spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολλούς γατοχαιρετισμούς

Υ.Γ. τισ τελευταίες μέρεσ λατρέψαμε την ξύλινη υφασμάτινη καρέκλα και κοιμόμαστε εκεί αλλά και στό μαλακό κρεβατάκι μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη η λυση εχει πιασει σε ολες τις γατες που ξερω. Νομιζω πως θα ηταν το καλυτερο... Το εκανα και στο Simna το καλοκαιρι,ο οποιος μεσα στα μαυρα μεσανυχτα αρχισε να κανει ολο το σπιτι ανω κατω.. Του εκανα μια φορα παρατηρηση και δεν ακουσε.. Την δευτερη φορα τον πηρα και τον εβαλα στο κλουβι του για 15 λεπτα,ουτε που μιλησε... Οταν τον εβγαλα ηταν αρνακι...!Τι να πω...είμαι προβληματισμένη...η αλήθεια είναι οτι του έχω τρελή αδυναμία(τρελαίνομαι όταν βάζει τη μυτούλα του στη δική μου και στα χείλη μου,,,!!!!!!!!!!!) αλλά δε ξέρω κατά πόσο πρέπει να τον αφήσω να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι μου...Δε θέλω να έψω μαλλιοτραβήγματα αχάραγα...έχουμε και δουλειά το πρωί....! Σίγουρα θα εφαρμόσουμε τη τακτική τησ ξαδέρφης μου και του γατουλίνου Prince..
Πολλούς γατοχαιρετισμούς
Υ.Γ. τισ τελευταίες μέρεσ λατρέψαμε την ξύλινη υφασμάτινη καρέκλα και κοιμόμαστε εκεί αλλά και στό μαλακό κρεβατάκι μας
Ηρθε διπλα μου αρχισε να γουργουριζει και ουτε που ξαναεφυγε απο διπλα μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σιαμέζος είναι ο Σίμπα τους.Δεν ειναι ένας κούκλος;Αλήθεια έχεις μία Περσίας και μία Siam ή είναι Βιρμανίας?Μ΄ αρέσουν πολύ οι Siam. Έχει μία φίλη μας
Τα Βιρμανιας ειναι μακρυτριχα και εχουν λευκα γαντακια.
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν ενδιαφερεσαι για ενα αγοράκι,σε συμβολικη τιμη βεβαια,νομιζω εχει μεινει ενας αδερφουλης της Μόιρα,στειλε μου ΡΜ.Τέλειος είναι......Μακάρι να μπορούσα να διαθέσω χρήματα και να αγοράσω..

Εχει και σπαστη ουριτσα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλήθεια έχεις μία Περσίας και μία Siam ή είναι Βιρμανίας?Μ΄ αρέσουν πολύ οι Siam. Έχει μία φίλη μας
Ευχαριστουμε παρα πολυ spot22... Σιαμ ειναι,βασικα ο Simba(ο σιαμεζος)ειναι του φιλου μου ,αλλα τον μεγαλώνουμε μαζι.. Και ο Περσης(το περσικο)ειναι δικος μου(της οικογενειας μου εννοω)μαζι με τους αλλους δυο τον Τυμι και την Ναλα.Τέλειος είναι......Μακάρι να μπορούσα να διαθέσω χρήματα και να αγοράσω..

Τωρα ειδα την φωτογραφια του γατουλι σου....!! Τι κουκλος ειναι αυτος?? Σα λιονταρακι ειναι με φουντωτη χαιτη μπροστα!

