ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

περσουυυυυλη μου

εκανε και καταληψη στη προικα του μωρου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σιγά μην την βγάλω κ ΓκούφυΚαι γιατί Έλενα δεν την βγάζεις
Μπούα
Και στα σοβαρά, γιατί όχι Αϊντα;

Το Αϊντα δεν είναι κακό
μ αρέσει κ η όπερα
Πρέπει να είναι εξοτικ ο πουλεβεράκιας![]()
Αυτο ειναι λες και φοραει πουλοβερακι!
![]()
![]()
![]()
![]()
πάντως είναι πανέμορφα Δώρα κ τα άλλα τα πιο πάνω που έβαλες κ ειδικά αυτο που μοιάζει με τον Περση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση
,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσαΤι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!!
Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι.
![]()

Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα

Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ
aalyah
Διάσημο μέλος

Ελενα εσύ είσαι και άλλαξες nick?? Πήρες καινούριο μπουμπούκι???
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου;
Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα
aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι κ στα δύο
Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου;
Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα
Μπαααααα (ναι ναι προβατο)

Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες??
staman2
Περιβόητο μέλος
Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά.

Καλόοοοοοο.α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα![]()
Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel
Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιοςΚαλημέεερα
ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι
Fabulous world Tarzan David

Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια!
Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα![]()
Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη.
Εγω είμαι τοματοκεφτές
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα
Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα
Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ
![]()
Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες:
moukelis
Επιφανές μέλος
Best litter:
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σουΜπαααααα (ναι ναι προβατο)
Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες??

Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότεραΝπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!!![]()

Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω![]()
Best litter:
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι;Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!!
Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά.
Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel
Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος
Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια!
Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη.
Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα

Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα

Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ

Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ)
και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Renee Zellweger;Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee.![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι.
Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου.![]()

Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος

Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight;
Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark
Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
"Black Pearl"
γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο...
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγειςΟχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα.![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool