Περσίας maniacs

Τι απατεώνας γάτος:lol::lol::lol::lol:

Τι γλυκά ματάκια που έχει; Είναι σκέτη ζωγραφιά:up: καληνύχτα Ζορίτσα κ Μαρκουλίνο
Οπως ακριβως το ειπες...απατεωνας:lol::lol::lol:
Τι όμορφος ο Μάρκο...Εχει γινει γιγαντας!
Ευχαριστουμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπως ακριβως το ειπες...απατεωνας:lol::lol::lol:
Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα ή μάλλον μουσούδα που είναι για να τον λυπάσαι :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απατεώνας μπράβο, και παίρνει και μια κακόμοιρη φάτσα που είναι για να τον λυπάσαι :lol::lol:
Ναι,ναι του στιλ''δεν ξερω εγω τιποτα'':lol::lol:

Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα :lol::lol:
IMG_1165.JPG

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΠΕΡΣΆΚΙΑ!!!

:lol::lol::lol:Αλήθεια το μωρό μου???:up:
-------------------------------------------

Αγάαααπη μου. Τι ομορφιά!! Τι βελουδινα ματάκια!!! Φιλάκια στα μουστάκια!!!:D
Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!!:lol:
Ειδικά αυτή εδώ η φάτσα :lol::lol:
IMG_1165.JPG
Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει...:rolleyes:

Καλημερα...ναι ο τοφαλος!!!:lol:

Εδω ειναι μες`τη τεμπελια του...των σηκωνω για φωτο αλλα δεν χαμπαριαζει...:rolleyes:
Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος :up:

Α τεμπελιά είναι αυτό; νόμιζα ότι είναι η κακόμοιρη φάτσα να τον λυπηθείτε κ να τον αφήσετε σε ησυχία. Ε! όχι κ τοφαλος το παιδί, είναι μοναδικός στο είδος του γάταρος :up:
Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του...:lol:

Πες το οπως θες...αυτο ηταν το ζητουμενο...να τον αφησω στην ησυχια του...:lol:
Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι:hmm: Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο;

Και αυτη... για καληνυχτα κοριτσια:)
IMG_1117.JPG
Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα.:)
Και μη το λες τόφαλο το παιδί. Είναι απλά ένας πολυυυυυυ χορταστικός γάτος:up:.

Εγώ σήμερα την είδα οπότε είναι για καλημέρα και όχι για καληνύχτα. Και με τέτοιες ομορφίες που βλέπω σίγουρα θα είναι καλή η μέρα.:)

Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό.....:mad::mad:
Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα:D....και ΤΙ σώμα:up::up::up:

Ε! αντε γεια σου καλά το κατάλαβα εγω ήταν μισοκακόμοιρο να τον λυπηθείς. Τον καημενούλη, Τον άφησες τελικά ή συνέχισες ακάθεκτη; Από χθες που μου το είπες με έχει φάει η περιέργια για το πόσα κιλά είναι:hmm: Σιγουρα δεν είναι σκέτη τρίχα κ αυτός; Έχει κ περιεχόμενο;
Ε,θα εχει αφου δεν τον αντεχω για πολυ ωρα οταν καθεται πανω μου...
Καλα μη βαρατε:lol::lol::lol:
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!! Ακου τόφαλος το μωρό.....:mad::mad:
Ο Μάρκος εκτός από μακρύ τρίχα έχει και σώμα:D....και ΤΙ σώμα:up::up::up:
οκ,οκ...:lol:να σου πω την αληθεια,δεν θα ηθελα και να ειναι διαφορετικος απ`οτι ειναι:lol:

:( Καλησπέρα περσομαμάδες!Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Το μωράκι μου έχει μύκητες....

Mη στεναχωριέσαι κ Μάρκο ο γάταρος ακριβώς από πάνω σου είχε μύκητες όταν ήταν μωράκι αλλά με μια καλή θεραπεία πήγαν όλα καλά. Να πάτε στο γιατρό κ θα δεις θα σου πει δεν είναι κάτι σοβαρό αρκεί να ακολουθήσεις την αγωγή που θα σου δώσει:)

Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει...

Μακάρι! Πήγα στον γιατρό και ξεκινήσαμε θεραπεία. Του έχει φύγει τρίχωμα του κακομοίρη και είναι να τον λυπάσαι..Εν τω μεταξύ όλο νιαουρίζει και γκρινιάζει...
θα ηρεμήσει τώρα με την θεραπεία να παιράσουν βέβαια κ 1-2 24ώρα μέχρι να αρχίσει να επιδρα κ η αντιβίωση. Για το γουνάκι του μη φοβάσαι θα ξαναβγεί, έτσι έγινε κ με τον Μάρκο κ με άλλα γατάκια που έτυχε να δω. Μόνο να ξέρεις από τι κόλλησε αν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα ή από κάτι άλλο ωστε να μη ξανασυμβεί

Δεν ήρθε σε επαφή με κάποια άλλη γάτα. Επειδή συνέχεια πατάει σε νερά και εκεί που έχουμε σφουγγαρίσει και είναι όλο βρεγμένα τα πατουσάκιά του, ο γιατρός είπε ότι μάλλον έτσι αναπτύχθηκαν οι μύκητες.

Γεια σας περσάκια:)....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!!:D

url

αυτή είναι ιδικά για την Ελενα:P:up:

0309_02_big.jpg

image002.jpg

wilko.jpg

cfa_blue_Persian_cat_Repeat.gif

WillowPurplePearls.jpg

ελπίζω να σας άρεσαν!!!:rolleyes:

Γεια σας περσάκια:)....μετά από παράκληση της Έλενας σας αφιερώνω αυτές τις φωτό!!!:D

url

αυτή είναι ιδικά για την Ελενα:P:up:

0309_02_big.jpg

image002.jpg

wilko.jpg

cfa_blue_Persian_cat_Repeat.gif

WillowPurplePearls.jpg

ελπίζω να σας άρεσαν!!!:rolleyes:
Γεια σας περσάκια!! Καλέ Νικολέτα τι ομορφιές είναι αυτές που μας έβαλες!!! και το κουρεμένο το περσάκι ειναι τέλειο μέσα στην ατυχία του να το κουρέψουν. Τώρα γιατί την προκαλείς την καημενουλα την Έλενα εεε???:hmm:

εμένα το κουρεμενο δεν μου άρεσε φαίνεται δυστυχισμένο,τώρα μπορεί να είναι και ιδέα μου...

Ambrosia911-21-08-600x450.jpg
Αυτό είναι και στο κλίμα των ημερών....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back