Περσίας maniacs

εμεις με το μπανιο τα παμε τελεια..μετα ειναι το ζορι..για να την χτενισω πρεπει να την κραταει καποιος και εγω να χτενιζω οσο πιο γρηγορα μπορω..:mad:και ποσο γρηγορα να γινει οταν θες να το κανεις προσεκτικα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα τσούπρες......... χμχμ και κύριοι...

Σήμερα το πρόγραμμά μου λέει γάτες και σκατό στον κτηνίατρο.... :Ρ μάλλον θα πρέπει να συννενοηθώ με τον γιατρό να περνάει από το σπίτι να τις τσεκάρει... Ο πανικός θα γίνει μέσα στο αυτοκίνητο....

Άσχετο... την περασμένη βδομάδα η ελένη είχε να γράψει μία έκθεση για μία εφεύρεσή της στα αγγλικά. και έγραψε για αυτοκινούμενο κλουβί γάτας..... (!) γιατί λέει οι γάτες μας πέρα από πολλές έιναι και χοντρές... Ακουσον άκουσον.. και κουράζεται όταν πηγαίνουμε κτηνίατρο να κατεβάζει το κλουβί με το ανσανσέρ...

Λέτε να το κάνω παντέντα...; να το βγάλω σε φούξια μωβ,και γαλάζιο μπλέ; ήκαι πράσινο πορτοκαλί για τις τρέντυ γάτες;.... με τηλεχειριστήριο το σκέφτηκε το κουκλίμου. ασύρματο. κάτι σαν την καινούρια παιχνιδομηχανή (το νιτέντο είναι ή το χμποξ που κουνάς το ματσαφλάρι και στην τηλεόραση σου παίζει ξύλο?) έτσι... έτσι θα το κάνουμε :Ρ

Στο θέμα μας... μετά από ένα χρόνο συμβίωσης του πρίνς και του πάρη ο πρίνς άρχισε να ψεκα΄ζει.... σε κάθε ευκαιρία. και πάντα με κοιτάει με το ύφος της αγελάδας και περιμένει να του δώσω συγχαρητήρια.... τι να πώ. κάθε που με βλέπει μου κάνει και νιαααα (γιατί μωρή κακίστρω με κλέινεις έξω από την κρεβατοκάμαρα....)

Το μικρό σκατό φροντίζει να λερώνεται 2 φορες την ημέρα.... Πρώτη φορά είδα γάτα να ξαπλώνει για να τα κάνει.....

Η κοντέσα μου έχει απίστευτο τρίχωμα αλλά την έφερα βολτα και δεν έχει κανένα κόμπο... :) Η λύρα είναι η γνωστή βολική λύρα. Δεν κάνει κόμπους δεν λερώνεται δεν θέλει ιδιαίτερο χτένισμα....

Ο πρίνς και ο πάρης έιναι τα μωρα μας....

Το σκατό θα πάει σύντομα για γκρούμιν... θα μας ενημερώσει η ευγενική κυρία πότε μπορεί και θα της το πάμε (θα το έχω ξεσκατώσει πρίν :Ρ)

Αυτά συνοπτικά τα νέα μου.. Τα δικά σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικο μου φαινεται το ψεκασμα Σταυρουλα...:/::/::/:
Τα μωρα σας τι κανουν;Θα φερεις κανεναν στην εκθεση;:)

τα μωρά είναι πολύ καλά στην υγεία τους. είναι μια μικρή λύρα και μία μικρή πριν πριν..
Χιονάτη και Πριγκήπισσα αντίστοιχα... Παίζουν όλη μέρα και χαίρονται.

