Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter prince
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
παρεπιπτώντος κολλημένος κολλημένος με τη ρέινα ο πάρης... ο πρίνς έχει το εκτόπισμα....ο πάρης τα έπαιξε κυριολεκτηκά. στήνεται η κοντέσα δίπλα του τραβάει την ουρά και νιαουρίζει νιαουρίζει.. και έρχεται ο πρίνς από το δίπλα δωμάτιο να την εξυπηρετήσει.... ο πάρης δεν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρεπιπτόντως όταν ο πρίνς κάνει μιααααρ η ρέινα σηκώνεται σαν παλαβή τον βρίσκει και στήνεται... αυτό τι σας λέει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρεπιπτόντως όταν ο πρίνς κάνει μιααααρ η ρέινα σηκώνεται σαν παλαβή τον βρίσκει και στήνεται... αυτό τι σας λέει;
Μάλλον τον γουστάρει περισσοτερο.!!!!

Νάμαστε!

Νάμαστε και μείς! Με θυμόσαστε?-Ο Ήλιος είμαι ... βλέπετε πως μεγάλωσα! η μαμά μου που με λατρεύει με λέει Λουκουμαδάκι και Αγγελάκι και άλλα πολύ γλυκά πράγματα ....και λεονταράκι της .... μόνο που έχω λίγα κομπαλάκια κάτω από τη μασχαλίτσα μου που την κάνουν να στεναχωριέται ...

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

--------------------------

Συνημμένα

• 1. DSC00086.jpg
    1. DSC00086.jpg
    219,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 2. DSC00048.jpg
    2. DSC00048.jpg
    232,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 3. DSC00079.jpg
    3. DSC00079.jpg
    206,9 KB · Εμφανίσεις: 22
Τι ομορφος γατος που εγινε!Ωραια χαιτη!

Νάμαστε και μείς! Με θυμόσαστε?-Ο Ήλιος είμαι ... βλέπετε πως μεγάλωσα! η μαμά μου που με λατρεύει με λέει Λουκουμαδάκι και Αγγελάκι και άλλα πολύ γλυκά πράγματα ....και λεονταράκι της .... μόνο που έχω λίγα κομπαλάκια κάτω από τη μασχαλίτσα μου που την κάνουν να στεναχωριέται ...

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Kαι πανγλυκα ματάκια!

Και είσαι πραγματικά λουκουμαδάκι Ήλιε μου έχεις μεγαλώσει κ έχεις φουντώσει κ είσαι κούκλος:up:
Ευαγγελία σε πιο πάνω ποστ έχω βάλει μία μικρή μηχανή για ζώα μήπως έχει κ σε σας κάποιο μαγαζί αυτή τη μηχανή γιατί ειναι σωτήρια για τα κομπάκια των περσικών εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί η Κάντυ έχει πολύ άσχημη ποιότητα τρίχας κ πιάνει κόμπους σε dt χρόνο αλλά τώρα είμαστε μια χαρά μας έσωσε αυτή η μικρή μηχανή :up:

Καλά αυτό το περίφημο περπάτημα των περσικών με τρελαίνει:lol:

Συνημμένα

• Ηλιος.jpg
    Ηλιος.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 13
Για γατοψώνια κ για ανθρωποκαφέ. :D

Eννοειται!!!Να ζουληξω κ τα μωρα σου;)!!!Εχω κ καποια περιεργα νεα με τον περσουλη,οσον αφορα τα ματακια του,θα τα δεις κ στο θεμα της Μπιζου,οσοι εχουν γνωση επι του θεματος ας ριξουν μια ματια:(

Και είσαι πραγματικά λουκουμαδάκι Ήλιε μου έχεις μεγαλώσει κ έχεις φουντώσει κ είσαι κούκλος:up:
Ευαγγελία σε πιο πάνω ποστ έχω βάλει μία μικρή μηχανή για ζώα μήπως έχει κ σε σας κάποιο μαγαζί αυτή τη μηχανή γιατί ειναι σωτήρια για τα κομπάκια των περσικών εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί η Κάντυ έχει πολύ άσχημη ποιότητα τρίχας κ πιάνει κόμπους σε dt χρόνο αλλά τώρα είμαστε μια χαρά μας έσωσε αυτή η μικρή μηχανή :up:

Καλά αυτό το περίφημο περπάτημα των περσικών με τρελαίνει:lol:
Eυχαριστώ καλή μου! Αυτό το μηχανάκι είναι που δεν ξέρω που να το ψάξω ...αν μούλεγες έστω τη μάρκα του και πως να το ζητήσω!
Μήπως τελικά είναι κάτι σαν ανδρική ξυριστική μηχανή??

