Περσίας maniacs

Να τος ο Ταρταρος με τη κρεμα γαλακτος:up:
περσουυυυυλη μου:inlove::inlove:
εκανε και καταληψη στη προικα του μωρου:up::lol:

chance3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και γιατί Έλενα δεν την βγάζεις

Μπούα

Και στα σοβαρά, γιατί όχι Αϊντα;
Σιγά μην την βγάλω κ Γκούφυ:lol:
Το Αϊντα δεν είναι κακό:hmm:μ αρέσει κ η όπερα:up:
agra.jpg

Αυτο ειναι λες και φοραει πουλοβερακι!
batman1.jpg
batman3.jpg
belami1.jpg
belami2.jpg
Πρέπει να είναι εξοτικ ο πουλεβεράκιας:lol: πάντως είναι πανέμορφα Δώρα κ τα άλλα τα πιο πάνω που έβαλες κ ειδικά αυτο που μοιάζει με τον Περση:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!!:)
Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση:happy:,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι.:/::(

Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!!:)
Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση:happy:,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι.:/::(
Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα:lol::up:
Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα;)

Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ
Michael_photo.jpg

Elvenstar?? :hmm:

Ελενα εσύ είσαι και άλλαξες nick?? Πήρες καινούριο μπουμπούκι???

Ναι κ στα δύο:lol:
Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου;
Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα

Ναι κ στα δύο:lol:
Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου;
Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα

Μπαααααα (ναι ναι προβατο) :P

Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες??

Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!!
Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά.
:):):)
α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα:lol:
Καλόοοοοοο.:)Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel:)

Καλημέεερα
ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι
Fabulous world Tarzan David
Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος:)

:lol::lol::lol::lol:
Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα:lol::lol::lol:
Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια!

:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Εγω είμαι τοματοκεφτές
Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη.

Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα:lol::up:
Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα;)

Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ
Michael_photo.jpg

Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!!:up::up::up:

Καλημερα Περσακια!
Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες:
4027241845_4819ea5dbb.jpg
4027247417_9a73ded194.jpg

4028008642_f458ca546f.jpg

Best litter:
4028231910_c6f69fb750.jpg

Μπαααααα (ναι ναι προβατο) :P

Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες??
Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου;)

Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!!:up::up::up:
Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα;):lol:
Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω:hmm:

Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee.:P

Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!!
Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά.
:):):)

Καλόοοοοοο.:)Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel:)

Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος:)

Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια!

Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη.
Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι;
Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα;)

Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα:lol:

Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ:hmm:

Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ)
και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι :D

Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι.:hmm:
Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου.:rolleyes::lol:

Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι.:hmm:
Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου.:rolleyes::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος:lol::lol:
Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight;

Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark
Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail

Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το

"Black Pearl"

γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο...

Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα.:P

Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα.:P
Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back