Όπως όμως ξξέρεις δεν έχουν χαρτιά για να κατεβουν στην έκθεση (αντίθετα με ότι κατηγορήθηκα αποό τη γνωστή κυρία ότι έβγαλα παράνομα)Δεν έχω ασχοληθεί , ακόμη, να ρωτήσω αν η λύρα έχει χαρτιά, και για να πάρω τα χαρτιά του πρίνς πρέπει να δώσω 100 ευρώ σε αυτόν που μας τον πούλησε για ναμας πεί ποιας γέννας γατί είναι ο πρίνς. Και πίστεψέ με δεν σκοπεύω να τα δώσω γιατί τον πληρώσαμε ακριβά (σε σχέση με τον πάρη) γιατί ήταν καθαρόαιμος. θα μας έστελνε το πέντιγκρι είχε πει αλλά....
Ό γιώργος έχει μία γειτόνισσα ουκρανέζα, που οι γονείς τηςζουν στην ίδια πολη που γεννήθηκε η λύρα. Όταν θα πάει ξανά να δεί τη μητέρα της, θα της δώσω το διαβατήριο της λύρας να ψαξει το εκτροφείο. (αν υπάρχει) Αν τους βρει θα ρωτήσει αν έχει χαρτιά η γέννα της λύρας. Η Κυρία που είχε τη λύρα πριν, μου είχε πεί, ότι από το πετσοπ της είχαν πει, ότι έχει χαρτιά, και ότι δεν πήγε να τα πάρει. Δεν ξέρω αν ισχύει. Την άνοιξη που θα πάει η γειτόνισσα ουρκανία θα ψάξει. Αν έχει όντως θα κάνει διαδικασίες να εκδόσει. Προσωπικά δεν νομίζω ότι έχει. Την είχαν κοροϊδέψει πιστεύω την κυρία μαρία (λίλη) γιατί αν είχε θα της τα δίναν μαζι΄με το διαβατήριο.

Τέλος πάντων.

Μόνο την μικρή Λιλιμπελ θα κατεβάσουμε. Σκέφτηκα να φέρω τη ρέινα αλλά δεν χονεύει τα κλουβιά. ξέρεις μετά τους 8 μήνες εντός κλουβιόύ που πέρασε στην κυρία από όππου την πήρα, αν την βάλεις σε κλουβί κλαίει πολύ.

Τις άλλες πρέπει να τις στειρώσω για να τις φέρω...

Α δεν εχουν στειρωθει ακομα;
Τη μικρη απο που την πηρατε;Θα ειναι χνουδομπαλακι μεχρι την εκθεση!

Τη μικρή την πήραμε από την κέρκυρα. Μας την φέρανε μέχρι το σπίτι. Είναι απίστευτα κούκλα. Είναι ένα μάτσο τρίχες. Από μέσα είναι κοκκαλιάρα αλλά το έχω βάλει σκοπό να την παχύνω. Εδώ παχυνε η λύρα που την πήρα 2400 κοκκαλιάρα και ήρθε στο σωστό της βάρος. δεν θα παχύνει η λίλιμπελ? Από μαλλί πάντως άλλο τίποτε. Χτες επικοινώνησα με μία groomer που μου σύστησε η νεκταρία, και θα με πάρει να κλείσουμε ραντεβού να βολέψει τη λίλιμπελ στο πρόγραμμά της. Είναι που είναι πούφ θα γίνει........

Ασχετο, η μικρή συγχίζεται όταν την χτενίζουν. μιλάμε για αγριάδα και για νυχιές... μια σταλιά σκατό... όλο νιιααααααα νιααααααααα νιάααααααααααααααααα με την ψιλή της φωνούλα.....

Θα συνηθισει,που θα παει.:lol:
Εχει εκτροφειο περσικων στην Κερκυρα;:confused:

Στην κερκυρα μένει ένα ζευγάρι που η κυρία έχει μερικές καθαρόαιμες περσικές γάτες φέρει από την όλανδία, με όλα τους τα χαρτιά. Μιλάμε για πανέμορφες γατες. Πολύ όμορφες. Έτυχε να πέσουμε πάνω της και να ερωτευτούμε τη μικρή..... Τις έχει κανονικά μέσα σοτ σπίτι της. Ζούν μαζί τους. 7 περσικές έχει.

τελικά ισχύει αν έχεις μία γάτα, περίμενε θα αποκτήσεις κι άλλες... :)

Ναι,οντως ισχυει.:lol:
Σταυρουλα μονο εχε πολυ το νου σου για εξετασεις των γονιων...Εχω ακουσει πολλα τελευταια,ειδικα για PCD ακομα κι απο ημιαιμα περσακια.Εχουν κανει της μικρης;Και για καρδιοπαθειες;

