Καλημέρα τσούπρες......... χμχμ και κύριοι...
Σήμερα το πρόγραμμά μου λέει γάτες και σκατό στον κτηνίατρο.... :Ρ μάλλον θα πρέπει να συννενοηθώ με τον γιατρό να περνάει από το σπίτι να τις τσεκάρει... Ο πανικός θα γίνει μέσα στο αυτοκίνητο....
Άσχετο... την περασμένη βδομάδα η ελένη είχε να γράψει μία έκθεση για μία εφεύρεσή της στα αγγλικά. και έγραψε για αυτοκινούμενο κλουβί γάτας..... (!) γιατί λέει οι γάτες μας πέρα από πολλές έιναι και χοντρές... Ακουσον άκουσον.. και κουράζεται όταν πηγαίνουμε κτηνίατρο να κατεβάζει το κλουβί με το ανσανσέρ...
Λέτε να το κάνω παντέντα...; να το βγάλω σε φούξια μωβ,και γαλάζιο μπλέ; ήκαι πράσινο πορτοκαλί για τις τρέντυ γάτες;.... με τηλεχειριστήριο το σκέφτηκε το κουκλίμου. ασύρματο. κάτι σαν την καινούρια παιχνιδομηχανή (το νιτέντο είναι ή το χμποξ που κουνάς το ματσαφλάρι και στην τηλεόραση σου παίζει ξύλο?) έτσι... έτσι θα το κάνουμε :Ρ
Στο θέμα μας... μετά από ένα χρόνο συμβίωσης του πρίνς και του πάρη ο πρίνς άρχισε να ψεκα΄ζει.... σε κάθε ευκαιρία. και πάντα με κοιτάει με το ύφος της αγελάδας και περιμένει να του δώσω συγχαρητήρια.... τι να πώ. κάθε που με βλέπει μου κάνει και νιαααα (γιατί μωρή κακίστρω με κλέινεις έξω από την κρεβατοκάμαρα....)
Το μικρό σκατό φροντίζει να λερώνεται 2 φορες την ημέρα.... Πρώτη φορά είδα γάτα να ξαπλώνει για να τα κάνει.....
Η κοντέσα μου έχει απίστευτο τρίχωμα αλλά την έφερα βολτα και δεν έχει κανένα κόμπο...

Η λύρα είναι η γνωστή βολική λύρα. Δεν κάνει κόμπους δεν λερώνεται δεν θέλει ιδιαίτερο χτένισμα....
Ο πρίνς και ο πάρης έιναι τα μωρα μας....
Το σκατό θα πάει σύντομα για γκρούμιν... θα μας ενημερώσει η ευγενική κυρία πότε μπορεί και θα της το πάμε (θα το έχω ξεσκατώσει πρίν :Ρ)
Αυτά συνοπτικά τα νέα μου.. Τα δικά σας;