Πού κοιμάται η γάτα σας;

emena pali...koimatai katw apo to krevati otan den eimai spiti k otan paw g upno to vradu erxetai k koimatai panw sto maksilari mou..genika omws tis aresei na krivetai g na koimithei...den tin exw vrei pote panw se kanape i se poluthrwna..einai k neoferti!!

θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες ειναι κανονας του φορουμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το δικό μας το "μωρό".. κοιμάτε στο κρεβάτι μας στην κουβερτούλα του που την βυζαίνει
(ΑΚΟΜΑ :P)... και αποκοιμιέται.... Σε κάποια φάση την νύχτα μπαίνει απο κάτω και έρχετε και κουλουριάζεται στην αγκαλιά μου κολλητά...... και ψιλογουργουρίζει.......

ΤΟ πρωί βγαινει απο πάνω μόνος του και αρχίζει το πλυντήριο!!!!!! και κατά τις 7,30 έρχετε και αρχίζει να μου πλένει τα μαλλιά!!!!! Μου τα τραβάει πιο πολυ.....:P:P.. Μ¨εχρι να το πάρω απόφαση και να σηκωθώ... και να παμε για πρωινό!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι καλό ψιψί:redface::redface::redface::):):)

Εχω αγορασει καλαθακι(καλαθαρα για την ακριβεια)...οταν ομως εκεινα το αποφασισουν μπαινουν στο κρεβατι και τα βρισκεις πανω μας,..στα ποδια μας,,:):)γενικα οπου θελουν εκεινα

Kαι μενα τα γατουδια μου κοιμουνται πανω μου..το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει χωρος και για τα δυο και τσακωνονται για το ποιος θα προλαβει.. :lol::lol: Ο γατος του αγοριου μου παλι, κοιμαται στο κεφαλι μου, αφου εχει πρωτα 'ζυμωσει' το κεφαλι μου και τα μαλλια μου!!:lol::lol:

Μμμμμ, ένα καλό μασάζ. Τέλειο. Χωρίς νύχια ελπίζω; ο δικός μου τώρα τελευταία με ξυπνάει στις 5 το πρωί με δυνατά νιάαααααου κι αν δε σηκώνομαι αμέσως μου δίνει μια στο πρόσωπο. ΜΕ τα νυχάκια!! Τι του έκανα εγώ;

Με τα νυχακια ε? σαν το γατο μου τον Νεμο, κι αυτος ετσι τσατιλας ειναι! ενω ο Σαμμυ (ο γατος του αγοριου μου) και η Ντορις η μικρη μου ειναι πολυ ηρεμα πλασματα..Ο Σαμμυ εκτος απο το μασαζ την τελευταια φορα μασουσε κιολας τα μαλλια μου..:| και μετα μυριζα γατοτροφη..:lol::lol: Αναρωτιεμαι τωρα που θα παω παλι τι θα σκαρφιστει.. :D

Κατά τη διάρκεια της ημέρας κοιμάται είτε στις δυο καρέκλες που έχω στην αποθηκούλα (αργότερα θα γίνει παιδικό) είτε στον καναπέ είτε στα πόδια μας ενώ καθόμαστε στο κομπιούτερ. Το βράδυ ασυζητητή είναι στο κρεβάτι μας και άλλοτε είναι στα πόδια μας άλλοτε κάτω από την κουβέρτα ανάμεσά μας είτε ανάμεσα στα μαξιλάρια μας σαν το λουκάνικο.

Τώρα την έχει πέσει σε καινούρια γωνιά, έβαλε η μαμά μου ένα τραπεζάκι δίπλα στο καλοριφέρ με μια κουβερτούλα επάνω και έχει λιώσει εκεί.

Γειά σας,
και ο δικός μας παρόλο που του έχουμε κρεβατάκι κοιμάται με μας. Κάθε μία ώρα έρχεται και μου κάνει πατουσάκια και αν του έχω γυρισμένη την πλάτη με σκουντάει. Να σας πω την αλήθεια χαίρομαι που κοιμάται με μας και όχι στο κρεβάτι του. Το μόνο που με έχει προβληματίσει τις τελευταίες μέρες είναι που έρχεται κάνοντας έναν περίεργο ήχο και με δαγκώνει απότομα. Λέτε να έχει σχέση με τα δοντάκια του; γιατί παρόλο που είναι 6 μηνών δεν τα έχει αλλάξει ακόμα.

