Hlianna
Διάσημο μέλος
και ποσο γρηγορα να γινει οταν θες να το κανεις προσεκτικα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σήμερα το πρόγραμμά μου λέει γάτες και σκατό στον κτηνίατρο.... :Ρ μάλλον θα πρέπει να συννενοηθώ με τον γιατρό να περνάει από το σπίτι να τις τσεκάρει... Ο πανικός θα γίνει μέσα στο αυτοκίνητο....
Άσχετο... την περασμένη βδομάδα η ελένη είχε να γράψει μία έκθεση για μία εφεύρεσή της στα αγγλικά. και έγραψε για αυτοκινούμενο κλουβί γάτας..... (!) γιατί λέει οι γάτες μας πέρα από πολλές έιναι και χοντρές... Ακουσον άκουσον.. και κουράζεται όταν πηγαίνουμε κτηνίατρο να κατεβάζει το κλουβί με το ανσανσέρ...
Λέτε να το κάνω παντέντα...; να το βγάλω σε φούξια μωβ,και γαλάζιο μπλέ; ήκαι πράσινο πορτοκαλί για τις τρέντυ γάτες;.... με τηλεχειριστήριο το σκέφτηκε το κουκλίμου. ασύρματο. κάτι σαν την καινούρια παιχνιδομηχανή (το νιτέντο είναι ή το χμποξ που κουνάς το ματσαφλάρι και στην τηλεόραση σου παίζει ξύλο?) έτσι... έτσι θα το κάνουμε :Ρ
Στο θέμα μας... μετά από ένα χρόνο συμβίωσης του πρίνς και του πάρη ο πρίνς άρχισε να ψεκα΄ζει.... σε κάθε ευκαιρία. και πάντα με κοιτάει με το ύφος της αγελάδας και περιμένει να του δώσω συγχαρητήρια.... τι να πώ. κάθε που με βλέπει μου κάνει και νιαααα (γιατί μωρή κακίστρω με κλέινεις έξω από την κρεβατοκάμαρα....)
Το μικρό σκατό φροντίζει να λερώνεται 2 φορες την ημέρα.... Πρώτη φορά είδα γάτα να ξαπλώνει για να τα κάνει.....
Η κοντέσα μου έχει απίστευτο τρίχωμα αλλά την έφερα βολτα και δεν έχει κανένα κόμπο...
Η λύρα είναι η γνωστή βολική λύρα. Δεν κάνει κόμπους δεν λερώνεται δεν θέλει ιδιαίτερο χτένισμα....Ο πρίνς και ο πάρης έιναι τα μωρα μας....
Το σκατό θα πάει σύντομα για γκρούμιν... θα μας ενημερώσει η ευγενική κυρία πότε μπορεί και θα της το πάμε (θα το έχω ξεσκατώσει πρίν :Ρ)
Αυτά συνοπτικά τα νέα μου.. Τα δικά σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Τα μωρα σας τι κανουν;Θα φερεις κανεναν στην εκθεση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Χιονάτη και Πριγκήπισσα αντίστοιχα... Παίζουν όλη μέρα και χαίρονται.
Όπως όμως ξξέρεις δεν έχουν χαρτιά για να κατεβουν στην έκθεση (αντίθετα με ότι κατηγορήθηκα αποό τη γνωστή κυρία ότι έβγαλα παράνομα)Δεν έχω ασχοληθεί , ακόμη, να ρωτήσω αν η λύρα έχει χαρτιά, και για να πάρω τα χαρτιά του πρίνς πρέπει να δώσω 100 ευρώ σε αυτόν που μας τον πούλησε για ναμας πεί ποιας γέννας γατί είναι ο πρίνς. Και πίστεψέ με δεν σκοπεύω να τα δώσω γιατί τον πληρώσαμε ακριβά (σε σχέση με τον πάρη) γιατί ήταν καθαρόαιμος. θα μας έστελνε το πέντιγκρι είχε πει αλλά....
Ό γιώργος έχει μία γειτόνισσα ουκρανέζα, που οι γονείς τηςζουν στην ίδια πολη που γεννήθηκε η λύρα. Όταν θα πάει ξανά να δεί τη μητέρα της, θα της δώσω το διαβατήριο της λύρας να ψαξει το εκτροφείο. (αν υπάρχει) Αν τους βρει θα ρωτήσει αν έχει χαρτιά η γέννα της λύρας. Η Κυρία που είχε τη λύρα πριν, μου είχε πεί, ότι από το πετσοπ της είχαν πει, ότι έχει χαρτιά, και ότι δεν πήγε να τα πάρει. Δεν ξέρω αν ισχύει. Την άνοιξη που θα πάει η γειτόνισσα ουρκανία θα ψάξει. Αν έχει όντως θα κάνει διαδικασίες να εκδόσει. Προσωπικά δεν νομίζω ότι έχει. Την είχαν κοροϊδέψει πιστεύω την κυρία μαρία (λίλη) γιατί αν είχε θα της τα δίναν μαζι΄με το διαβατήριο.
Τέλος πάντων.
Μόνο την μικρή Λιλιμπελ θα κατεβάσουμε. Σκέφτηκα να φέρω τη ρέινα αλλά δεν χονεύει τα κλουβιά. ξέρεις μετά τους 8 μήνες εντός κλουβιόύ που πέρασε στην κυρία από όππου την πήρα, αν την βάλεις σε κλουβί κλαίει πολύ.
Τις άλλες πρέπει να τις στειρώσω για να τις φέρω...
moukelis
Επιφανές μέλος
Τη μικρη απο που την πηρατε;Θα ειναι χνουδομπαλακι μεχρι την εκθεση!
prince
Διάσημο μέλος
Ασχετο, η μικρή συγχίζεται όταν την χτενίζουν. μιλάμε για αγριάδα και για νυχιές... μια σταλιά σκατό... όλο νιιααααααα νιααααααααα νιάααααααααααααααααα με την ψιλή της φωνούλα.....
moukelis
Επιφανές μέλος