Hλιε μου πώς μεγάλωσες! Και τι υπέροχος και δεμένος άντρακλας έγινες!!! Εισαι ένας κούκλος με τέλεια και εκφραστικά ματάκια!:up:
Κι εμένα η μαμα μου με λέει: μπαλίτσα, μαλή (απο τους μικρους μαλήδες στο μικρό μου πόνυ:lol: που κατρακυλούσαν απο το βουνό όταν ερχόταν η άνοιξη κι ήταν φουντωτοί), με λέει γλυψιάρη όταν περνώ το γλωσσάκι μου πάνω απο το μυτάκι μου και γλύφομαι και με λέει και αγγελάκι και κεχριμπαρι της απο το χρώμα των ματιών μου.:)
Μάλλον μας αγαπούν πολύ οι μαμάδες μας Ήλιε... Ετσι λεω εγώ. Εσύ τι λες?

https://www.mypetz.gr/threads/Περσίας-maniacs.221944/
Εδώ η Έλενα έχει βάλει φωτο γης μηχανής που λέει. και αναλύει σχετικά.
για ρίξε μια ματιά Άνιμα!:)

Ναι δεν είναι μία γνωστή μάρκα Ευαγγελία για να σου πω κοίτα τις φωτογραφίες πως είναι, ειναι μικρούλα αλλά πολύ εύχρηστη είναι μινιατούρα από τις κτηνιατρικές μηχανές.
Αναστασίιιιιιιιιιιιια κοίτα τι βρήκα

Συνημμένα

• galerie02.jpg
    galerie02.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 122847.jpg
    122847.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • miniature-cat-scooter-1.jpg
    miniature-cat-scooter-1.jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 24
Βρεθηκε κρεμ γατος περσιας με ουρα ραστα απο την αχτενισια
Η Ελενα με ειδοποιησε οτι ειδαν γατουλη περσικο κρεμ με ουρα σκετο χαλι (αχτενιστη) θα προσπαθησουμε να τον πιασουμε, μοιαζει αρσενικος οποιος θελει περσικο στειρωμενο τωρα ειναι η ευκαρια.

ΓατοΟμαδα Θεσσαλονίκης
6979780445 (2-4/22-2300)

Αναστασίιιιιιιιιιιιια κοίτα τι βρήκα
Τέλεια και στρογγυλά φεγγαράκια!!! ΤΕΛΕΙΑ!:up:

Βρεθηκε κρεμ γατος περσιας με ουρα ραστα απο την αχτενισια
Η Ελενα με ειδοποιησε οτι ειδαν γατουλη περσικο κρεμ με ουρα σκετο χαλι (αχτενιστη) θα προσπαθησουμε να τον πιασουμε, μοιαζει αρσενικος οποιος θελει περσικο στειρωμενο τωρα ειναι η ευκαρια.

ΓατοΟμαδα Θεσσαλονίκης
6979780445 (2-4/22-2300)

Ωχ κι άλλο περσικό έχουμε; έλεος τι γίνεται

Διακοπες του Πασχα και του Καλοκαιριου, αυτο γινεται.... και υπαρχουν ακομα τρελοι ιδιωτες που τα αναπαραγουν, εδω βρεχει περσικα τελευταια...

Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει ή οι" καλοί αυτοί άνθρωποι" που τα πήραν ανακάλυψαν ότι τους είναι πολύ βαρύ να τα χτενίζουν κ αποφάσισαν να τα βγάλουν στο δρόμο. Με το τσιντσιλάκι τι γίνεται ενδιαφέρθηκε κανείς;

οχι κανεις στειρωθηκε τη δευτερα με δικα μας εξοδα γιατι αυτοι που μας το πασσαραν εφυγαν εξωτερικο.

οχι κανεις στειρωθηκε τη δευτερα με δικα μας εξοδα γιατι αυτοι που μας το πασσαραν εφυγαν εξωτερικο.
Μπορείς να βάλεις μία φωτογραφία του Ασημίνα τώρα που ψάχνουμε γονείς κ για τα άλλα περσάκια ίσως ενδιαφερθεί κάποιος κ για τσιντσιλάκι

Εμένα πάντος μου είπε ο γιατρός να στειρώσω το χαρίτο γιατί θα είναι αρκετά ανίσυχος και άμα το κάνω θα ηρεμήσει!
Αλλα μου είπε οτι μπορεί να φράξει το σωλινάκι που κατουράει και να έχω το νού μου μετά άμα δώ και πάθει κάτι τέτοιο πρέπει να του τον πάω επειγόντος!
Αλλα θα τον στειρώσω γιατί δέν θα αντέξω στην ιδέα να φύγει απο το σπίτι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back