zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #5.401 01-12-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι απατεώνας γάτος Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Click για ανάπτυξη... Οπως ακριβως το ειπες...απατεωνας Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η elvenstar: #5.402 01-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οπως ακριβως το ειπες...απατεωνας Click για ανάπτυξη... Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα ή μάλλον μουσούδα που είναι για να τον λυπάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η zorica έγραψε: #5.403 01-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα που είναι για να τον λυπάσαι Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι του στιλ''δεν ξερω εγω τιποτα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η elvenstar: #5.404 01-12-08 11:00 Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #5.405 01-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αλήθεια το μωρό μου??? ------------------------------------------- Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η elvenstar: #5.406 01-12-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Click για ανάπτυξη... Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #5.407 01-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Click για ανάπτυξη... Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η elvenstar: #5.408 01-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι απατεώνας γάτος Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο Click για ανάπτυξη... Οπως ακριβως το ειπες...απατεωνας Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:47 Η elvenstar: #5.402 01-12-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οπως ακριβως το ειπες...απατεωνας Click για ανάπτυξη... Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα ή μάλλον μουσούδα που είναι για να τον λυπάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η zorica έγραψε: #5.403 01-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα που είναι για να τον λυπάσαι Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι του στιλ''δεν ξερω εγω τιποτα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η elvenstar: #5.404 01-12-08 11:00 Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #5.405 01-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αλήθεια το μωρό μου??? ------------------------------------------- Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η elvenstar: #5.406 01-12-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Click για ανάπτυξη... Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #5.407 01-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Click για ανάπτυξη... Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η elvenstar: #5.408 01-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οπως ακριβως το ειπες...απατεωνας Click για ανάπτυξη... Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα ή μάλλον μουσούδα που είναι για να τον λυπάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η zorica έγραψε: #5.403 01-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα που είναι για να τον λυπάσαι Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι του στιλ''δεν ξερω εγω τιποτα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η elvenstar: #5.404 01-12-08 11:00 Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #5.405 01-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αλήθεια το μωρό μου??? ------------------------------------------- Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η elvenstar: #5.406 01-12-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Click για ανάπτυξη... Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #5.407 01-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Click για ανάπτυξη... Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η elvenstar: #5.408 01-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα που είναι για να τον λυπάσαι Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι του στιλ''δεν ξερω εγω τιποτα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η elvenstar: #5.404 01-12-08 11:00 Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #5.405 01-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αλήθεια το μωρό μου??? ------------------------------------------- Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η elvenstar: #5.406 01-12-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Click για ανάπτυξη... Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #5.407 01-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Click για ανάπτυξη... Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η elvenstar: #5.408 01-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #5.405 01-12-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αλήθεια το μωρό μου??? ------------------------------------------- Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η elvenstar: #5.406 01-12-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Click για ανάπτυξη... Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #5.407 01-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Click για ανάπτυξη... Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η elvenstar: #5.408 01-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!! Αλήθεια το μωρό μου??? ------------------------------------------- Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η elvenstar: #5.406 01-12-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Click για ανάπτυξη... Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #5.407 01-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Click για ανάπτυξη... Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η elvenstar: #5.408 01-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!! Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει... Click για ανάπτυξη... Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #5.407 01-12-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Click για ανάπτυξη... Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η elvenstar: #5.408 01-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος Click για ανάπτυξη... Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η elvenstar: #5.408 01-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του... Click για ανάπτυξη... Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η gatouni έγραψε: #5.409 01-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια Click για ανάπτυξη... Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #5.410 01-12-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η zorica έγραψε: #5.411 01-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο; Click για ανάπτυξη... Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα. Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος. Click για ανάπτυξη... Καλα μη βαρατε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό..... Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα....και ΤΙ σώμα Click για ανάπτυξη... οκ,οκ...να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η darkjudith: #5.412 02-12-08 13:19 Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η elvenstar: #5.413 02-12-08 13:37 Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η darkjudith: #5.414 02-12-08 14:03 Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η elvenstar: #5.415 02-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει... Click για ανάπτυξη... θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η darkjudith: #5.416 02-12-08 14:12 Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Raisa έγραψε: #5.417 02-12-08 16:12 Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #5.418 03-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας περσάκια....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!! αυτή είναι ιδικά για την Ελενα ελπίζω να σας άρεσαν!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία Γάτσιου: #5.419 03-12-08 15:32 εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η Μαρία Γάτσιου: #5.420 03-12-08 15:44 Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.