elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η elvenstar: #5.461 05-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να προσπαθήσεις όσο έχει ακόμα τέτοιο μάκρος τρίχωμα. Καλά η ζουζούνα σου στην τρίτη φωτό έχει μια φάτσα!!! Για ζούληγμα!! Και φάγωμα μαζί Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η φάτσα απορίας είναι πολύ εκφραστική όταν απορεί για κάτι που δεν το έχει ξαναδεί, Σαν άνθρωπος κ έχουμε κ την γλώσσα έξω μας πρόσεξες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η aalyah έγραψε: #5.462 05-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτή είναι η φάτσα απορίας είναι πολύ εκφραστική όταν απορεί για κάτι που δεν το έχει ξαναδεί, Σαν άνθρωπος κ έχουμε κ την γλώσσα έξω μας πρόσεξες; Click για ανάπτυξη... Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:50 Η elvenstar: #5.463 05-12-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια? Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η aalyah έγραψε: #5.464 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τόσο έυκολα εκπήσετε η ζουζούνα? Αχουτην καλέ μου για ζούληγμα είναι η μπουμπούκα!!! Να την δώσεις πολλά μουσουδοφιλα της γλυκιάς μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #5.465 05-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η elvenstar: #5.466 05-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Click για ανάπτυξη... Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #5.467 06-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #5.468 06-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να προσπαθήσεις όσο έχει ακόμα τέτοιο μάκρος τρίχωμα. Καλά η ζουζούνα σου στην τρίτη φωτό έχει μια φάτσα!!! Για ζούληγμα!! Και φάγωμα μαζί Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η φάτσα απορίας είναι πολύ εκφραστική όταν απορεί για κάτι που δεν το έχει ξαναδεί, Σαν άνθρωπος κ έχουμε κ την γλώσσα έξω μας πρόσεξες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η aalyah έγραψε: #5.462 05-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτή είναι η φάτσα απορίας είναι πολύ εκφραστική όταν απορεί για κάτι που δεν το έχει ξαναδεί, Σαν άνθρωπος κ έχουμε κ την γλώσσα έξω μας πρόσεξες; Click για ανάπτυξη... Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:50 Η elvenstar: #5.463 05-12-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια? Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η aalyah έγραψε: #5.464 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τόσο έυκολα εκπήσετε η ζουζούνα? Αχουτην καλέ μου για ζούληγμα είναι η μπουμπούκα!!! Να την δώσεις πολλά μουσουδοφιλα της γλυκιάς μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #5.465 05-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η elvenstar: #5.466 05-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Click για ανάπτυξη... Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #5.467 06-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #5.468 06-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτή είναι η φάτσα απορίας είναι πολύ εκφραστική όταν απορεί για κάτι που δεν το έχει ξαναδεί, Σαν άνθρωπος κ έχουμε κ την γλώσσα έξω μας πρόσεξες; Click για ανάπτυξη... Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:50 Η elvenstar: #5.463 05-12-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια? Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η aalyah έγραψε: #5.464 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τόσο έυκολα εκπήσετε η ζουζούνα? Αχουτην καλέ μου για ζούληγμα είναι η μπουμπούκα!!! Να την δώσεις πολλά μουσουδοφιλα της γλυκιάς μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #5.465 05-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η elvenstar: #5.466 05-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Click για ανάπτυξη... Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #5.467 06-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #5.468 06-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σας πρόσεξα σας πρόσεξα! Ειδικά με τα μάτια ΝΑΑΑΑΑ να κοιτάει!!! Ζουζούνα μου! Καλέ τι της προξένησε τόσο απορία πια? Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η aalyah έγραψε: #5.464 05-12-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τόσο έυκολα εκπήσετε η ζουζούνα? Αχουτην καλέ μου για ζούληγμα είναι η μπουμπούκα!!! Να την δώσεις πολλά μουσουδοφιλα της γλυκιάς μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #5.465 05-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η elvenstar: #5.466 05-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Click για ανάπτυξη... Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #5.467 06-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #5.468 06-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τόσο έυκολα εκπήσετε η ζουζούνα? Αχουτην καλέ μου για ζούληγμα είναι η μπουμπούκα!!! Να την δώσεις πολλά μουσουδοφιλα της γλυκιάς μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #5.465 05-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η elvenstar: #5.466 05-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Click για ανάπτυξη... Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #5.467 06-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #5.468 06-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ να βγάλω φωτογραφίες αλλά έλα που το κινητό μου είναι μάπα κ θέλει κ συγκεκριμένο φωτισμό για να βγουν καθαρά οι φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα κρεμαστάρια (με την καλή έννοια) του κινητού μου (έβαλα καινούρια κ δεν τα είχε ξαναδει γι αυτό) Click για ανάπτυξη... Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η elvenstar: #5.466 05-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Click για ανάπτυξη... Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #5.467 06-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #5.468 06-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι κουκλιά είναι αυτά!!! Αυτός ο Μπατ στη μεσαία φωτο τι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Σε παρακαλώ στείλε τον μου σε μέιλ επίσης!!! Οσο για την Κάντυ στη φωτο με τη γλωσσίτσα έξω είναι μια κουκλάρα και σαν ανθρωπάκι παρακαλώ. ΦΙΛΗΣΕ Μου τα μωρά στα μουστάκια βρε!!!! Το μήκος της τρίχας τους είναι ΤΕΛΕΙΟ αν κ λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά αυτά είναι το κάτι άλλο. Τα κρεμαστάρια... εεεε???? χιχιχι Click για ανάπτυξη... Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #5.467 06-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #5.468 06-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες που λένε ότι τα Περσικά έχουν μάγουλα μωρού; Τώρα παχύναμε κ λίγο κ είμαστε ακόμα πιο ζουμερές κ όμορφες από πριν. Ναι θα σου τον στείλω με μέιλ σου έστειλα ήδη ένα. Και εγώ τα λατρεύω τα μακρύτριχα αλλά για να πω την αμαρτία μου, σ αυτό το μήκος μπορείς εύκολα να τα περιποιηθείς χωρίς πρόβλημα. Τώρα είναι σαν Βρετανάκια Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #5.468 06-12-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ελενα ξεράθηκα με την παρομοίωση!!! Ναι σ΄αυτό το μήκος είναι τέλειο το τρίχωμα. Αλλά εμείς, τα διαλέξαμε ακριβώς γι αυτο που είναι . Δηλ. το μακρύτριχο κ το πλακουτσό μουτράκι Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η staman2 έγραψε: #5.469 06-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:21 Η irene_marga: #5.470 06-12-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζομαι ότι αν φιλούσε η Κάντυ έτσι θα φιλούσε Ακριβώς γι αυτό τα διαλέξαμε Click για ανάπτυξη... Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η staman2 έγραψε: #5.471 06-12-08 00:22 Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #5.472 06-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Τα μωρά σου είναι πολύ ξεχωριστά..!! Είναι φάτσες και τα δύο!Έχουν άγρια φατσούλα.. και αυτό τα κάνει τέλεια!Ειδικά όταν τα κουρεύεις.. πρέπει να είναι όλα τα λεφτά και στον χαρακτήρα..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η elvenstar: #5.473 06-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά πάω για ύπνο είμαι πτώμα. Αυριο θα τα πούμε πάλι. Άυριο έχουμε στόλισμα του σπιτιου, του μπαλκονιου κ του δέντρου Καληνύχτα κ φιλιά. Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:53 Ο πυρροθριξ: #5.474 06-12-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν θέλω φιλάκι πίσμωσα Η φάτσα μας η θυμωμένη δεν είναι αυτή, είναι αυτή που σε κοιτάμε με μισό μάτι στην υπογραφή. (Αλήθεια το έργο το κατέβασες τελικά; ) ελα τωρα που δεν θες!!!ναι μου ηρθε ευχαριστω πολυ!!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όχι που λένε μερικές μερικές. Δυστυχώς δεν γίνεται να μένει σ αυτό το μήκος γιατί για να είναι έτσι θέλει κούρεμα κ για να τα κουρέψουν τα ναρκώνουν Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον έδωσα τα φιλάκια σου κ στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας γλυκά φιλάκια από τον Μπατ κ ξυνισμένα από την Κάντυ (τα ξυνησμένα είναι σαν αυτά που δίνουν οι συμπεθερες ξέρεις με στριμμένα τα χείλια κ μάγουλο με μάγουλο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καληνύχτα Αναστασία μου, και εγώ θα πάω για ύπνο, Εγώ στόλισα δεν άντεξα Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα στολισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Η staman2 έγραψε: #5.475 06-12-08 18:58 Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα περσάκια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.476 06-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα smiley531.gif 1 KB · Εμφανίσεις: 31 irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τι ειπα?μια χαρα ειναι τα γατοπαιδα σου!!!:kiss::kiss::kiss: εγω ποτε θα στολισω? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα περσάκια μου!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η irene_marga: #5.477 06-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια δεν είναι καθόλου άγριες οι φατσούλες τους μάλλον εγω δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες. Ναι όπως όλα τα περσικά έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα, και είναι κ πάρα πολύ έξυπνα. Το δικό σου γατουλίνι είναι αυτό που έχεις στο αβαταρ; Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο πυρροθριξ: #5.478 07-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια πάω να δω λίγο τι γίνεται με την Νεκταρία. ελπίζω να είστε καλά όλοι. Δανάη με έριξε εντάξει δεν ειμαι πια πεισμωμένη Click για ανάπτυξη... ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η elvenstar: #5.479 07-12-08 21:15 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 273 274 275 276 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 274 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Αυτό που έχω στο αβάταρ είναι ναι. Είναι ημίαιμο περσάκι, 2+κάτι μέρες μηνών(κοντεύουμε τα δυόμιση!). Είναι η Θεά μου! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?κανω τις κορδελιτσες μου εγω!!!(που ελεγε και η Καρεζη) Click για ανάπτυξη... δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:19 Η zorica έγραψε: #5.480 07-12-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ολα τα γατακια σας ειναι πολυ ομορφα αλλα η Ναλα και ο Μαρκος ειναι τοπ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.