Ο Ραμσακος βρηκε παρεουλα,ελπιζω μονιμη,περαστε απο το θεματακι μας να δειτε...;)
Το είδα το είδα εύχομαι καλή τύχη στο μωρό μας, ευτυχώς έμεινε κ Λάρισα κ θα μπορείς να τον βλέπεις όποτε θέλεις:up: Να ευχηθούμε να πάνε καλά όλα πλέον
θες να μου χαρησεις τον Περση να σου δωσω την fluffy μου?:Pγιατι εγω κυνηγαω σε ολο το δωματιο:rolleyes:
Αν είναι να πάρεις κάποιος τον Περση αυτή είμαι ΕΓΩ!!!!:mad:
Ετσι ειναι τα θηλυκα..
Θέλεις να σου στείλω τη δική μου να δεις πως είναι τα θηλυκά στη πραγματικότητα:lol:
Ναι,οντως ισχυει.
Σταυρουλα μονο εχε πολυ το νου σου για εξετασεις των γονιων...Εχω ακουσει πολλα τελευταια,ειδικα για PCD ακομα κι απο ημιαιμα περσακια.Εχουν κανει της μικρης;Και για καρδιοπαθειες;
Δωράκι μου τα περσικά δεν έχουν πρόβλημα σαν φυλή με την καρδιά τους αλλά με τα νεφρά:(:(:( (όπως κ όλα τα μακρύτριχα έχουν τέτοιου είδους προβλήματα απ ότι μου έλεγε ο κτηνίατρος) αυτό θα πρέπει να προσεχθεί αλλά λένε ότι τώρα τελευταία οι υπεύθυνοι εκτροφείς το έχουν λύση αυτό το πρόβλημα

Εχουν και προβληματα με την καρδια,σε πολλα εκτροφεια κανουν ελεγχους και για αυτο,απλα δεν ειναι τοσο διαδεδομενα οσο το PKD.

Εχουν και προβληματα με την καρδια,σε πολλα εκτροφεια κανουν ελεγχους και για αυτο,απλα δεν ειναι τοσο διαδεδομενα οσο το PKD.
δεν ξέρω δεν το έχω ακούσει αυτό πραγματικά ίσως είναι εσωτερικό πρόβλημα κάποιον εκτροφείων ή ίσως να είναι κ από το βάρος, γιατί αν γίνουν πολύ χοντρά τα γατάκια έχουν πρόβλημα με την καρδια κ επειδή σε γενικές γραμμές τα περσικά είναι λαίμαργα ίσως να συμβαίνει κάτι τέτοιο:hmm:

Οχι προκειται για γονιδιακα μεταφερομενη ασθενεια,απλα επειδη ειχε προκυψει ηδη σε αλλες φυλες προλαβαν την εξαπλωση της.Οπως και να'χει ειναι πολλες οι ασθενειες που ταλανιζουν τις περισσοτερες φυλες,οποτε ειναι πολυ σημαντικη η προληψη.

Εννοείτε βρε Δωράκι κ παρουσιάζονται κ άλλες στν πορεία γι αυτό κ εσείς οι εκτροφείς πρέπει να προσέχεται πάρα πολύ για το τι ζώα αναπαράγεται αλλά κ πως τα αναπαράγεται
που θα τους βρω τους εκτροφεις?:redface:
Η Νεκταρία είναι η εκτροφέας των Μειν κουν μπες στο θέμαhttps://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ εδώ κ ρώτησέ την
Επίσης μπορείς να ρωτήσεις κ την Σάμπυ https://www.mypetz.gr/posts/5623673/
Θα σου έλεγα κ την Δώρα αλλά είναι λίγο μακριά να πας στο Βόλο:lol:

της κας Νεκταριας της εστειλα πμ..θα ρωτησω και την sabi..ευχαριστω πολυ:up:

Στο Βολο ετσι κι αλλιως δεν εχουμε groomer.:P

της κας Νεκταριας της εστειλα πμ..θα ρωτησω και την sabi..ευχαριστω πολυ:up:
Τίποτα βρε αντε καλό μποτε κ να σας δούμε στην έκθεση αφράτους αφράτους:lol:
Στο Βολο ετσι κι αλλιως δεν εχουμε groomer.:P
Είσαι να κάνουμε εμείς κ ένα τμήμα grooming συνέταιρε; :hmm:

Θες να ξεμαλλιαζεις νορβηγακια;:P

Θες να ξεμαλλιαζεις νορβηγακια;:P
Βασικά πολύ θα ήθελα να ξεμαλλιάζω ανθρώπους :mad: αλλά μια κ δεν μπορώ να διοχετεύσω την ενέργειά μου στα Νορβηγάκια σας :lol::P

Δε μου ακουγεται και πολυ καλο...αλλα θα εξετασω την προταση σας.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back