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω εκριβως την τιμη,αλλα θα ρωτησω αν θες και θα σου στειλω ΡΜ.Ξερω τι εννοεις...Δεν ξερω αν του εχει κανει ηδη καποιο εμβολιο,γιατι αποπαρασιτωσεις του εχει κανει.Οσο για την μεταφορα,συναδελφε,μπορει να σου τον στειλει με το αεροπλανο,εμενα ετσι θα μου ερθει η Μόιρα.Ειναι στην ιδια αακριβως ηλικια με τη δικη μου.Τωρα σχετικα με το αν θα συνυπάρξουν,δεν μπορει να το ξερει κανεις,αλλα ειναι σπανιες οι περιπτωσεις που ακολουθωντας σωστη τακτικη,δεν ανεχονται το ενα το αλλο.Υπαρχουν πολλα αρθρα σχετικα με τη συνυπαρξη,μπορεις να διαβασεις μεθοδους για να την κανεις πιο ομαλη κα ιεπιτυχη.Σε ενδιαφερει,να ρωτησω;Κι αν ναι,σε ποσο καιρο περιπου θα τον θελεις;Πόσο συμβολική τιμή; Σε λίγο καιρό θα αρχίσω να δουλεύω και δεν έχω δικά μου χρήματα ακόμα και είναι ένα πρόβλημα...Είναι άσχημο να εξαρτάσαι οικονομικά....Και τα εμβολιάκια του εγώ τα πληρώνω.Εκτός αυτού δε μου είναι δυνατόν να έρθω γιατί θα φύγω σε λίγες μέρεσ...(είμαι δασκάλα).Και τέλος πώς ξέρω ότι θα μου συνυπάρξουν και τα 2 μαζί;;;;;;

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,εχεις δικιο,κι εγω αυτο περιμενα για να παρω τη Μόιρα...ΟΚ,αν οταν αποφασισεις ειναι διαθεσιμος,το ξανασυζηταμε!Ειλικρινά δ εξέρω..Μαρέσουν τα γατάκια αλλά είναι ένα πρόβλημα το γεγονός ότι δε γνωρίζω πού θα τοποθετηθώ....Και πόσο μεγάλο 8α είναι το σπίτι μου....Μην είμαστε ο ένασ πάνω στον άλλο...![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το καλύτερο και αγαπημένο τους μέρος όμως προεκυψε...Μια μέρα ήθελα να πάρω ένα μαξιλάρι μαζί μου και να το αφήσω στο σπίτι του φίλου μου.Το ξέχασα δίπλα στο λάπτοπ από τότε κοιμούνται εκεί...Και έτσι την έχουμε βρει και οι τρείς όταν είμαι στο ιντερνετ κοιμούνται μισα πάνω στο μαξιλάρι και μισά πάνω στον αγκώνα μου την ώρα που σερφάρω..Θέλω να δω που θα κοιμούνται στο άλλο σπίτι!!!

savillerow7
Νεοφερμένο μέλος

magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα το χειμώνα δε ξέρω πού θα κοιμάται...ίσωσ όταν είμαι πάτρα να αράζει στο ΄τζάκι.... το μόνο μέρος που ελπίζω να μη κοιμάται είναι το κρεβάτι γιατί είχα ξαπλώσει και πήδηξε πάνω και κατατρόμαξα και γιατί αγαπάει να με δαγκώνει στα μαλλιά καθώς και ό,τι φοράω... ίσως δαγκώνει τόσο λόγω ηλικίας και παιχνιδιού...
prince
Διάσημο μέλος
το μεγαλύτερο μέρος του κρεβατιού... κοιμάται οριζόντια ενώ εγώ κάθετα... οριζόντια με χέρια πόδια ουρά τεντωμένα.... σήμερα τον είδα κουλουριασμένο και στην μοκέτα στο ονυχοδρόμιο... βασικά τώρα τελευταία άρχισε να κουλουριάζεται...
κοίταγα στο περιοδικό του ικεα σήμερα θα του πάρω ψάθινο καλάθι στρογγυλό. πώς θα τον καταφέρω να κοιμάται εκεί; καμιά ιδέα;
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βοήθεια...επειδή σύντομα θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε..και ίσως να είναι πολύωρο το ταξίδι... ποιος μπορεί να μου πει πότε να του κόψω τη τροφούλα ή τι να κάνω για να μην έχουμε τα ατυχήματα από το κάλεσμα της φύσης;;;; φυσικά δε σκοπεύω να το αφήσω θεονήστικο....!!!
prince
Διάσημο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
τον είδες το ζουζούνο μου στις φωτό;;; και εμένα χερουλάκι έχει αλλά είναι μικρό....δε νομίζω να χωρά για πολύ ακόμα...αλλά θα το πάρω μαζί (και αυτό!!!!!) αφού το αγάπησε... τι να τον κάνω;;;; μεγάλωσε ο Πάρης;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool