Περσίας maniacs

nigeldontbecross.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να δώ το φατσόνι χωρίς το πουλοβεράκι παρακαλώ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τη και η Λουση...τωρα καταλαβα γιατι την εχετε στο σπιτι!!!:lol::lol::lol:
dog_helping_in_kitchen.jpg

να δώ το φατσόνι χωρίς το πουλοβεράκι παρακαλώ;
Δεν γινεται..και εγω θα ηθελα:lol:

χαχαχαχαχαχαχαχ

προσπάθησε να βρείς καμία λούση με τη μουσούδα στη σοκολατόπιτα παρακαλώ

cat-in-pool.jpg
:lol::lol::lol::lol:πολυ της αρεσει το νερο φαινεται...:lol:

Να τη και η Λουση...τωρα καταλαβα γιατι την εχετε στο σπιτι!!!:lol::lol::lol:
dog_helping_in_kitchen.jpg
Μακάρι να ήταν μια καλή νοικοκυρά. Αλλά αν την είχαμε να μαγειρεύει, θα μέναμε νηστικοί κι αυτή θα είχε μεταλλαχθεί σε αγελαδίτσα απανίου χρώματος!!:lol::lol:

καλα,καλα...:lol:
black-cat-with-yellow-eyes-and-pet-pillow.jpg
Τελειο!!!Ετσι μάλιστα. Να βάλεις κ κανένα άλλο γατακι!!

καπου εγω θα χωραγε και τον Μαρκο...:lol::lol::lol:δεν θα ξεχοριζε:lol:
Rutan-cat-food-advertisement.jpg
Σίγουρα δεν θα ξεχώριζε. Μα τί είναι τελος πάντων ο κύριος Μάρκο???

cat-in-pool.jpg
:lol::lol::lol::lol:πολυ της αρεσει το νερο φαινεται...:lol:
ναι αυτή το ξέρει....

Tι κανεις Αναστασακο?:D

Καλημερα

Καλε που πηγαν ολες οι φωτο?Γιατι δεν φαινονται?Εσεις τις βλεπετε?Αυτες που ειχα βαλει χτες,οι αστειες?:blink::blink::blink:

Καλε που πηγαν ολες οι φωτο?Γιατι δεν φαινονται?Εσεις τις βλεπετε?Αυτες που ειχα βαλει χτες,οι αστειες?:blink::blink::blink:

Εγώ δεν τις βλέπω:/:....και διάβαζα σήμερα το πρωί τα μηνύματά σας και λέω "μπα πρέπει να πιω κι άλλο καφέ, δεν βλέπω καλά".....:blink::confused::lol::lol::lol:
τι να έγινε άραγε:hmm:

Εγώ δεν τις βλέπω:/:....και διάβαζα σήμερα το πρωί τα μηνύματά σας και λέω "μπα πρέπει να πιω κι άλλο καφέ, δεν βλέπω καλά".....:blink::confused::lol::lol::lol:
τι να έγινε άραγε:hmm:
Νικολετάκι!!! Ο Σεβαχουλίνος χθες μου κάθισε για 5 λεπτά χουρχουρητός αγκαλιά . χεχε τον έπιασα στον ύπνο. Ευχαριστήθηκα χαδάκια κ φιλάκια στον αρκουδίνο μου!!! Τι κάνεις?? Φίλησε μου τη μαμα του κ τον μπαμπά του!:up:

Νικολετάκι!!! Ο Σεβαχουλίνος χθες μου κάθισε για 5 λεπτά χουρχουρητός αγκαλιά . χεχε τον έπιασα στον ύπνο. Ευχαριστήθηκα χαδάκια κ φιλάκια στον αρκουδίνο μου!!! Τι κάνεις?? Φίλησε μου τη μαμα του κ τον μπαμπά του!:up:
Τους φίλησα και εγώ χτες!!!!!!:D:D:D:D:up::up::up::up::up:

Τι κάνουν τα ζουζουνια ΜΟΥ σήμερα :D
Νικολέτα στον κοινό φάκελο που ανοιξα τον emulator κ τα κασετάκια που υποσχέθηκα στον Αντωνάκη. όταν τα περάσω όλα θα σου εξηγήσω πως γίνεται (για να μη νομίζει ότι τον ξέχασα)

Τι κάνουν τα ζουζουνια ΜΟΥ σήμερα :D
Νικολέτα στον κοινό φάκελο που ανοιξα τον emulator κ τα κασετάκια που υποσχεθηκα στον Αντωνάκι. όταν τα περάσω όλα θα σου εξηγήσω πως γίνεται (για να μη νομίζει ότι τον ξέχασα)

Τα ζουζούνια ΣΟΥ μια χαρά είναι ....ρίχνουν κάτι ύπνους!!!!:D:D
Για τον φάκελο ΟΚ...όταν είναι έτοιμος μου λες:rolleyes:....ξέρεις που λένε "σε παιδί και άγιο μην τάζεις":D:lol::lol::lol:

sli8 ποια ειναι αυτή η μαλλιαρή χτενισμένη γάτα; το πρίν και το μετά είναι; έτσι ξυρισμένος έτσι με μαλλί;

Τα ζουζούνια ΣΟΥ μια χαρά είναι ....ρίχνουν κάτι ύπνους!!!!:D:D
Για τον φάκελο ΟΚ...όταν είναι έτοιμος μου λες:rolleyes:....ξέρεις που λένε "σε παιδί και άγιο μην τάζεις":D:lol::lol::lol:
Μωρε τα καημενούλια μου.δεν τα ζούληξα τόσο όσο θα ήθελα:( Αλλά από το τίποτα καλό ήταν κ αυτό το λίγο.
Το ξέρω το ξέρω γι αυτό ψάχνω από το πρωί να του τα περάσω:lol:

sli8 ποια ειναι αυτή η μαλλιαρή χτενισμένη γάτα; το πρίν και το μετά είναι; έτσι ξυρισμένος έτσι με μαλλί;
όχι είναι ο Μπατ όταν είχε μαλλί τον έβαλα γιατί δεν άντεχα άλλο τη Νικολέτα να μας δουλεύει:mad:

έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back