Το μόνο που με έχει προβληματίσει τις τελευταίες μέρες είναι που έρχεται κάνοντας έναν περίεργο ήχο και με δαγκώνει απότομα.
Χμμμ... μήπως απλώς σου "επιτίθεται" για να παίξει; Αν ο περίεργος ήχος που λες μοιάζει λίγο με διακεκομένο νιαούρισμα, κάτι σαν "νια... νια.. νια.. κκκ", αυτό τον ήχο συνήθως τον κάνουν πριν επιτεθούν (η Αρήθα τον κάνει όταν βλέπει περιστέρια και όταν κυνηγάει μύγες) ;)

προβληματίσει τις τελευταίες μέρες είναι που έρχεται κάνοντας έναν περίεργο ήχο και με δαγκώνει απότομα. Λέτε να έχει σχέση με τα δοντάκια του; γιατί παρόλο που είναι 6 μηνών δεν τα έχει αλλάξει ακόμα.

Πώς και δεν τα έχει αλλάξει ακόμα; Είσαι σίγουρη; :blink:Σε αυτήν την ηλικία είναι ανεπτυγμένα. Μπορεί, πάντως, το δάγκωμα να είναι από αυτό. Και η δικιά μου γάτα είχε μανία να δαγκώνει εμένα και ό,τι βρισκόταν μπροστά της όταν άλλαζε δόντια, ίσως να πονούσε (όπως τα μωρά ένα πράγμα:confused:)

Πάντως απο ότι κατάλαβα το πιο άχρηστο αξεσουαρ για μια γάτα έιναι το κρεββατάκι- καλαθάκι για γάτες. Καλά που δεν πήρα.... Τώρα που έχει κρύο για τα καλά η δικιάμας την βγάζει πάνω στο καλοριφερ...μα καλά δεν καιγονται???

...μας πλάκωσε το πάπλωμα!! :lol: :lol: :rolleyes:

ypnoos.JPG

Ναι, καλα, τα καλαθάκια που του έχω παρει ειναι αναμεσα στις πιο άχρηστες αγορές του αιώνα...
Πάπλωμα και πάλι πάπλωμα.
Α, ναι, και το χαρτόκουτο του άμαζον κάτω απο το κρεβάτι. Αυτο δεν το αλλάζει με τίποτα...

Πάπλωμα,πάνω στο τραπεζάκι που βρίσκεται κολλητά στο καλοριφέρ και το μεσημεράκι στο παιδικό σπιτάκι που έχουμε στο μπαλκόνι..το έχει οικειοποιήσει κι αυτό!

Ναι, καλα, τα καλαθάκια που του έχω παρει ειναι αναμεσα στις πιο άχρηστες αγορές του αιώνα...
Πάπλωμα και πάλι πάπλωμα.
Α, ναι, και το χαρτόκουτο του άμαζον κάτω απο το κρεβάτι. Αυτο δεν το αλλάζει με τίποτα...
Εμένα πάλι το τιμά πολύ το καλαθάκι της Ικέα ο Χουχουδίτος. Κουλουριάζεται εκεί -είναι δίπλα και το καλοριφέρ- και με τα τσιγκέλια να τον σηκώσεις

...μας πλάκωσε το πάπλωμα!! :lol: :lol: :rolleyes:

ypnoos.JPG
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Βλέποντας έτσι την aretha πάνω στο πάπλωμα να κοιμάτε μου θύμισε την γάτα μιας φίλης μου εξίσου μαυρη και αυτή.Κάποια στιγμή πήγα να την δώ και φορούσα ένα πανοφόρι κατάμαυρο με μεγάλο γιακά από λούτρινη γούνα. Παίξαμε τα είπαμε ήρθε ή ώρα να φύγω πάω να πάρω το παλτό μου και ξαφνικά βρέθηκα με την τιτικα αγκαλιά....:up::up:είχε κοιμηθεί μέσα στον γιακά και δεν φαινόταν τίποτα το γιέλιο που κάναμε με το περιστατικό δεν λέγεται.....μία η έκπληξη της γάτας μία η δική μου ήταν τι να σου πω οι άλλοι ακόμα το θυμούνται και γελάνε....
λένε θυμάσαι το παλτό με την Τιτίκα;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι να σου πω άγνωστες οι γωνίες του ύπνου μίας γάτας:lol::lol::lol:

Απορώ τι βρίσκουν στο χαρτόκουτο καλύτερο από το υπέροχο καλάθι με αφράτη μαξιλάρα!!!! Παίρνουν φόρα και πηδάνε μέσα...

Τώρα που έχει κρύο για τα καλά η δικιάμας την βγάζει πάνω στο καλοριφερ...μα καλά δεν καιγονται???

Αυτό το έχω και εγώ απορία... Επίσης εμάς μας αρέσει και ακριβώς μπροστά στο αερόθερμο ή στο τζάκι΄(τόσο κοντά που νομίζω ότι θα τις πάρω well-done)... Ευτυχώς έχω σίτα!

Εννοείται βέβαια ότι το κρεββάτι μου είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να τους τύχει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back