Εχει εκτροφειο περσικων στην Κερκυρα;

prince
Διάσημο μέλος
τελικά ισχύει αν έχεις μία γάτα, περίμενε θα αποκτήσεις κι άλλες...

moukelis
Επιφανές μέλος

Σταυρουλα μονο εχε πολυ το νου σου για εξετασεις των γονιων...Εχω ακουσει πολλα τελευταια,ειδικα για PCD ακομα κι απο ημιαιμα περσακια.Εχουν κανει της μικρης;Και για καρδιοπαθειες;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το είδα το είδα εύχομαι καλή τύχη στο μωρό μας, ευτυχώς έμεινε κ Λάρισα κ θα μπορείς να τον βλέπεις όποτε θέλειςΟ Ραμσακος βρηκε παρεουλα,ελπιζω μονιμη,περαστε απο το θεματακι μας να δειτε...![]()
Να ευχηθούμε να πάνε καλά όλα πλέονΑν είναι να πάρεις κάποιος τον Περση αυτή είμαι ΕΓΩ!!!!θες να μου χαρησεις τον Περση να σου δωσω την fluffy μου?γιατι εγω κυνηγαω σε ολο το δωματιο
![]()

Θέλεις να σου στείλω τη δική μου να δεις πως είναι τα θηλυκά στη πραγματικότηταΕτσι ειναι τα θηλυκα..

Δωράκι μου τα περσικά δεν έχουν πρόβλημα σαν φυλή με την καρδιά τους αλλά με τα νεφράΝαι,οντως ισχυει.
Σταυρουλα μονο εχε πολυ το νου σου για εξετασεις των γονιων...Εχω ακουσει πολλα τελευταια,ειδικα για PCD ακομα κι απο ημιαιμα περσακια.Εχουν κανει της μικρης;Και για καρδιοπαθειες;

(όπως κ όλα τα μακρύτριχα έχουν τέτοιου είδους προβλήματα απ ότι μου έλεγε ο κτηνίατρος) αυτό θα πρέπει να προσεχθεί αλλά λένε ότι τώρα τελευταία οι υπεύθυνοι εκτροφείς το έχουν λύση αυτό το πρόβλημαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν ξέρω δεν το έχω ακούσει αυτό πραγματικά ίσως είναι εσωτερικό πρόβλημα κάποιον εκτροφείων ή ίσως να είναι κ από το βάρος, γιατί αν γίνουν πολύ χοντρά τα γατάκια έχουν πρόβλημα με την καρδια κ επειδή σε γενικές γραμμές τα περσικά είναι λαίμαργα ίσως να συμβαίνει κάτι τέτοιοΕχουν και προβληματα με την καρδια,σε πολλα εκτροφεια κανουν ελεγχους και για αυτο,απλα δεν ειναι τοσο διαδεδομενα οσο το PKD.

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Νεκταρία είναι η εκτροφέας των Μειν κουν μπες στο θέμαhttps://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ εδώ κ ρώτησέ τηνπου θα τους βρω τους εκτροφεις?![]()
Επίσης μπορείς να ρωτήσεις κ την Σάμπυ https://www.mypetz.gr/posts/5623673/
Θα σου έλεγα κ την Δώρα αλλά είναι λίγο μακριά να πας στο Βόλο

Hlianna
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τίποτα βρε αντε καλό μποτε κ να σας δούμε στην έκθεση αφράτους αφράτουςτης κας Νεκταριας της εστειλα πμ..θα ρωτησω και την sabi..ευχαριστω πολυ![]()

Είσαι να κάνουμε εμείς κ ένα τμήμα grooming συνέταιρε;Στο Βολο ετσι κι αλλιως δεν εχουμε groomer.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Βασικά πολύ θα ήθελα να ξεμαλλιάζω ανθρώπουςΘες να ξεμαλλιαζεις νορβηγακια;![]()
αλλά μια κ δεν μπορώ να διοχετεύσω την ενέργειά μου στα Νορβηγάκια σας 

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool