ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.401 19-10-09 13:37 Να τος ο Ταρταρος με τη κρεμα γαλακτος περσουυυυυλη μου εκανε και καταληψη στη προικα του μωρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #8.402 19-10-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Και γιατί Έλενα δεν την βγάζεις Μπούα Και στα σοβαρά, γιατί όχι Αϊντα; Click για ανάπτυξη... Σιγά μην την βγάλω κ Γκούφυ Το Αϊντα δεν είναι κακόμ αρέσει κ η όπερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο ειναι λες και φοραει πουλοβερακι! Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι εξοτικ ο πουλεβεράκιας πάντως είναι πανέμορφα Δώρα κ τα άλλα τα πιο πάνω που έβαλες κ ειδικά αυτο που μοιάζει με τον Περση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Nonika έγραψε: #8.403 19-10-09 16:32 Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #8.404 19-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Click για ανάπτυξη... Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #8.405 19-10-09 20:50 Elvenstar?? Ελενα εσύ είσαι και άλλαξες nick?? Πήρες καινούριο μπουμπούκι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.406 19-10-09 21:42 Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #8.407 19-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Click για ανάπτυξη... Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Η staman2 έγραψε: #8.408 19-10-09 23:36 Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να τος ο Ταρταρος με τη κρεμα γαλακτος περσουυυυυλη μου εκανε και καταληψη στη προικα του μωρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #8.402 19-10-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Και γιατί Έλενα δεν την βγάζεις Μπούα Και στα σοβαρά, γιατί όχι Αϊντα; Click για ανάπτυξη... Σιγά μην την βγάλω κ Γκούφυ Το Αϊντα δεν είναι κακόμ αρέσει κ η όπερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο ειναι λες και φοραει πουλοβερακι! Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι εξοτικ ο πουλεβεράκιας πάντως είναι πανέμορφα Δώρα κ τα άλλα τα πιο πάνω που έβαλες κ ειδικά αυτο που μοιάζει με τον Περση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Nonika έγραψε: #8.403 19-10-09 16:32 Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #8.404 19-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Click για ανάπτυξη... Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #8.405 19-10-09 20:50 Elvenstar?? Ελενα εσύ είσαι και άλλαξες nick?? Πήρες καινούριο μπουμπούκι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.406 19-10-09 21:42 Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #8.407 19-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Click για ανάπτυξη... Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Η staman2 έγραψε: #8.408 19-10-09 23:36 Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Και γιατί Έλενα δεν την βγάζεις Μπούα Και στα σοβαρά, γιατί όχι Αϊντα; Click για ανάπτυξη... Σιγά μην την βγάλω κ Γκούφυ Το Αϊντα δεν είναι κακόμ αρέσει κ η όπερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο ειναι λες και φοραει πουλοβερακι! Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι εξοτικ ο πουλεβεράκιας πάντως είναι πανέμορφα Δώρα κ τα άλλα τα πιο πάνω που έβαλες κ ειδικά αυτο που μοιάζει με τον Περση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Nonika έγραψε: #8.403 19-10-09 16:32 Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #8.404 19-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Click για ανάπτυξη... Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #8.405 19-10-09 20:50 Elvenstar?? Ελενα εσύ είσαι και άλλαξες nick?? Πήρες καινούριο μπουμπούκι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.406 19-10-09 21:42 Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #8.407 19-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Click για ανάπτυξη... Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Η staman2 έγραψε: #8.408 19-10-09 23:36 Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #8.404 19-10-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Click για ανάπτυξη... Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #8.405 19-10-09 20:50 Elvenstar?? Ελενα εσύ είσαι και άλλαξες nick?? Πήρες καινούριο μπουμπούκι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.406 19-10-09 21:42 Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #8.407 19-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Click για ανάπτυξη... Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Η staman2 έγραψε: #8.408 19-10-09 23:36 Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Τι ομορφο το ασημι και το σταχτι απο κατω,μ'αρεσουν πολυ αυτοι οι χρωματισμοι!!! Ο μπουγατσας πανω μου θυμιζει τον Ραμση,αλλα με την ξουρα που του καναμε στο λαιμο θα αργησει πολυ να δειξει ετσι. Click για ανάπτυξη... Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #8.405 19-10-09 20:50 Elvenstar?? Ελενα εσύ είσαι και άλλαξες nick?? Πήρες καινούριο μπουμπούκι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.406 19-10-09 21:42 Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #8.407 19-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Click για ανάπτυξη... Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Η staman2 έγραψε: #8.408 19-10-09 23:36 Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Elvenstar?? Ελενα εσύ είσαι και άλλαξες nick?? Πήρες καινούριο μπουμπούκι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.406 19-10-09 21:42 Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #8.407 19-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Click για ανάπτυξη... Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Η staman2 έγραψε: #8.408 19-10-09 23:36 Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η aalyah έγραψε: #8.407 19-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Click για ανάπτυξη... Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Η staman2 έγραψε: #8.408 19-10-09 23:36 Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι κ στα δύο Σ αρέσει το γουτσου γουτσου μου; Εσύ τι κάνεις πως τα πας με την καινούρια σου ζωή; συνήθισες ή μπαααα Click για ανάπτυξη... Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Η staman2 έγραψε: #8.408 19-10-09 23:36 Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέεερα ναι εκτος του εκτροφείου για παράδειγμα ο Μπατμαν στα χαρτιά του είναι Fabulous world Tarzan David Click για ανάπτυξη... Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν βρε λες να τα βάλω όλα Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγω είμαι τοματοκεφτές Click για ανάπτυξη... Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #8.409 20-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πράγματι έχουν την ίδια μπουγατσόφατσα Ααα μην το λες τώρα που είναι χειμώνας το βγάζουν πολύ πιο γρήγορα το τρίχωμα Ναι κ ένας ωραίος ασπρόμαυρος κύριος ονόματι Μάικλ Click για ανάπτυξη... Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:22 Η moukelis έγραψε: #8.410 20-10-09 09:22 Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Περσακια! Απο την εκθεση της FIFE στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #8.411 20-10-09 09:28 Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Best litter: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η elvenstar: #8.412 20-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπαααααα (ναι ναι προβατο) Που ειναι το γούτσου γούτσου σου? Το έχεις μέσα στο γκαλερι? Είναι αυτό στην φωτό του προφίλ σου? Πότε το πήρες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το γουτσου μου είναι στο αβαταρ κ στο Γκαλέρυ μπες να το δεις κ να μου πεις τη γνώμη σου Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Νπομιζω το εχεις πιασει το στυλ μου!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τι λες για έναν ασπρόμαυρο κλασικό κυριούλη σαν κι αυτόν για αργότερα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Best litter: Click για ανάπτυξη... Δώρα είσαι οπαδος των εξοτικ βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #8.413 20-10-09 11:42 Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 Η elvenstar: #8.414 20-10-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Περσάκια μου γλυκά πώς ειστε? Μου λείψατε πολύυυυυ!!!! Η κουκλίτσα σου Ελενα ειναι μια οπτασία. Και συντόμως θα την επισκεφθω και ζωντανά. Καλόοοοοοο.Και δίκιο έχεις. Εμένα λοιπόν μου αρέσουν τα Elayra Midnight, Shadow και Ebony και το Freya καθώς και το Chanel Το Μπατουλίνι μας έχει και ΤΟ όνομα. Βέβαια μόνον Ταρζαν δεν είναι. Ειναι πράος και κουκλίνος μπισκοτένιος Νομίζω ναι να τα βάλεις όλα. Και να διαλέξουμε το τελικό στην πορεια! Ωωωω και μ΄αρέσουν πολύ οι τοματοκιοφτέδες!!! Η Δωρα τι ειναι κολοκυθοκιοφτές??? Μου ανοίξατε την όρεξη. Click για ανάπτυξη... Και σε μας έλειψες που είσαααααιιιιιιι; Αναστασία όταν πας στη μικρή εννοείτε ότι θελω πολλές μα παρα ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες κ να την ζουλήξεις όχι μόνο από σένα αλλά κ από μένα Όσο για τον Μπατμαν μια χαρά του πάει το Ταρζάν να δεις κάτι πήδουλους κ κάτι κραυγές που βγάζει όταν τον πλησιάζω με το φάρμακο για την Ουλίτιδα θα πάθεις πλάκα Όσο για το όνομα γίνεται να ψηφίσετε γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί επίσης τώρα μπαίνει σε ψηφοφορία κ το Αριελ Η Δωρα ειναι η Μάτα η Ντομάτα (επειδή κοκκινίζει πολύ) και εγώ είμαι ο Θάνος το κολοκυθάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Η elvenstar: #8.415 20-10-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,απλα αυτες τις φωτο εβγαλε η Renee. Click για ανάπτυξη... Η Renee Zellweger; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Η Nonika έγραψε: #8.416 20-10-09 11:55 Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:58 Η elvenstar: #8.417 20-10-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μ'αρεσει το Αριελ αλλα μου παει πιο πολυ σε ασπρο γατι. Ισως επειδη μου θυμιζει τη σκονη απορρυπαντικου. Click για ανάπτυξη... Τότε να πούμε τον Ραμσή που είναι κ γαλακτομπούρεκος Εχεις δίκιο όμως εσύ από τα πιο πάνω ονόματα που έβαλα ψηφίζεις το midnight; Ρε Δώρα πες κάτι αρκετά Dark Τι λέτε κ για τα Pixie & Abigail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.418 20-10-09 12:02 Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eλενα ενα ονομα που μου αρεσε παρα παρα πολυ ειναι το "Black Pearl" γυαλιστερο, σπανιο, και πολυτιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #8.419 20-10-09 12:02 Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 419 420 421 422 423 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 421 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Η elvenstar: #8.420 20-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,η μικρη Ολλανδεζα. Click για ανάπτυξη... Σε ποιον το λες αυτό (που το πας που το φέρνεις πάλι σε κοτσίδες καταλήγεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.