Περσίας maniacs

Να προσπαθήσεις όσο έχει ακόμα τέτοιο μάκρος τρίχωμα. Καλά η ζουζούνα σου στην τρίτη φωτό έχει μια φάτσα!!! Για ζούληγμα!! Και φάγωμα μαζί ;):up:
Αυτή είναι η φάτσα απορίας είναι πολύ εκφραστική όταν απορεί για κάτι που δεν το έχει ξαναδεί, :lol: Σαν άνθρωπος κ έχουμε κ την γλώσσα έξω :bleh: μας πρόσεξες;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή είναι η φάτσα απορίας είναι πολύ εκφραστική όταν απορεί για κάτι που δεν το έχει ξαναδεί, :lol: Σαν άνθρωπος κ έχουμε κ την γλώσσα έξω :bleh: μας πρόσεξες;:lol:

Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! :lol::lol::lol: Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! :lol::lol::lol: Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια?
Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό)

Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Τόσο έυκολα εκπήσετε η ζουζούνα? :lol::lol::lol::lol: Αχουτην καλέ μου για ζούληγμα είναι η μπουμπούκα!!! Να την δώσεις πολλά μουσουδοφιλα της γλυκιάς μου :)

Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί
ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!!:up:
Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο.:D
:lol::lol::lol::lol:Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι

ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!!:up:
Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο.:D

:lol::lol::lol::lol:Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι
Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια :lol: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο)

Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια :lol: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο)
Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!!:lol::lol::lol:
Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι

Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!!:lol::lol::lol:
Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι

Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε:lol::lol: Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε:up::up::up:

Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε:lol::lol: Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε:up::up::up:
:lol::lol::lol::lol:

Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..!

Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα.:) Αυριο θα τα πούμε πάλι. :D
Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου
Καληνύχτα κ φιλιά.

Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..!
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες.:( Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ;

Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα.:) Αυριο θα τα πούμε πάλι. :D
Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου
Καληνύχτα κ φιλιά.
Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα:D

δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα:mad::mad::mad: Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; )
ελα τωρα που δεν θες!!!:lol::lol::lol:ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!!

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν:(
εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss:

Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο)

Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα:D
εγω ποτε θα στολισω?:(

Καλησπέρα περσάκια μου!!!

εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss:

εγω ποτε θα στολισω?:(

Καλησπέρα περσάκια μου!!!
Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη

Συνημμένα

• smiley531.gif
    smiley531.gif
    1 KB · Εμφανίσεις: 31
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες.:( Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ;
Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!).
Είναι η Θεά μου!:rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη
ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη):lol::lol::lol:

Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!).
Είναι η Θεά μου!:rolleyes::rolleyes:
Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε:inlove:
ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη):lol::lol::lol:
δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει
36_15_2.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back