: 24
Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας.:)

Πω πω...Κούκλαρος!Εμείς τα ίδια,το βλακόμετρο έπεσε απο το μπαλκόνι αλλά τώρα είναι εντάξει,τον εξοικειώνω σιγά σιγά με άλλες γάτες για να είναι έτοιμος για τον ερχομό της Μόιρας.:)
Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση?

Tο καταλαβα οτι ηξερες κατι παρα πανω...Ευτυχως τελειωσε και εκανα και ελεγχο δισκου(ποτε ξανα δεν το εκανα)και τωρα ειμαστε στο scanning virus και μετα θα σου πω.Ετσι και αλλιως σχεδιαζα αλλαγη λαπτοπ για το σεπτεμβρη και τωρα θελω και τη γνωμη ιδικου ...αλλα θα μου το στειλεις με πμ για να μη θεωρηθει σαν διαφημηση ε?Ενα οικονομικο να κανει τη δουλια του σερφ και να αντεχει τα downloads...

Έλα βρε Ζορίτσα μου..Έγραφα το θέμα των παιδιών μου..Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις ασχοληθεί πολύ καιρό..Τέσπα, Ζορίτσα, η κολλητή μου ήθελε ένα τέτοιο λάπτοπ...δεν θα σου προτείνω κάτι εγώ..μπες σε ένα σαιτ με λαπτοπς και στείλε μου το μοντέλο ή τις προδιαγραφές να σου πω τη γνώμη μου.Δεν ασχολούμαι με τα λιανικά εγώ..είμαι αποκλειστικά τεχνικός και έτσι δεν ξέρω τι κυκλοφορεί!!:/:Από την άλλη για αυτά που μου είπες κοίτα να έχει καλή μνήμη ΠΟΛΥ καλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή..Ιντελ θεωρείται καλύτερος.Προσωπικά δεν λέπω διαφορά με τον ΑΜD..Φρόντισε να έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.Εγώ μια γνώμη μπορώ να δώσω..Δεν ασκώ και το επάγγελμα χρόνια.Τον Μάιο έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο σε αυτόν τον τομέα!:redface:Αλλά νομίζω τα πάω καλά!:D.Ό,τι θες μου λες..

Oxxxxxxxxxx!!!!Hτανε απο ψιλα η πτωση?
Όχι απο πολυ ψηλά,μεζονέττα είναι,αλλά δεν κουνιόταν,δε στεκόταν στα πόδια του,δεν είχε επαφη...Η γιατρός μας είπε ότι ήταν απο το σοκ,αλλά άμα πριν ένα χρόνο σου έχει μείνει γάτος στα χέρια τρελαίνεσαι.Ευτυχώς ράγισε μόνο την δίμετρη ποδάρα του και τώρα είναι οκ.

Εμενα το ιδιο εχει παθει το πρωτο μου γατακι και νομιζα οτι ειχε πεθανει επειδι τον εβλεπα να μη κουνιετε...Τοτε δεν το ηξερα αλλα μετα εμαθα οτι επαθε τοτε εγκεφαλικο(και αυτο φαινεται αμα η μια κορη του ματιου ειναι τεραστια σε σχεση με την αλλη)Τεσπα ολα καλα τωρα...Με το καλο να ερθει και η Μοιρα:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back